Ingen träning



Angående Franz så måste jag göra mig av med honom p.g.a Marcus allergi och att han förmodligen aldrig kommer kunna bli utekatt med hans jobbiga päls och hans feghet.
M reagerar typ inte alls på Ruth, plus att hon lätt kommer att kunna göras till utekatt. Ruth är alltså redan här. Så, nu vet ni det.

Är precis hemkommen från jobbet. Det var lugnt som satan idag. Skönt med tanke på gårdagen! Vi hade till och med tid att sitta ner och fika/äta! Fast Sven vankade ju omkring som en osalig ande och var bara rastlös, haha.
Att det var lugnt idag förändrar dock inte faktumet att jag är typ förbi av trötthet. Måste hålla igång nu, annars kommer jag somna på sekunden.
M skulle höra vad Micke och Anna skulle göra ikväll och se om vi kan smita förbi på en fika eller nåt. Det var pisslängesen jag träffade Anna!

Blev ingen sats-träning idag, för Jessica hade ont i halsen. Men det gör inte såååå mycket eftersom jag är så trött. Huvudvärk har jag oxå.


Imorn åker vi till min pappa! <3. Hoppas jag. Jo men det gör vi. Hoppas vi kan stanna till nånstans och köpa en födelsedagspresent till honom. Han fyllde ju år för ett par veckor sen. Ska flirta lite med min älskling.

Nu ska jag köpa tillbaka M på Owned!
Morr!

Köpa katt?



Är hemma i lägenheten och väntar på att jag ska gå till jobbet, igen. Ska sminka mig och det först.
Shit vad jag är trött alltså! Får typ huvudvärk bara genom att hålla ögonen öppna. Hoppas det ger med sig under dagen, det är ju faktiskt fredag!

Efte jobbet ska ju jag och frugan åka till stan och träna på sats. Det ska verkligen bli spännande! Men mest spännande att se hur Jessica klarar av det, haha!
Glömde ju mina träningskläder hemma hos Marcus nu när vi åkte på morgonen, men han sa att han kunde hämta dem på lunchen (och gå ut med Enzo samtidigt <3) och ge dom till mig på jobbet.
Om jag inte har världens bästa pojkvän så... vem fan har det då?!
I alla fall, Enzo är hemma i Sorunda som sagt. Gullrumpa.

Min lille Franz ligger här bredvid mig och bara myser. Min älskade katt! Hur ska jag kunna göra mig av med honom? Men jag vet att jag måste i och med Marcus allergi. Ååååh, jag vill inte!!!
Är det någon seriös som vill köpa min katt?
Priset är endast för att jag ska veta att köparen är seriös och om jag inte hittar nån lämnar jag honom på ett katthem där jag vet att han får det bra.


Skithelvete



Faaaaaaaaaan, vad segt det går. Sen ville inte länkarna (i inlägget under) som jag ville heller.
Gaaah! Jag blir galen.
Är alltid så himla lättirriterad när jag ska ha mens. Sjukt.



Älskling kom och hämtade mig hemma i Ösmo i alla fall.
Vi åkte till Lantmännen och handlade diverse grejer! Bland annat en sån lysgrej man kan sätta i Enzos halsband så jag ser var han springer nånstans nu när det är så mörkt! När han är lös alltså. Sen handlade vi fågelmaaat och en ny fröautomat, som fåglarna naggar ifrån. En med solceller, så den lyser när det är mörkt! Jättefin!




Blev ingen riktig middag idag. Hade ingen lust, så det blev billy's lasagne och skinkmackor. Sen hade vi mys i vardagsrummet med ljus som vanligt, och äpple som kvällsgodis.
Fast det "riktiga" godiset åkte fram senare ändå..

Soffan vi alltid lyckas somna i..


Äpple!



Just det. Tänkte ändra lite färger i bloggen sen när jag har lust, ork och framför allt tålamod.


Ååååh, jag är bara irriterad. Går ut och röker istället.
Hejdå.

Utmanad!


Berätta 5 sanningar/saker människor inte vanligtvis vet om dig. Utmana sen 5 personer att göra detsamma.

1. Jag lider av emetofobi. 
2. Jag är en fjärdedel inka-indian!
3. Jag har aldrig någonsin testat en drog (om man bortser från tobak, kärlek och alkohol)
4. Jag har den kroniska "sjukdomen" (eller vad man ska kalla det?) IBS.
5.  Jag har jättesvårt för hinkar.



Jag utmanar er:

Frugan

Tessan

Mickis

Linn

Fade

Hemma



Jag är fullständigt slutkörd! Jäklar vad gäster det var på jobbet idag. Hann inte ens diska innan alla muggar och det var slut ute i matsalen. Puh! Tillslut sa Sven åt mig att ta en paus och Charina tvingade mig att äta lite lunch vid två. Men det var så mycket att göra helatiden så jag tyckte inte att jag hade tid. Sen var jag allmänt virrig hela dagen. Kanske var för att MArcus väckte mig mitt i en dröm i morse, brukar bli helt seg då.
Han hade förresten gjort frukost till mig imorse! Knäckemackor med julskinka/helgskinka och pepparmynta-té till. Hanär bara bäst helt enkelt.

Är hemma i lägenheten nu och väntar på att M ska sluta jobba. Måste sysselsätta mig med nåt för annars kommer jag säkert somna.
Imorn, när jag har jobbat färdigt, ska jag och frugan in till stan och träna på SATS! Hon vann en tävling där priset var ett träningspass på sats för instruktör. Hon fick ta med en kompis och då frågade hon mig!
Så det blir fullt ös imorn.

I helgen ska vi väl i alla fall försöka komma i väg till pappa. Har sagt det i två helger nu utan att det har blivit av, men nu jävlar!

Nä, jag ska ta och köpa tillbaka min älskling på Owned! på facebook nu. Det är nån jäkla "LadyWhite" som köper honom helatiden. Grrrrrrrrrr!

Torsdag morgon


God morgon!

Sitter hemma i Ösmo i lägenheten och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att det är dags att gå till jobbet.
Linn ligger och slaggar i min säng och Frugan i sin egen. Kollektiv ba!
Men så blir det när man inte "bor hemma" längre. Alltså, att jag aldrig sover här menar jag.
Enzo ska få vara här idag i alla fall. Blir så mycket närmare för mig då!

Jahapp, hörs sen då!



Godkväll kära ...



Godkväll kära läsare!

Skrev ingenting igår som ni kanske märkte, men jag hade verkligen ingen lust och jag var sååååå trött.
Lektionen igår gick bra! Vi fick mäta blodtrycket på varann, så nu kan jag det oxå. Mitt var alldeles lagom; 120/67!
Det är ju bra.
Efter skolan gick jag ner till synsam och justerade min glasögon. De var lite böjda och vinda (säger man så?) lite här och var, så det tog en halvtimme. Medan de grejade med mina briller shoppade jag en gosedjurstiger till Lucas! Han fyllde faktiskt 5 månader här om dagen. Gullbullen <3!
Tog bussen hem till Ösmo och packade badgrejor, gick till Tessan och hämtade upp henne och Elin och sen gick vi ner till simhallen! På vägen ner frös vi så jäkligt så vi bestämde oss för att sola innan vi badade. Elin åkte med bussen till Nynäs så det blev bara jag och Tess.
Fan vad skönt det är att sola då! Sen att man har sällskap där inne (finns bara ett solarium där) är ju inte helt fel. Då kan man ligga och snacka skit hur länge som helst.
Simmade till halv fem ungefär, duschade, bastade och drog sen till Ica för att hämta ut ett paket på posten åt Tessan.
Jag tog mig hemåt till lägenheten för att hämta Enzo och snacka lite skit med Frugan tills Marcus kom och hämtade mig.
Älskling!
Han är alltid så snäll mot mig. Ställer alltid upp. Hämtar, lämnar, fixar och donar. Jag älskar dig!

Vi däckade i alla fall i soffan efter maten och gick och la oss i sängen runt halv tio tiden. Vi hade det jättemysigt med eld i spisen och tända ljus överallt, men vi blev så trötta.
 




Jag somnade nångång efter desperate housewifes (som för övrigt är pissbra! Fast hur gåre med tidshoppet?!).
Klockan ringde 6 imorse och jag snoozade till 20 över. Gick upp och släppte ut Enzo (och Ruth) för morgonkisset. Satte igång med sminket medan jag försökte få upp min tröttmössa a.k.a älskling ur sängen.
Han var pisstrött så jag ställde mig vid spisen och kokade gröt, samtidigt som jag sminkade mig i hallen.
Vi käkade mysfrukost med tända ljus och småpratade lite. Såg att fåglarnas mat var slut, så jag gick ut och fyllde på lite. Dom blev så glada så!
Min snälla älskling skjutsade mig till jobbet strax före 8 och tog dessutom hand om Enzo sen hela dagen!

Hej, vinter?!




Väl på jobbat var det rätt lugnt till en början, men det blev lite småruscher lite då och då. Jag gillar när det händer saker och när det är lite stressigt faktiskt. Sen att det är världens bästa chef och världens bästa kock gör ju inte saken sämre!
Fick massa beröm idag med och då blir jag helt stolt och glad! I alla fall med tanke på att jag faktiskt har varit sjukskriven i 2 år!
Marcus skulle i alla fall hämta mig när jag slutat men han ringde upp och sa att han visst inte hade nån bil, haha! Så jag gick och mötte Tessan och sen gick vi till Priskrossaren där jag fyndande lite. Ett blockljus med vaniljdoft, en microfiber-filt (asmysiiig!) och två vita örngott!








Aa, nu har jag hunnit äta och titta på tv utan att publicera det här inlägget.
OCh jag ska titta på "bonde söker fru" samt "Grey's anatomy"'

Tjuckis


Hur tusan gick det här till?!

