R.I.P Sigge



Pippifågeln levde inte imorse när Marcus kom ner. Vi vet inte varför, men nu flyger han i alla fall i de evigt blå skyarna.
Lille Sigge..

Lucas 1 år



Jag vill börja med att säga: Grattis Lucas på ettårsdagen! Tant-Sarahs lille skrutt <3



Att lillkillen har blivit så stor! Helt sjukt. Imorgon ska jag i alla fall ner och fira honom och så ska han få sina presenter.


Det som har hänt sen senast är väl att jag jobbade 19 h i helgen, på ösmomarknaden. Sjukt kul var det! Men jag var måttligt pigg igår. Varvade med att sova och passa så att Doris inte gjorde ifrån sig inne. Doris är Johannas lilla chihuahua på 4½ månad, så hon är inte riktigt 100% rumsren.

Idag jobbade jag på konsum. Det gick bra men rätt segt med folk. en kund var 10:e minut typ. Satt och pillade sönder mina naglar. Lunchade med Micke på restaurangen och sen solade vi utanför butiken tills rasten var slut.
Enzo var hos Johanna för hon var ledig idag. Det är så smidigt att vi kan ta varandras hundar när den andra jobbar. Tack gumman <3.

Pippifågeln växer och växer. Tror att det är 10:onde dagen nu som vi har den. Är inte lika rädd att den ska dö längre. Johanna var för övrigt över här idag på dagen och matade den. Tack igen!

Övningskörningen går bra och jag är faktiskt riktigt duktig om jag får säga det själv! Jag som aldrig trodde att jag skulle kunna starta en bil ens. Yay för mig!

Siggepippin



Hallå hallå!
Det blir ett kort inlägg, för jag ska snart sova.
Imorn blir det jobb på Ösmomarknaden. Ska bli pissväder, men jag hoppas att folk vill dricka öl ändå?

De senaste dagarna har jag mest hängt med Johanna.
Jag har övningskört och jag är asduktig. Vi har busat med vovvar, jobbat i omgångar (asbra för då är antingen den ena eller den andra hundvakt), grillat, asgarvat och ätit tonvis med onyttigheter. Mindre bra.

Idag hade jag lilla Doris här medan Johanna jobbade. Sen kom Tessan och Lucas. vi fikade och hade allmänt trevligt. Enzo och Doris tyckte att Lucas var i precis lagom storlek. De pussades och pussades.
Lucas fick nya stövlar av mig, tant Sarah. Tog 93827 kort även.



Fågeln Sigge mår bättre än bäst. Tyvärr har h*n blivit tam, så den kommer när man visslar och sträcker ut handen samt gapar och skriker efter mat. Den har växt på sig rejält och flyger omkring. Kruxet är att den inte fattar att den ska äta själv, men det kommer sakta men säkert.
Marcus är jätteallergisk mot den lille parveln och ligger utslagen på soffan i detta nu. Det ser ut som om han har vattkoppor. Ändå skulle han aldrig släppa ifrån sig pippin.

Nu krafsar Enzo på mig och säger att han vill kisssssa..


Just det! Jag red Felicia idag oxå! Det gick svinbra.

Operation; rädda fågelunge



Pippibus lever och frodas!
Bajsar mest i hela världen gör den även.
Ett dygn har gått sen Marcus släpade hem den och h*n är piggare än någonsin. Pickar, kvittrar, gapar, hoppar och flaxar hejvilt!
Skule tippa på att den kan flyga om ett par dagar, så ska vi släppa ut den.
Nu får pippin rastas lite i trädgården och hoppa på gräsmatan och sitta i äppelträden. Det är mys, tycker pippin.
Kvidevitt!



Felicia C.W.



Ni har visst inte gett upp hoppet om mig ser jag! Det är bra det.

Idag var det ju meningen att jag skulle lämna diverse blodprover och shit (hihi) på vårdcentralen, men jag fick nåt tuppjuck imorse och kom inte ur sängen. Helt omöjligt! Kändes som om nån hade drogat ner mig. Det var faktiskt jätteobehagligt. Till jobbet kom jag i alla fall och tur var väl det, för det var sjukt mycket folk idag!

Efter jobbet drog jag hem och kissade Enzo, sen hojade jag iväg på min nya