Juni 08



Oktober 08



Okej att jag ligger ner på första bilden, men ändå?!
Jag ska i alla fall simma imorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag, idaaaaaaaaaag!


Jösses vad kommentarer jag hade fått. Det gillar vi!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Eller jag slutade jobba för ganska längesen så jag gick till Ica och handlade middag. Men glömde naturligtvis att gå hem med kattsanden till Franz och Frugan. Får göra det imorn.
Ikväll blir det i alla fall lax, potatis (-mos? Får se, har inte bestämt mig än) samt gröna ärter och broccoli!
Jag har gått upp så sjuuukt mycket i vikt. Ligger över min "maxgräns" så att säga. 59,5! Hua.
Köpte granny smith-äpplen oxå. Det är nyttigt.. med äpplen.

Mådde lite "sådär" när jag väntade på bussen så jag tog en oxascand. Usch, jag har tagit dom jäkligt ofta den senaste veckan. Inte bra. Funderar på om jag ska höja Zoloften ytterligare nu under hösten/vintern så kanske det går över?
Jaja, jag mår ju alltid sämre den här tiden. Fast det är ju en enorm skillnad om man jämför med förra året!!
Bussresan gick i alla fall bra och jag sysselsatte mig direkt när jag kom hem, med att borsta Ruth och ta bort alla tovor. Sen slängde jag in henne i duschen.
Skitduktig var hon! Sa inte ett knyst. Inte heller när jag torkade och borstade henne torr efteråt. Duktig tjej! Använde Hexacil-schampot på henne för dom där förbaskade eksemen hon har. Hoppas det går över nu.
Nån som vet hur många gånger man bör tvätta med det innan man ser resultat?

Det gick jättebra på jobbet idag tyckte jag! Och jag pratar mycket tycker Sven. Fast det kanske är bra, eller? Jag har alltid så mycket att säga och berätta. Uppenbarligen.
Kändes inte som att det var alls mycket folk. Men maten tog typ slut och grejer så det var nog en del gäster ändå.
Ska jobba hela veckan ser det ut som, det känns verkligen toppen! Eller a, inte imorn för då ska jag till skolan. Lektionen är flyttad tills imorn, men det betyder ju att jag är ledig på torsdag. Hoppas jag.

Naaw, nu föreslog min älskling att vi skulle börja träna nån dag i veckan. Genom att spela badminton! Jag älskar att vara 69! Gillar badminton, bara så ni vet.

Ringde och bråkade med csn idag igen och den här gången lyckades jag! Woho! Kommer få utbetalningen den 29:e, alltså om två dagar. Bra, bra!
Imorn ska jag som sagt till skolan, men efter det ska jag, Tessan och Elin eventuellt ut till Muskö och rida. Haha, har sagt det nu typ 10 gånger men det dyker alltid upp något i mellan. Hoppas det blir av imorn nu då!

Det var nåt mer jag skulle skriva men nu minns jag inte vad det var. Kanske uppdaterar sen.
Pusssssss

Söndag och bilder



God kväll!
Ni har väl inte missat att dra bak klockan en timme? Jessica?
Bra.

Idag är vi sjuka, eller inte jag egentligen utan Marcus. Fast jag är sympatisjuk. Det betyder att jag oxå har fått ta mig en tupplur idag. Skönt! Vi har även hunnit med att se en film, Iron Man. Den var riktigt rolig (?!) faktiskt, men upplägget var väl inte så jättebra. Den var helt okej i alla fall, men mest för att det var sån rapp dialog.
Jag lagade nyttig lunch till min sjuke man och det uppskattades!
Kokta grönsaker (wokgrönsaker, broccoli och gröna ärter), en vårrulle och paprika/chili créme fraise!


Jag hade massa aromat och vitklökspulver på grönsakerna. Mumma!


Vi har tvättat i helgen. Massor, massor. Nu är det bara "ylle"-tvätten kvar, stickat asså.
Vi åkte jun aldrig till pappa i helgen eftersom Marcus var så risig, så det blir eventuellt nästa helg. Visserligen jobbar både pappa och Lina, men vi hinner umgås på eftermiddagen/kvällen i alla fall. Det tänkte vi satsa på.

Har laddat över en massa gamla bilder från mobilen, och en del nya.

Sa jag att min älskling kom hem med en vacker blomma till mig här om veckan?


Ruth spanar


En frostig morgon


Mikaela och Zelda <3







Nu frågar Marcus om jag har bloggat klart, och det har jag.



Adjö

Dagen + bilder



Hej!

Sitter och naggar en bit rökt fläskfilé (?!). Lite otippat kanske, men Marcus mamma hade köpt det nere på marknaden i nynäs idag. Vi var där nere i en sväng oxå som sagt. Köpte 12 par strumpor för 100 spänn! Nu behöver jag inte köpa fler... någonsin!



Vi passade även på att köpa såna där goda, långa remmar. Smasken!
Aaaaah, vi fick en flaska Apotekarnes julmust av M's mamma. Det är den bästa! Köpte Nygårdas här om dagen. Den är oxå god, men ingen slår Apotekarnes. Jag älskar julmust <3.

Efter marknade åkte vi tillbaka hem och slängde in en ny tvätt och drog sen iväg till Marcus kompis Anders, eller ja till hans mamma (som för övrigt inte var hemma) och fikade lite. Hjälpte honom att sätta ihop en ny vagn han köpt till sin lilla dotter och den kommande bebisen. En syskonvagn alltså.
Haha, men tror ni hon var nå söt då, Vilda. Härmade precis allt man sa. Pekade och sa kisse, grlnisen (grisen), pippi, famo (farmor), bysor (byxor) osv. Men det gulligaste var nog ändå när hon sträckte handen mot sin pappa och sa "Hånna hanne... kom". Då skulle dem tydligen gå och kika på en massa prydnadsdjur. Söt!!!!!!!!
Jag vill oxå ha en bebis som säger "hånna hanne", eller en i magen åtminstonde. Jag vill oxå köpa vagn och klaga på att det är tungt för ryggen, att brösten läcker och försöka enas om ett bra namn.
Fast jag ska inte ha så jäkla bråttom.
Vore ju bra om jag hade körkort åtminstonde, nu när jag bor ute på landet, LANDET!
Fast jag bor ju kvar i Ösmo oxå, eller min adress är där i alla fall.

Vet ni vad min älskling gör just nu? Han lagar mat! <3. Känner mig som världens sämsta flickvän, med tanke på att det är han som är sjuk. Fast jag har städat toaletten och handfatet, åtminstonde. Sen har jag bytt rent i sängen och vikt ihop tvätten, tills jag fick blodtrycks- eller blodsockerfall. Blev helt svag och darrig, mådde lite illa och så gick pulsen upp. Typ som panikångest, fast utan panik och ångest.. öh. Bara symtomen med andra ord. Måste fan kolla upp det där. Tänk om jag har diabetes?!

Skinande rent handfat och mysfaktorn på topp med värmeljus!


Mera mys i badrumsfönstret


Ett ljus jag fått av M. Det doftar vanilj!



Nähäpp, nu ska jag hjälpa min man med maten eller göra nåt annat vettigt.

Hängig lördag


Igår efter min promenix med Enzo följde jag med Marcus tillbaka till jobbet. Han var så snuvig och hänging, älsklingen. Var kvar där till 18.00 ungefär. Då drog vi till konsum i sorunda och handlade lite kvällsgott. Däckade framför tvn efter en mysig dusch tillsammans, och gick och la oss i sängen ganska tidigt. Somnade och vaknade helt pigga vid 7. Myste en stund i sängen och låg och kollade på tv. Barnprogram och diverse.
Bestämde att vi inte åker ner till pappa idag för M är så förkyld, så vi gör det eventuellt imorn över dagen om han mår bättre.
Idag ska vi typ bara fixa och dona här hemma. Dammsuga och tvätta och sånt. Snart ska vi även ner en sväng på marknaden i Nynäs och kika lite. Kanske hittar lite krimskrams. I löv plåtter.

Även jag känner mig lite småhänging. Blä. Är typ trött och känner mig tung i huvudet. Men jag tänker fan inte bli sjuk, för jag ska jobba på måndag. Sådetså.

Nu ska jag klä på mig och täcka över den snygga finnen jag fått.

Hjärtstillestånd


God morgon!

Igår var jag i skolan heeela dagen. Först hade vi en tretimmars lektion i vård och omsorg, så jäkla intressant det där! Sen lunchade jag med Marcus på Al Porto. Tog en avocadosallad, mums! Efter det var det dags för HLR-utbildningen. Så nu har jag ett sånt litet kort i plånboken som försäkrar att jag kan hjärt- och lungräddning. Nu kan ni svimma, få hjärtstillestånd eller vad ni vill runt mig, I fix!
Haha, nä gör inte det är ni snälla.

När utbildningen var slut åkte jag hem till Ösmo där Enzo var hemma med frugan.
Hon och jag gullade med Enzo en stund och pratade om diverse muppiga människor. Ååh, jag säger då det.
Sen hjälpte jag henne ner med tvätten.
Marcus kom och han oich jag åkte till ica och handlade. Min stackars älskling var helt färdig.
Handlade, åkte hem och lagade mat. Det blev kycklingwok! Typ den godaste jag gjort tror jag. I have my moments.
Soffmys, Heroes, Mitt i naturen (69, jag vet jessica), ahlgrens bilar och djuren. Sen var kvällen gjord och vi slocknade naturligtvis i soffan. Igen.
Fast vi vaknade vid 00.00 och la oss i sängen. Där slocknade vi och sov som två små grisar.
Marcus är lite halvkrasslig så jag hoppas han klarar sig igenom dagen utan att må allt för dåligt. Finaste älskling!

Då ska vi se, idag ska jag, Tessan, Elin och Mickis (?) eventuellt ut till muskö och rida. Fast jag vet inte hur det blir riktigt, tror inte det faktiskt men det vore ju så himla kul!
Om inte så tänkte jag i alla fall gå en långis med herr E.
Hunden alltså.



Ska även ringa min käre far idag angående om jag och M ska åka ner till dem imorn eller inte. Jag vill verkligen det. Se deras nya lägenhet och krama på min pappa <3. Har ju inte varit i Linköping på två år nu! Illa.
Vi får seeeeee, och jag lär ju uppdatera under dagen.
Nu ska jag ta en sån "shot" som är bra mot IBS. Det kan jag behöva, även fast min mage är sjukt, sjukt, sjuuuukt mycket bättre nu! Men det går ju i perioder har jag för mig. Har ju bara haft det i tre år så jag är inte så insatt än.

aaa, just det! Jag ska jobba på Måndag! Hihi, det blir toppen!

ZzzzZZzz




Oh god, jag är tröttare än tröttast!
Blev lite "övertid" igår, så jag jobbade 9 timmar ungefär. Men det var skönt! Och roligt framför allt. Blev lite stressigt där ett tag, men jag hoppas att jag skötte mig bra ändå.
Älskar att jobba med er Charina och Sven!
Just det, Svens pyttipanna är godast!


CSN har klantat sig oxå. Ååååh, jag blir så trött. MEn, men. Ringde till skolan och de ska skicka nya uppgifter till CSN och så ska jag ringa dem imorn. Ja, de har sagt att jag avslutade studierna den 28 augusti.
Jaha?!

Nu ska jag typ klä på mig och vänta på älsklingen. Sen åker jag med honom till ösmo efter lunchen och umgås lite med Tessan.



So long, fuckers..

Paus



Hej!
Marcus och hans pappa håller på och röjer i badrumet. Hänger upp vägglampor och allt vad de gör. Nu blir det fiiint där.
Vi tog en paus i filmtittandet, så jag satte mig här.

Grattis till min lillasyster som nu har fått en egen lägenhet! Hihi.
Alla blir så stora..

Imorn ska jag jobba! Från kl åtta den här gången. Blir finemang det. Hoppas min stackars rygg klarar det bara. Har ju fetingträningsvärken sen lövkrattningen. Puh.

Resten av bullarna fick helt okej färg, men det blev lite torra tycker jag. Mindre mjöl i degen och mer smör i fyllningen nästa gång.

Guuud vad jag är tröööött!


Andra bullar..


Första satsen bullar: bränd!

Jaha, man kan ju inte lyckas jämt. Typiskt. De blir säker jättaäckliga nu. Dom är ju inte svarta eller klara, än (för dom är fortf degiga under?!) men lite fööööööööör bruna. Ovanpå.
Hihi, glömde bort dem med ugnsfläkten på.
 Bra Sarah, bra.

Husmor på högsta nivå!



Jahaja! Här hemma leker man husmor för fulla muggar.
Håller just nu på att jäsa bulldeg som förhoppningsvis ska bli världens godaste vaniljbullar. Fick receptet av Marcus söta mor. Jag har även tänt värmeljus oxch blockljus över hela huset, så att det blir lite varmt här. Mysigt!
Huset har ju ett par hundra år på nacken så isoleringen är väl inte den bästa. Blir kallt fort här med andra ord.

Tidigare idag har jag varit på Lantmännen och köpt diverse bra djurgrejer och världens största blockljus!
En kam med "kniveggar" på typ, till Ruths tovor, schampo till mina stackars djur som har mjäll/eksem, eller ja, Enzo har liiite mjäll. Sen köpte jag plåster.
Har hunnit duscha Enzo, så nu doftar han som en nyporos! Ruth väntar jag lite med. Tills ikväll eller nåt. Tror att jag eventuellt kan behöva hjälp av Marcus. Vi får se.
Just det! När M kom hem på lunchen åkte vi och köpte en "kattunna"/kattställning åt kissarna, vilka nu som vill komma in. Men mestadels Ruth då eftersom hon inte är fullbordad utekatt än.

Jag har satt på diskmaskinen oxå. Inte att förglömma! Då har vi bestick tills ikväll. Bra.
Vafan ska man laga för middag då? Jobbigt. Ska se vad som finns i frysen. Lax kanske.

Åhhh, vet ni vad som hände i morse?
En liten pippifågel flög rakt in i rutan och skadade sig. Lillen. Skitsöt!
Han blödde ur näbben, stackaren. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med den, den verkade okej ändå. Hade inte brutit nacken eller nåt sånt, för den vände och vred på huvudet. Men risken fanns ju att en kissemiss skulle käka upp den och det ville jag inte så jag tog den och gick över med den till Marcus föräldrar. Hans mamma tog den och satte den i en låda vid ett öppet fönster så han kunde flyga iväg när han kände sig bättre och det gjorde den!
Fick även med mig lite avmaskningsmedel därifrån, till Enzo och Ruth.
Mumma! Not. Hahaha.
Men, det är nödvändigt!






Snart ringer äggklockan om att degen har jäst färdigt. Ska passa på att röka innan.

eh..


Okej, här kommer en miljon bilder.

   

1. Enzo och Snurpan  2. Enzo ser skyldig ut  3. Älskling eldar i spisen  4. Läcker bild på Enzo och M









Det blev inte så många. Fortsätter sen.


Gissa bajset



God morgon!
Jag vet inte hur det är med er, men vi har haft en sjuhelvetes natt!
Vi tog ju hem Ruth hit igår och hon fann sig direkt. Gick husesyn med svansen i vädret och sen gosade hon med oss i soffan när vi såg på film. Hon har kissat på lådan oxå. Duktig tjej!
Men inatt röjde hon ju runt som satan, haha.
Vi har bestämt att hon bara får vara på en filt i fotändan om hon ska vara i sängen. Så jag fick ju flytta henne dit X antal gånger. Somnade och vaknade av att hon härjade på nattduksbordet och letade efter hårsnoddar (jag vet inte hur, men hon känner typ lukten av dom. Hon är helt besatt!). Slängde ner henne därifrån och somnade igen. Vaknade igen av att hon hoppade upp i sängen och Enzo blev livrädd. Han skällde och fräste åt henne.
Men tydligen hade jag sovit som en gris ändå för Ruth hade låtit och bånglat mer än så. Hon hade varit på nattduksbordet massa gånger, Enzo hade rasat på rygg i golvet av nån anledning, Ruth hade jamat och ropat ute i hallen, väckt Marcus genom att nosa på hans näsa så han höll ju på att hoppa ur skinnet när han slog upp ögonen och såg Ruths nuna en millimeter från hans, hahahahahha.
Herregud alltså. Hoppas det blir lugnare i natt.

Annars har hon gått ut med mig ett par gånger när jag har rökt och hon verkar helt lugn och nyfiken.
Just det! Haha, guu!
Igår när vi kom hem med Ruth så gick Marcus ut med Enzo. Så satt jag i köket i trappen och klappade Ruth när jag plötsligt hörde nåt knaprande utanför altandörren. Trodde att det var Enzo som krafsade på dörren eftersom vi brukar gå ut och in där när jag ska röka oftast. Jag hörde ljudet igen och då tände jag utelampan och skulle kika.
Ja, det var ju inte Enzo i alla fall, utan en stor räv som stod och naggade kattmat ba, haha! Han var inte ett dugg rädd och så hade han bara en halv svans. Men jag blev ju rätt överaskad kan jag ju säga. Han hade ju inte bråttom nånstans heller. Satt bara och glodde i busken.

På tal om djur så har jag en fråga till nån som vet.
På tomten så har jag hittat bajs som är ganska löst med typ fina glittrande, blåsvarta skal i. Typ som en skalbagge, fast pyttesmå. Vem har bajsat det och vad är "skalen" för nåt?
Är det en fågel som har naggat skalbaggar eller?
Vet att jag och Marcus hittade sånt bajs på en brygga när vi var ute och åkte motorcykel.

Usch vilket väder det är idag. Inte alls kul. Man blir ju helt seg.
Tror jag skiter i UM idag. Har p-piller så det räcker en vecka till och efter det ska jag ju ha mens så, det är ingen brådska.
Däremot ska jag gå över till Lantmännen och köpa mjällschampo till Ruth. Hon ser för jävlig ut i garnet överhuvudtaget, men shit vad hon har mjäll/eksem av nåt slag i hårbotten. Måste fixa det.
Sen skulle jag behöva duscha Enzo oxå, gjorde aldrig det igår.


Nu ska jag se ifall folk har uppdaterat sina bloggar.
Hej hej!



Min fina misse

Sammanfattning av helgen




Men hej! Jag har inte varit online på hela helgen. Har faktiskt inte ens hunnit.
Men vi har ju å andra sidan fått en massa andra grejer gjorda.

I fredags var vi ju hemma hos mamma på middag. Trevligt och mysigt var det! Gabriel (lillkusin) är ju bara för rolig, haha. Åkte hem vid tio nångång tror jag. Det blev typ bums ner i sängen för vi var så trötta. Eller? Jag tror det i alla fall, minns inte riktigt. Hur som helst så sov vi ganska länge på lördagen, till halv tolv faktiskt. Vi gick upp och fixade frukost, sen ringde Marcus kompis för vi skulle hjälpa till att dra upp båten. Mmm, det gick åt helvete.
Bilen som skulle dra upp båten pajade totalt så vi drog ner till Nynäs för att hjälpa honom med diverse grejer. Åkte hit och dit och fram och till baka med alla möjliga olika bilar. Tillslut kom vi fram till att vi inte kommer kunna dra upp båten den dan så vi köpte fikabröd och åkte ut till Torö till Mattias (han med båten) och fikade.
Efter det åkte vi hem igen och grejade med olika saker och gick sen över till Marcus föräldrar för att äta middag. Pissgott och jättetrevligt var det! Enzo var kvar hemma så vi gick hem igen vid elvatiden.
Hamnade i soffan framför en film på tv, "På smällen". Så jävla rolig! Sen blev Marcus tröttare än tröttast och jag med så vi gick och la oss. Slocknade efter diverse mys och det, hihi.
I morse var vi uppe i tid, käkade frukost framför tv:n och slängde sen på oss mjukis/skitkläder. Vi skulle kratta löv!
Och det har vi gjort hela dagen kan jag säga. Har fetingträningsvärken i höger sida av ryggen och handen är full av blåsor, ajaj. Men fint blev det på gräsmattan! Har ju visserligen inte krattat klart, men det mesta av framsidan ser fint ut.
Marcus eldade i en tunna (fast vad vet jag inte för han slängde lövhögarna i skogen?) så vi luktar brandrök hela bunten. Enzo ska få duscha ikväll för annars kommer sängen lukta rök.

Just det!
Vi ska faktiskt hämta hit Ruth ikväll. Ska prova och ser hur det går med Marcus allergi och hur hon funkar som utekatt överhuvudtaget. Hon kommer ju givetvis få vara inne mestadels i början, men hon har ju varit ute lite smått förut så jag tror nog att hon kommer vänja sig ganska fort.
Blir ju lite avlastning för frugan i alla fall. Mindre bajs i lådan och så.
Har försökt få tag på henne idag men hon vägrar ju att svara i telefonjäveln.
Om du läser det här Jessica, så vet du att vi kidnappar Ruth senare idag.

Tänkte duscha Ruth oxå innan hon kommer hit. Sen måste vi ju köpa kattlåda och sand som hon ska ha här. Åker ner till Kvantum och gör det. Känns som att det finns mest utbud där.

Jaa, vad har jag att skriva mer? Inget tror jag. Fick bli en kort sammanfattning av helgen bara.
Hoppas vi får tid över att se "sagan om ringen III" ikväll. Annars får vi ta det en annan dag.

Imorn ska jag ner på ungdomsmottagningen och eventuellt försöka få tag på nya kursboken till skolan. Får se om jag beställer den från nätet eller om jag åker in till stan och köper den.
Vill vara hemma så mycket som möjligt med Ruth.

På torsdag ska jag på HLR-kurs i skolan. Ser verkligen fram emot det!!!



Har tagit en massa bilder, men dom kommer sen. Orkar som vanligt inte ladda över dem till datorn.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Blä, blä och åter blääää.
Orkar inte ta upp det nu. Känsligt är det i alla fall.
Huvudvärk har jag nu oxå, för jag har gråtit en skvätt.

Åhh, så ska jag sminka mig och diverse. Orka.
Vet i alla fall vad jag ska ha på mig tror jag.
Hårhelvetet vill ju aldrig torka så jag har inte kunnat platta det än.

Marcus är på väg hem snart och jag tänker äta toffifee nu, sådeså.



Skitdag



Jul och bajs



Nu har jag precis beställt en massa julgrejor från Jotex hem hit till Marcus. Hihi. Nu är det extreme home makeover som gäller, nä men det är så mysigt med julgardiner och grejer.
Ska inte säga för mycket om vad jag har beställt. Blir en överraskning för M sen när det kommer.

Det har varit en ganska seg dag idag, fast ändå har den gått fort.
Jag är trött och borde hoppa in i duschen vilket ögonblick som helst. Vi ska ju till mamma sen när älsklingen kommer hem från jobbet. JA, han får ju duscha och fixa och dona med det han vill först, men sen ska vi åka. Så jag borde duscha nu så mitt hår hinner torka så jag kan platta det. Puh. Värsta projektet att gå på "släktmiddag". Min morbror med familj kommer ju.


Åh, jag känner mig så.. konstig. Har lite panik angående mitt liv. Hur det nu är möjligt.
Älskling, ta inget fel nu! Prata med mig istället.
Jag känner mig bara.. tom lixom.
Gör man det när man fått allt man drömt om?
Hoppas det är lite höstdepression jag fått en släng av. Jag orkar inte med mina känslostormar längre. Kan det bara få vara bra eller? Helvete.
Nu låter det nog mycket värre än vad det är, men jag blir så frustererad. Eller så har jag en orimlig önskan om hur jag vill att allt ska vara. Fast det går ju inte. Man kan ju inte sväva på små rosa moln 24/7 hur länge som helst? Visst?
Nej, nu lägger jag ner. Ska inte tänka så förbannat mycket, det förstör bara för mig själv.
Bajskorv.



Haha, gåre?



Haha, gåre? Inte har jag ätit nån frukost i alla fall.
Näpp, skärpning Sarah!
Nu ska jag kissa.

Text och bild


God morgon!
Som ni ser i det tidigare inlägget så har jag/vi äntligen fått tummen ur och laddat över bilderna från kameran.
Så nu blir det lite skoj i bloggen igen.

Ringde och grattade pappa igår och han blev så glad så. Jag älskar när min pappa är glad <3. Tycker inte att han är det så ofta, eller jo han är ju trevlig och ler lite så men han brukar inte kännas glad. Men nu gjorde han det! Älskar när han är på det humöret och drar en massa skämt och fular sig och håller mig. Älskar dig pappa!
Han och Lina skulle jobba i helgen så vi kan inte åka dit. Men nästa helg kanske!

En utav Alicarna, Snurpan, är inne och naggar just nu. En av Marcus katter alltså och ja, de heter Alice båda två. Haha. Men den gråa är inna nu i alla fall. Enzo vaktar henne. Han är jätteduktig faktiskt, springer inte alls fram och skäller längre. Han är mer viftig, glad och ivrig. Åmar sig lixom. Hon bara jamar och gnider sig mot saker. Mys!
Det är så mysigt att klappa en katt som verkligen "tar emot" klappen. Lixom skjuter upp ryggen. Mina katter hemma lägger sig platt på golvet eller ålar sig undan, de är inte så mycket för klappar på andras villkor. Men när de är gosiga då jävlar får man klia dem!


Jahapp, jag ska väl snoka lite bland bloggar och äta lite frukost strax.


Just det. Hur gåre med att vi somnade i soffan igen då? Vaknade 4 ba. Gaaah. Stackars, stackars älskling som skulle upp kl 7. Puss på dig!

Såhär ser jag ut om mornarna. Läcker va? Bilden är dock tagen förra helgen.


Så kan det gå!


Alex hade en skruv lös


Jag skulle vara "normal"

Bild






Stjärnöga?

Grattis lilla pappa!



Jag är trött. Eller jag är lite piggare nu faktiskt, men innan var jag skittrött!
Var på första lektionen på den nya kursen, vård och omsorgsarbete. Mycket intressant. Det var mest diskuterande idag, så jag behövde inte skriva så mycket.
Michelles mage har blivit så stooor, eller den är ju inte stor egentligen men den är så fin! Lilla kulan. Rätt läckert att se magen växa sådär, eftersom jag träffar henne en gång i veckan!

Håhåjaja, snart är det jul oxå. Eller först är det ju Halloween, men tiden går ju så jäkla fort så det lär ju vara jul och nyår innan man hinner blinka. Har blivit inspirerad av Tessan så jag tror att jag ska beställa lite smågrejor från jotex.se faktiskt. Var rea som sjutton såg jag!
Sen kan det ju vara dags att byta design på bloggen? Eller kanske ska vänta tills första snön kommer. Men den här gången får nog Marcus hjälpa mig med headern så det blir någon ordning på det hela. Han är lite duktigare i photoshop än vad jag är.

I morn ska vi förmodligen till min Mammut på middag eller liknande. Jocke (min morbror) och Yesica (hans fru) + barn kommer och härjar. Det var ju ett tag sen jag träffade dem, de är ju alltid ute i världen och flänger.
Sen skulle jag även vilja åka ner till Linköping till min Papput, som för övrigt fyller år idag!
Grattis på födelsedagen lilla pappa <3!
Honom har jag inte heller varken träffat eller pratat i telefon med sen i somras. Vi är så dåliga på sånt han och jag. Eller, jag är ju lite av en telefonpladdrare sådär, men just han och jag är dåliga på det tillsammans.
Ska i alla fall ringa idag tänkte jag. Det är ju det minsta jag kan göra på hans födelsedag och allt. Ska fråga vad de har för sig i helgen och om inte jag och M kan komma ner till dem en natt eller så.



Sist men inte minst hittade jag lite pics på mobilen som inte har blivit uppladdade.

En vacker ros jag fick av min älskling här om dagen! Me lova ya!


Tessan och Lucas på bussen ner till Nynäs nån dag.


Frugan fick pissläskiga ögon på tåget när vi skulle in till stan.

Trött



Åh, nu är jag helt slut!
Jobbade hos Charina idag och det var skitkul! Fick massa beröm och det känns ju skönt för egot, hihi!
Är typ för trött för att skriva egentligen så det kommer väl mer ikväll kanske.

Ikväll blir det vitlöksbröd och soppa till middag. Är inte alls hungrig egentligen, men det går nog ner.
Marcus har varit hemma hela dagen idag och fixat och donat med diverse grejer. Han var lite sjuk/trött så han skolkade.

Igår var jag hemma hos Tessan en snabbis och lämnade lite bra-att-ha-grejer-när-man-är-förkyld. Typ C-vitaminer i brusform, lambi näsdukar, halstabletter, choklad, cola, satsumas, tidningar och lite smått och gott. Hon blev så glad så. Söt! Hon är ju lixom mamma på heltid så jag tyckte att hon kunde få bli lite ompysslad!

Nu orkar jag inte skriva mer.
Och nej, jag har fortfarande inte lagt över bilderna från kameran.

Mera lista!

Pratar du fortfarande med personen du kysste för första ggn?
Nje, det kan jag väl inte påstå. Men vi skulle säkert "heja" och säga några ord om vi skulle träffas nånstans.

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Sån Solesan eller vad det hette. Gul grej. Fast jag tog dom sugtabletterna istället för den rinnande sörjan.

Vad åt du senast?
Öh, ett tuggummi?

Har du fått någon komplimang idag?
Det har jag säkert, av min älskling! Fast jag vet inte vad.

Har du varit med i en rättegång?
Nej

Är du polare med grannarna?
Hahahaha, ja hemma i Ösmo är nog både jag och Jessica rätt poppis! OCh här hos Marcus har jag pratat med de flesta grannarna faktiskt. Mest för att de tycker Enzo är så söööt.

Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och engelska dårå. Sen kan hon väl lite spanska.

Vilka länder har du bott i?
Schweden

Senaste piercingen?
Smileyn

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Vet inte. När vi åkte till Farsta för nån helg sen tror jag?

Gay?
Nej...?

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Jo.. heh. Kan man ju inte tro kanske! Spydde en gång när jag var 18, fast däckat vetefan om jag gjort. Tror inte det.

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nä, haha

Har du varit på stranden?
Inte i år faktiskt. Eller jo, men jag har inte solat eller badat på en strand i år.

Har du haft en stalker?
Hahahahah, JA!

Minns du dina/din musiklärares namn?
Erland, P-A och.. har jag ens haft fler?

Hur bra är din syn?
Inte så bra

Har du varit på ett party?
Ett party? Är det samma som fest eller? Jag var på party när jag var liten, hihi.

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Aa, om jag får vara i en sån stålbur.

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Jobbigt, för han är upptagen!

Har du varit utomlands?
Ja

Har du sett din bästa vän naken?
Tjejer är alltid nakna!

Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Haha, har bara varit på ett. 96- typ.

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
De skulle nog tycka att det var mysko.

Var är dina syskon just nu?
Hanna är väl i skolan och Jonathan gör lumpen.

Vad var den senaste drömmen som du minns?
Orka berätta den här. Drömmer alltid så jäkla mycket.

Vem ringde dig senast?
Älskling!

Vilken tid gick du upp imorse?
Åtta

Vad ska du göra i helgen?
Jag funderar på att åka till min pappa! Han fyller år på torsdag.

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Jag älskar dig..

När var du riktigt sjuk senast?
Minns inte. När jag operarade blindtarmen för två år sen kanske?

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Haha "tog på" ba? Jag har nog aldrig tagit på en kändis, höhö.

Vad finns i din bakficka?
Har ingen

Har du färglinser?
Nope

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov

Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar på mobilen

Vad ska du göra efter det här?
Äta lunch med älskling!


Jobb!



Idag ska jag ner till Charina's café och prata. Hon sms:ade mig idag och frågade om jag ville jobba imorn och ja, det är ju rätt givet! Men ska ner nu i eftermiddag och prata om lite praktiska saker och så. Ska bli så skönt att göra något annat än att sitta framför datorn!

Igår var jag och Enzo hemma hos Tessan och umgicks. Enzo och Nikita härjade runt som vanligt och lekte och hade sig. Tycker det är så kul att de kommer så bra överens. Skönt om inte annat eftersom jag och Tessan umgås rätt mycket.
Hela lilla familjen var jätteförkylda, fast Tessan var nog sjukast. Fick med dem på en promenad i alla fall. Jag, Tessan, Ricky, Lucas, Nikita och Enzo! Vi gick runt Ösmo eller vad man ska säga, alltså vägen som går runt Ösmo.
Senare på eftermiddagen kom Marcus och hämtade mig.


Har fortfarande inte lagt över bilderna från kameran. Okrar inte. Men det kommer.
Nu ska jag i alla fall surfa runt lite och läsa bloggar i väntan på att min älskling ska komma hem på lunch.
Puss!

En miljon ord typ


Jag har glömt skriva i helgen! Eller i söndags i alla fall.



I lördags var vi ju och käkade samt bowlade med Ida och Mogge. Jättekul var det!
Maten var skitgod, fast Marcus fick några konstiga blad runt sitt käka som vi aldrig fattade om han skulle äta eller lämna (det var rätt krångligt att veckla upp knytena med kyckling från bladet lixom). Jag smakade på ett och det var ju typ som plast ba! Det gick i alla fall inte att tugga så han lämnade dem.
Vi frågade servitören sen om det var meningen att man skulle nagga dem men det var det inte så det var ju tur. Fast rätt dumt att linda in dem sådär invecklat om man ändå inte ska äta dem.

I alla fall så drog vi till bowlingen efter middagen.
Det gick rätt dåligt för Marcus i början, men sen hade han ju inte bowlat på typ 7 år heller. Efter ett tag hajade han grejen och fick in riktigt bra träffar!
Ida vann, Mogge kom tvåa, jag trea och Marcus sist.
Vi satt kvar vid borden och drack öl och snackade en stund efteråt. Mitt i allt ringde Tessan och hade panik så jag försökte lugna henne och få henne att tänka logiskt; alternativt på något annat. Det gick väl ganska bra i alla fall. Vi la på och jag sa att jag skulle ringa om en halvtimme igen för att se hur hon mådde. Ringde upp precis när vi skulle gå och då var det lite bättre, men hon var ändå orolig. Så jag frågade om hon ville att jag och Marcus skulle komma upp en sväng innan vi åkte hem och det ville hon. Så vi åkte dit och umgicks ett tag, en halvtimme/fyrtio minuter typ. Lucas var helt övertrött. Skrutten. Han vägrade sova! Men han var glad och så, pratade och hade sig. Efter ett tag när jag höll honom i famnen började han mojsa med huvudet och händerna. Då gick vi in i sovrummet, jag och Tessan, och skulle försöka få honom att sova. Och det gick!!
Jag och Marcus åkte hem och myste i sängen med chips och cola. Vi skulle ju upp pisstidigt och fota och det. Ställde klockan på fem och somnade vid typ halv två eller nåt. Var rätt död när klockan ringde. Men vi drog oss i sängen en stund och kom upp tillslut. Marcus vågade inte åka till vårdkasen när det var mörkt eftersom det spökar där i krokarna! Så vi åkte ner till hamnen i Nynäs.Typ vid polen-färjorna eller vad det där. Sjökrogen helt enkelt! Där gick solen upp så fint. Eller man såg inte själva solen, men det var fint i alla fall.
 








Vi stannade tills vi började frysa och då åkte vi hem och myyyyste i sängen. Somnade in och vaknade vid tolvsnåret igen!
Jag var rätt seg och somnade i soffan igen senare på dagen. Men det var ju värsta fina vädret! Jag var ju såklart ute på tomten och så med Enzo i mellanåt.

På eftermiddagen åkte vi hem till Marcus syster för hon fyllde år. Massa gott fika och det! Det var trevligt.
Tog en massa muppkort på varann där oxå, hahaha. Lägger upp dom senare för jag har inte fört över dom från kameran än.
Åkte och handlade och sen drog vi ut på en promenad med Enzo. Tog en massa bilder där med men har som sagt inte lagt över dem på datorn. Det kommer.
Kom hem vid halv sju och då lagade vi middag och myste framför tvn.
Puuuh!

Är det nåt mer som har hänt i helgen?

Väntan


Jag väntar på älsklingen, han slänger grejer på tippen. När han kommer hem ska vi duscha. Myyyyys.
Har även bokat bowlingbana nu och ringt och grattat farmor på födelsedagen. Det betyder att pappa fyller år om 6 dagar.
Sen har jag även hunnit prata med frugan om hennes härj igår. Fniss-Lisa!

Gåre, jag är kissnödig IGEN.


Aa, jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. '
Leggings eller jeans? I så fall, blåa eller svarta?
Brunaktig, lång T-shirt, kortärmad, mörkgrå polotröja eller en stickad rödrandig urringad tröja?
Rött eller svart gina tricot linne?


Help!

Helg!



God morgon på er i regnrusket!

Jag och Marcus har precis ätit mysfrukost framför tv:n.
Idag, eller ikväll rättare sagt ska vi umgås med Ida och Mogge. Ska bli skitmysigt! Äntligen får Marcus träffa både Ida och Mogge i nyktert tillstånd, haha. Nä, men det ska bli kul att bara umgås vi fyra.
Vi tänkte käka middag på Rim Nam och sen bowla i nynäs. Ska bara försöka boka en bana, men de har visst inte öppet än.
Älskling är just nu över hos sina föräldrar och ska kolla hur det blir idag. Tror vi skulle åka till Nacka och hämta en bil, eller vad det var. Sen skulle han och hans pappa till tippen och slänga lite skräp, eller?

Igår hade vi det mys! Åt på Estö-Thaien, sushi! Mums. Tog en elva-bitar och jag lyckades faktiskt klämma i mig alltihopa, FÖRE Marcus dessutom!
Efter det åkte vi upp till Alex och drack kaffe med sump i. Han hade glömt att sätta i kaffefilter. Söt!
Sen kom hans mamma och diverse folk och lämnade lite inflyttningspresenter. Typ 826 kassar med mat och andra bra-att-ha-saker. Hon är så gullig, alex mamma (Marcus syster). Helt glad!
Åkte hem och såg lite på Idol. Dessvärre missade jag vem som åkte ut för jag glömde såklart att zappa tillbaka efter nyheterna. Marcus sov som en gris med huvudet i mitt knä. Älskling! Snarkade gjorde han oxå. Men bara lite.

Skulle egentligen åkt ut till Muskö och ridit med Elin och Tessan, men Baron hade blivit halt igen så det sket sig.
Vi får ta det en annan dag.
Skulle behöva ringa Sanna angående araben i landfjärden oxå. Har varit tyst därifrån länge nu.


Jag och Marcus pratatde igår om våra tidigare förhållanden. Jag har ju visserligen bara haft ett seriöst, men vi kom i alla fall fram till att ingen utav oss har känt såhär förut. Det känns så rätt! Vi kommer säkert att stöta på en massa problem och bråk i framtiden men jag vill verkligen leva med honom.
Om jag kunde se in i framtiden och veta att vi skulle göra slut om 5 år skulle jag ändå vilja skaffa barn med honom. Kan verkligen inte tänka mig en bättre far till mina barn! Oavsett om vi är ihop eller inte. Nu tänker jag såklart sträva efter att vi ska vara ihop för alltid, haha, men ni fattar?
Jag har hittat honom, min man! Vi är så lika, i våra värderingar, drömmar och hela livsstilen i sig. Vi är 69 år!
Ingen utav oss är särskilt mycket för att festa och härja runt. Vi är gärna hemma och myser alla kvällar i veckan. Fast vi är ju inte osociala för den sakens skull! Vi vill stadga oss och bilda familj, gå i skogen och plocka svamp!
Påta i trädgården och bry oss om varann lixom. Jag har hittat en som är som jag. Fattar ni vilken tur jag haft?
Hela mitt liv har varit regn och nu kom solen.






Imorgon! Då ska vi minsann gå upp jättetidigt, typ fem, och åka ut och fota soluppgången! Hoppas bara att det är klart väder! De sa på vädret imorse att det skulle bli sol idag, men jag vet inte riktigt hur det blev med det. Det skulle även vara sol imorgon så hoppas, hoppas! Då ska vi packa en matsäck och äta frukost ute. Tror nog att vi åker upp till Vårdkasen. Bäst utsikt där. Sen finns det ett picknickbord oxå. Enzo ska ju med såklart!

Vi ska tydligen inte till Nacka längre. Det var redan fixat det där med bilen. Jahapp, jag ska väl hoppa in i duschen då!
Tänkte platta håret sen. Det var inte igår!

Ett år av saknad




Idag har jag ganska mycket att skriva egentligen, men jag vet inte riktigt om jag kommer få ut allt.
Vi kan ju börja med.. eller jag vet inte vad jag säga.
Det är ett år sen idag.
Ett år av saknad.
Jag tror faktiskt att jag först igår förstod att du verkligen är borta, Johanna.
Satt i bilen med Marcus och kom på att "just det, imorgon är det ett år sen Johanna gick bort". Sen blev jag tyst. Jag insåg att det kommer gå två år, fem år, nio år och varje år den 10/10 kommer jag tänka att "idag för x år sen gick Johanna bort".
Satt och funderade en stund över.. allt.
Tog en cigg och funderade lite mer.
Vi kommer alltid att sakna dig Johanna!



Den här dagen började för övrigt skit, bokstavligt talat!
Enzo hade bajsat nere i hallen av nån anledning och självklart trampade jag i det. Barfota.
Jag hade lixom hundbajs mellan tårna klockan åtta imorse. God morgoooon!
Åker i alla fall med Marcus till Ösmo på lunchen och sen ska jag ner till nynäs och göra några ärenden. Bland annat köpa ett lila ljus som jag tänkte tända här hemma ikväll. Ett Johanna-ljus!
Jag vill inte gå till minneslunden. Eftersom hon inte har en egen gravsten kan jag lika gärna tända ljus här hemma.



För att prata om nåt helt annat snodde jag en bild från frugans blogg på min nya fina jacka!


Strl 164 på barnavdelningen. Som hittat! 899:- kostade den. Vuxenstorleken kostade 1.500:-




Ledsen fruga


Idag har det hänt absolut ingenting.
Nada.
Försökte få med frugan på en promenad, men hon höll ju på att brista i gråt av bara tanken.
Så vi har typ lökat. Vid varsin dator.

Åt ett nyttigt mellanmål nyss. Grovt, osötat bröd och ett äpple till. Frugan åt oxå bröd, fast med en kroppkaka vid sidan om. Vi drack vatten.
Sen har jag plockat ur diskmaskinen, plockat i smutsig disk och torkat av diskbänken. Bäddat sängen har jag gjort oxå.

Ikväll blir det tacopaj till middag! Måste ringa Tessan och dubbelkolla receptet.
Posta böcker var det oxå ja. Just det..


Seeeeeeeeeeg daaaaaaaaaaag. Jag saknar min älskling. Vill mysas. Göra grejer ihop.

God morgon, ...



God morgon, eller god middag kanske!

Vaknade 03.28 av att jag var så jävla pinknödig. Gah. Sprang upp på toa och sen började jag må sådär. Göt alltid det när jag vaknar när jag inte "brukar". Typ mitt i natten. Då tror jag alltid att jag vaknar av mig själv för att jag ska spy eller nåt.
Jaja, jag skulle bara kissa.
Tog en tablett och lite vatten, sen somnade jag igen.

Vaknade igen sen när älsklingen skulle upp till jobbet. Gick upp jag med och ut med Enzo. Åt en satsumas, övervägde om jag skulle sätta på datorn, men jag valde att gå och lägga mig igen.
Jag blir ju helt död av de där pillerna.

Vaknade nästa gång av att Marcus ringde min mobil, sen somnade jag och har egentligen ingen tidsuppfattning här för i nästa sekund kom han hem och kröp ner hos mig i sängen.
Älskling!
Vi myste lite och sen ordnade vi frukost/lunch. Frugan vaknade av att vi sjöng "from Paris to Berlin..". Då fnissade hon lite.
Efter frukosten hamnade vi mer eller mindre i paltkoma allihopa. Helt utslagna i soffan. Till och med Enzo.
På tal om honom så har han blivit så jäääävla trotsig. Skulle kunna strypa honom ibland när vi är ute. Ibland stänger han bara av hörseln och totalignorerar mig när jag ropar.
#¤)&JRGK#")%"!)%)!!!!!!!!!!
Får träna på det. Älskade lilla trotshund! Är rädd att han ska få för sig att rusa ut på vägen. Men vill samtidigt inte koppla honom för då blir det ju jäääättespännande sen när han väl få vara lös och då kommer han ju aldrig vilja gå in.
Undrar om man ska ta värsta långa promenaden även fast det är skitväder. Det regnar ju inte i alla fall. Ska fråga frygis om hon har lust. Vi måste bränna lite fett hon och jag.
Beachen 2009!!

Nu har jag i alla fall fått adressen till hon som köpte böckerna av mig på tradera. Så jag ska väl skicka dem idag.

God natt



Här sitter jag med tandborsten i högsta hugg och ska säga god natt.
Frugan ligger nere i soffan och kikar på tv med Enzo och min älskling gör sig redo för natten han med.

Tror jag ska läsa lite i "The Dirt" innan jag somnar.

Puss på er!

Hej hopp!


Hej hopp!


Hur går det med frugans surr idag då? Säger fel hela tiden ba. Hahahahaha.
Vi har i alla fall gjort huvudstaden osäker idag.
Var hos Mahin, för sista gången. Känns lite sorgligt faktiskt. Har ändå gått hos henne regelbundet i två år.
Efter det gick jag och frugan i affärer i alla fall. Hittade en vinterjacka, äntligeeeeeeen!


På barnavdelningen på Stadium. Pissbra!
Sen började jag kika efter skor, men det var ju rätt lönlöst. Fanns ju inte ett enda par 35:or ba. Om man inte vill ha med "my little pony" på.
Vi fikade på John Chris och fortsatte sen drottninggatan fram tills vi kom till en affär som heter Rio. Har varit där tidigare, finns massa läckra kläder där!
Hittade i alla fall mina skor där, i strl 35 dessutom!



Nu är jag nöjd! Nästan.
Bara ett par jeans som fattas nu. Sen behöver jag inte köpa nya kläder på flera år!









Just nu är jag och frugis hemma hos Marcus. Hon ska sova över här. Hihi!
En frugkväll! Typ.
Internet OCH tv:n har ju lagt av hemma i Ösmo. De har väl borrat av nånting nu igen. Dom som håller på och bygger utanför oss asså. Eller om det var de som röjer på 73:an. Kommer inte ihåg.

Guuu! Nu ...


Guuu!
Nu jävlar ökar besökarantalet lavinartat.
Jösses!


Jag ska i alla fall röka sista skwiggon, borsta tänderna och sen krypa ner hos min Macka.

Gooood natt!

Woho! Nu ...


Woho! Nu har ni slagit rekordet igen era små sötnosar!

Och nu ska jag duscha med min man.

Puss

Har egentligen ...



Har egentligen ingen ro att skriva blogg känner jag. Fortfarande huvudvärk. Blä.

Till middag blev det en salig blandning av grönsaker! Mums! Morötter, gurka, paprika, blomkål, avocado, champinjoner och en vårrulle var. Till det drack vi Ramlösa.
Nu tänkte jag ta mig en cappuchino med daimsmak!
Sen ska vi faktiskt se Desperate housewifes ikväll, hihi. Och jag ska få massage!
Jag blir


Men åååååååååååååh.. och här blev jag urloggad så allt förvann. Jahapp.
Pissfitta .

Hihi, nu blev jag glad igen. Lyssnar på glad-musik. Radioseven närmare bestämt. Asså radiokanalen.
Heja!

A jag var i alla fall hos Tessan e sväng och dit kom även Mickis, Jimmy och lilla Embla. Hon var pissgullig. Pytteliiiten och luktade bebish.
Sen skrev jag att Lucas var go och glad som vanligt och åt puré och smakade vatten för första gången (väl?). Värsta Blä-minen, hahaha.



Min älskling bäddar rent i sängen! I love it.

bajs



Har hunnit äta lunch med min man och bli skjutsad till Ösmo. Enzo fick följa med Marcus till jobbet.
Har fortfarande värsta huvudvärken men jag börjar vänja mig. Ska eventuellt förbi Tessan en sväng snart. Våldgästa henne lite.
Jag skulle ju skicka böcker som en person köpt av mig på tradera, men det gixk ju sådär. Hade inte fått nåt vinnarmejl av tradera kom jag på, så jag har inte ens hennes adress. Mysko.
Sen skulle jag förbi Charina's café oxå men hon tyckte det var bättr att jag kom när bygget började bli färdigt. Jahapp. Så nu har jag inget alls att göra. Hade lika gärna kunnat stanna hemma hos Marcus känns det som. Men men.

Frugan är hemma, men hon ska åka till farsta och söka jobb snart. Duktig skrutta!
Hade följt med om det inte hade varit för fitthuvudvärken.

Nej, jag ska nog ringa Tessan igen.


Jaha, nu har frugan blindtarmsinflammation oxå. Haha, nej hoppas inte det i alla fall. Jag ska undersöka henne.

Sjuk?


Men vad är det för fel?
Har huvudvärk, känner mig svag och matt, darrig och fruuuktansvärt trött. Nästan så jag blir illamående.
Uuuuuuuuuuh!

Snart kommer mitt hjärta hem i alla fall. Då ska jag äta nåt.
Och åka med till Ösmo.


Skallebank


God morgon!

Det är frost och fint ute, men jag orkar inteb fota. Känner på en gång att jag inte skulle lyckas fånga det på bild.
Jag har fan feting-huvudvärken. Buhu. Men Marcus var så himla gullig och hämtade en ipren till mig i morse. Han tar alltid hand om mig! <3
Igårkväll hade jag oxå jätteont i huvudet. Hur går det? Men jag gillar inte att ta värktabletter, äter så mycket piller ändå. Men a, jag gjorde det imorse som sagt.
Just det, fick rusa upp mitt i natten för att jag var så jävla kissnödig! VA? Haha, hur ofta gör man det lixom?
Sen kunde jag inte somna om på ett bra tag pga av huvudvärken.


Igår var vi nyttiga! Jag handlade en massa frukt på Ica. Satsumas, vindruvor, banan, äpple och nektariner som vi snarrade på. Vi drack ramlösa till.
Till middag gjorde jag en fiskgratäng, typ. Eller grönsaksgratäng med fisk i. Gott blev det i alla fall. Men lite smaklöst. Fan, jag måste lära mig att inte vara rädd för att krydda!

Träffade Tessan igår oxå. Längesen! Vi gick hem till henne efter shoppingen på Ica. Har saknat Lucas oxå. Lille grodan. Han blev glad att se mig, hihi. Så fick han en liten present av mig. En bitring med vatten i. Plutten.

Aha, nu ska jag typ försöka få huvudvärken att gå över, sen ska jag ringa tessan och läsa lite i min skolbok.
Det var det.


Mera höst


Nu har jag varit ute i fotartagen igen. Fan vad mycket bättre man mår när man får en massa frisk luft. Det blir ju inte sämre av att det är soligt dessutom!
Nu saknar jag Tessan!
Vill gå ut och gå.
Men hon ska ju till haninge och fixa pass och jag måste till ungdomsmottagningen. Eller jag kan vänta till nästa måndag, har piller så det räcker tills dess.
Sen måste jag skriva färdigt arbetet till skolan oxå. Men det är lugnt. Jag småskriver lite då och då.

Snart kommer Marcus hem på lunch.

Jag skriver lixom inte ens nåt intressant. Bara svamlar. Blablabla.

Blev en massa Enzobilder. Min skatt!!

























Nu har jag i alla fall ätit en nektarin. Är hungrig men, ja.

test


Jag ska bara testa en grej.



Höstbilder!


Jag var på värsta fotohumöret imorse, så jag tog med mig kameran när jag skulle morgonröka och rasta Enzo.
















Kom på att jag måste skicka ett paket med böcker som jag fick sålt på Tradera.
Åker hem till Ösmo med Marcus sen då, när han kommer hit på lunchen.
Hur gåre? Jag är helt död. Dumma helg.


En suddig älskling i morse. Puss

Lista ögän

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar.
Bara ett.
Det är inte så lätt som det verkar!...

1. Var är din mobiltelefon? Sängen
2. Var är din (o-)äkta hälft? Jobbet
3. Ditt hår? Smutsigt
4. Din mamma? Sjuk
5. Din pappa? Linköping
6. Det bästa du vet? Lycka
7. Din dröm inatt? Konstig
8. Din dröm/ditt mål? Lycklig
9. Rummet du är i? Mysigt
10. Din hobby? Foto
11. Din skräck? Illamående
12. Var vill du vara om 6 år? Här
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad du inte är? Blond
15. En sak du önskar dig? Vinterjacka
16. Var du växte upp? Ösmo
19. Det sista du gjorde? Rökte
20. Dina kläder? Mys
21. Din TV? Avstängd
22. Ditt/dina husdjur? TROTSIGT!
23. Din dator? Hemma
24. Ditt humör? Bra
25. Saknar någon? Marcus
26. Din bil?
27. Något du inte har på dig? BH
28. Favoritaffär? Gina
29. Din sommar? Bäst!
30. Älskar någon? Ja
31. Favoritfärg? Mörka
32. När skrattade du senast? Igår
33. När grät du senast? Förrgår

Händelselös dag


Hej!

Idag har vi bara segat och degat hela jävla dagen. Sovit har vi gjort oxå. I soffan. Igen.
Fast å andra sidan har det ju bara öst ner regn, så vad annars ska man göra? Har haft det jättemysigt i alla fall.

Jag har ju typ inte så mycket mer att skriva eftersom jag inte har gjort något idag.
Ska ringa Tessan i alla fall. Såg nu att jag hade 3 missade samtal från henne. Oops.
Vi var över hos Marcus mamma en sväng och då glömde jag visst mobilen hemma.

Imorn får jag inte glömma att gå till ungdomsmottagningen. Mina p-piller är slut, så jag fick tjåla några av frugans gamla kartor (hon äter inte den sorten längre).


Uh, behöver duscha. Jag är äcklig. Men orkaaaaaaaaaa.
Är visst fortfarande seg.
Ska mysa ner mig hos Marcus i soffan istället. I alla fall tills jag orkar hoppa in i duschen.
Jag ska nog förresten locka med mig honom in i duschen.



Eh, jag gillar visst kaffe nu för tiden.
Jag har blivit stor!



... och tjock?!



Just det!
Jag ska prova (observera försöka, haha) att gå ner till min "idealvikt", alltså enligt min ålder, längd och vad det nu mer var. Det är i alla fall 52.
Alltså,  f e m t i o t v å kilo?!
Jag ska visa Marcus (och så vill jag se själv!!) hur jag "ska" se ut.
Fast jag tror faktiskt helt ärligt ionte att det kommet gå. Vi är för "sambo"-mysiga och äter en massa gott hela tiden. Men försöka duger.
Jag vet ju en metod som är väldigt effektiv för att gå ner snabbt (dock inte att behålla vikten) och det är ju att inte äta alls i princip. Men jag tror inte riktigt att det kommer gå hem hos min underbaring.
Vi får se, helt enkelt, hur det ska gå till. Om jag ens orkar försöka. Men det skulle vara kul.
Hm, kanske ska kolla efter några bra recept på nätet, eller andra metoder.
Finns det ingen... godisdiet eller nåt, höhö.
ENDAST frukt och grönsaker kanske? Och vatten såklart.
Det här kan bli spännande!

På återskrivande!

Förlovningsringar


Ehh, vi vaknade för en halvtimme sen. I soffan! Hur går det då?
Det är ju i alla fall mysigt att gå upp tidigt på helgen tycker jag. Man kan ju alltid gå och lägga sig igen när man blir trött.

Det är värsta stormen ute. Regnar massa löv.

Igår var jag och Marcus i Länna och handlade en massa bra-att-ha-grejer. Sen åkte vi till farsta och shoppade mera. Sushi åt vi oxå! Fan vad gott det var där. Vi råkade stanna så länga i farsta att det stängde. Jahapp. Då åkte vi hem. Hann inte ens gå in på stadium och kolla på vinterjacka. Men älskling fick en skitsnygg skinnjacka med sig hem!
Hihi, just det. Vi kikade på förlovningsringar oxå. Skitmysigt!
Vi hade sagt innan att vi gillar inte gult guld så mycket, utan nog skulle satsa på vitt guld. Sen gärna nåt fint mönster på ringen. Slutade med att vi föll för ett par släta guldringar. Haha. Men dom är jättefina!


Vi har ju sagt att vi typ ska vänta till mars, för då har vi ju i alla fall varit tillsammans ett halvår. Så det blir lite "ordning och reda", men vi vill fan inte det. Vänta alltså.
På vår 1 månads dag kollade vi seriöst på förlovningsringar, det är inte så vanligt va? Hahahaha.


När vi kom hem slängde vi in allt vi shoppat hos Marcus och sen gick vi över till hans mamma. Satt och pratade om böcker en stund medan Marcus rotade i hennes kylskåp, hahahaha.
Sen åkte vi ner till nynäs till Alex, Marcus systerson, som precis har flyttat hemifrån. Så vi kollade in lyan och lite sånt. Han fick även en inflyttningspresent bestående av 12 nudelpaket. Kan behövas!
Efter det åkte vi och handlade på kvantum.

När vi kom hem och hade slängt oss på sängen blev jag jätteledsen. Eh? Jag vet inte varför, eller jo, jag var jätterädd att Marcus skulle lämna mig av nån anledning. Det är lixom FÖR bra mellan oss. Var fan är haken undrar jag?! Sen när han försökte övertyga mig om att han hade planerat att leva med mig de närmsta 200 åren blev jag rädd att han skulle dö istället. Gah. Jag var jätteledsen i alla fall.
Men efter ett tag blev det lite bättre. Vi la oss i soffan och myste med torkat renkött, dillchips, havrebollar och cola. Sen kronslocknade vi.

Nu tänkte jag äta frukost.

Gratis är så jäkla gott!


Hittade värsta braiga sidan!
Lixom gratis kläder på bl.a H&M, Gina Tricot och JC!
Jag har redan 50 poäng, och det får ni oxå om ni klickar på länken och blir medlemmar. Lätt som en plätt!

segooooooooo



Åååååååååååh, vad jag är seeeeg.
Pratar med Tessan i luren.
Känns som det var evigheter sen vi sågs! Fast det bara är två dagar typ.

Hah, nu gick min huvudvärk över lite. Skönt. Ska nog lägga mig och läsa ut min bok. Den är fan pissbra!
Så dumt! av Mia Thörnkvist. Läs den!

Min älskling har precis varit hemma på lunch. Han är lika tung i skallen som jag. Bäbi!
Vi får ta hand om varann ikväll. Gosa, gosa, gosa!
'Det går så jäkla mycket bra på tv så vi hinner aldrig se färdigt på Band of Brothers. Men i helgen kanske!

Imorn ska vi till Länna och kika och sen ska vi till Farsta och kika. Hihi. Jag vill nuuuuuuuuuuuuu.
Älskling.
Nu.
Vi vill. Visst?
Som sagt, vi skiter i normer och regler.
Vi vill förlova oss!

Jag kan inte ens berätta med ord för någon annan, så att den verkligen förstår, hur mycket jag vill vara med dig älskling. Hur mycket jag älskar dig och vill vara din. För alltid.
Att jag vill att du ska bli far till mina barn, bli din fru och se våra barnbarn växa upp.
Det låter ju så tokigt för en annan människa när jag ska försöka förklara. Men du är HAN!
Min prins, min hjälte, min framtida man, min kärlek, min bättre hälft och min älskling!
Gud vad jag hoppas, och kommer sträva efter, att vi ska leva med varann livet ut.
Lyckliga!










Jag älskar dig!








En lista kanske?


Vad blir ditt namn baklänges:
Haras

Har du gjort en snöängel i år:
Njaej

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus:
3 dygn typ

Platt eller lockigt hår:
Asså, jag vill ha min systers hår! det är lockigt. Massa fint.

Vad gör du när det regnar:
Det beror på. Är Enzo kissnödig går jag ut med honom. Annars sitter jag väl här, eller myser med min älskling

Har en dröm gått i uppfyllese: 
Ja, fler faktiskt. Att skaffa en petit brabancon (Enzooo) och att hitta den stora kärleken. Fler drömmar är på väg att uppfyllas! Eller vänta... drömmar som man drömmer på natten eller?

Vad har du för startsida på internet: 
Öh.. blank?

Vem ringde du senast:

Vet inte, orkar inte hämta mobilen. Enzo sover så sött i mitt knä, men det var nog Tessan.

Tycker du att sengångare är söta:
JA

Har du haft vattkoppor:
Japp

Har du någon gång testat karate: 
nepp

Vilken mobilsingnal har du:
Cliffs of dover

Första sporten du gick på:

fotboll

Vad längtar du mest till just nu:
Att min älskling ska sluta jobba så jag får pussa på honom

Vilken tv-serie är bäst:
Oj, skitsvårt ju!
Många!

Kan du gå ner i spagat:
Ja

Höga eller låga strumpor:
Alla!

Vad är du mest rädd för i hela världen:
Kräääääks och illamående och sånt.

Har du varit kär i en kändis:
Nej, eller jo lite när jag gick i femman. I dynamit-harry i lilla jönssonligan. RIKTIGA lilla jönssonligan asså. Inte småpluttarna som är nu.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
jaa

Vad har du för färg på ditt påslakan:
Hemma i ömso är det blått med snirklar på och här hos marcus är det blårandigt.. typ.

Sol eller snö:
Det kan väl vara sol även fast det är snö eller?

Bikini eller baddräkt:
Bikini

Snyggaste läraren: 
-

Är du mörkrädd:


Riktig gran eller plastgran:
RIKTIG!

Tänt eller släckt när du ska sova:
Släckt

Senaste lästa bok:
Så dumt! av Mia thörnblom. Är snart färsig iaf.

Vem kramade du senast:
Marcus

Vill du bli president:
nej fy

Har du spelat kille i en teater: 
Japp. Butter, hahahaha

Duscha eller bada:
Duscha

Kan du ditt mobilnr utantill:
Aa, jo?

Har du gråtit i skolan någongång: 
Jag gråter jämt!

Hur tar du dej till skolan: 
Buss eller med Marcus

Har du någonsin sminkat dej som en punkare: 
Va?

Sjunger du på toan?:
nej

Är du höjdrädd: 
Nje, beror på

Vilket land vill du åka till:
Till Peru igen, Spanien, Skottland, Island, Thailand?

Vad var det senaste som fick dej att skratta:
Skrattade säkert efter det men det var kul när jag konstaterade att det inte var kanal5 på tv för klockan var inte 3.. eller nåt sånt.
Jag skrattade ocxå när Marcus sa att jag snarkade i natt och att det var därför jag hade ont i halsen. Yeah right..!

Vad tänker du göra nu: 
Leta efter fler listor.








Seeeg


Hej.

Idag är jag typ världens segaste människa. Lite huvudvärk, lite ont i halsen och tröttare än tio!
Gah!

Igårkväll tvättade jag litegranna, inte allt som sagt, men det nödvändigaste. Marcus kom hem till mig efter jobbet och hjälpte mig. Söte! Vi käkade norsk fisksoppa med lite tillsatt broccoli i. Det var gott! Dessutom spetsade jag den med créme fraise. Hatar att vårat torkskåp i tvättstugan är typ helkasst. 70 grader i 50 minuter och tvätten är fortfarande fuktig. Skärpning!
Aja. Vi såg idol och halva Heroes, sen åkte vi hem.. till Marcus alltså. Men det känns verkligen "hemma" för mig.
(Allt kommer lösa sig frugan, det lovar jag dig! <3)

Jag tror jag behöver röra mig lite. Fysisk ansträngning. Bli lite svettig. Nån som är på?

Hallå, Maria, jag drömde om dig i natt! Jag vill leka med dig dessutom.
Det är så dumt att du inte har msn. Och att din dator inte fungerar.

Jag har färgat håret förresten! Får slänga in nån bild sen.
Nu ska jag surfa lite.

Puss

In love!


Hej!

Idag är jag massa, massa kär!
Det är jag förstås annars med, men det är lite extra idag av nån anledning.
Tack älskling för att du finns och för att jag får vara din!

Ska tvätta kl 17.00. Men jag tänkte bara ta det viktigaste. Typ trosor och kläder jag använder (och frugans då) och strunta i lakan, handdukar etc. Har inte tiiiiid. M slutar ju vid 17.00 och då vill jag bara vara med honom och mysa.

Idag fick jag se Michelles bebis på ultraljudsbilder. Jättesöt! Värsta långa armarna, haha.
Äh, jag har inte så mycket att skriva känner jag. Kanske kommer sen. Lägger mig och pluggar lite istället.
Hypofys, aorta, diafragma, luftvägar, grovtarm, diabetes, epilepsi, stroke, klaffar, stomi, bukspottkörtel etc...

Hej hej.

sex!


Buda nu då!! Snälla...


..och här med.


Namn..hahahha

Ditt riktiga namn:
- Sarah Cecilia Rautell

Ditt gangsta namn
(första 3 bokstäverna i ditt första namn + izzle)
- Sarizzle

Ditt detektiv namn
(Favoritmaträtt och djur)
- SushiHund (eeh)

Ditt Star Wars namn
(de första 3 bokstäverna från ditt efternamn och 2 första bokstäverna från ditt förnamn)
- Rausa (HAHAHAHA)

Ditt hjälte namn
(Favorit färg och favorit dricka)
- BrunCola (up, up and awaaaay)

Ditt arab namn
(2 första bokstäverna i ditt första namn, 3 sista bokstäverna i ditt mellan namn och dom 4 första bokstäverna i ditt efternamn)
- Sarliaraut

Ditt spöknamn
(Svarta och namnet på ditt/dina husdjur - förra husdjur)
- SvartaRuth



Åh, hahahahah. Det här var kul!

Lista


Vem ringde du till senast?
Skolan

Vem ringde senast dig?

Älskling <3!

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?

Bra fråga. Jag får väl ha koll. Man kanske får ställa det vid Enzos plats och visa honom dit hela tiden. Eller nåt.

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?

Frugan

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Biljetterna till Magnus på lördag är slut :(

Har du några utkast?
Ja, ett.

Vad är ditt rekord i snake?
HAHAHA

Vad har du för kontakter som börjar på S?
Saldokontroll, sandra D, sandra N, sandra S, sara, sara b, sara l, siames, spåtant, staven

Vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
öh.. har inget?

Vad står det i dina påminnelser?
inget

Har du privat nummer just nu?



Irriterande!



Jamen grattis bloggen, nu funkar det.


Hej, det regnar. Massor.
Men åh, bara för att bloggen har legat nere i flera timmar så har jag glömt bort vad jag skulle skriva. Hade masssssor i huvudet. Jaha, jaja,

Tessan kanske kommer hit till Marcus en sväng. Vi får se.
Vi ska eventuellt in till BB och hälsa på Mickis. Får se hur det blir.
Först och främst ska jag i alla fall äta frukost.
Magen är hungrig!

RSS 2.0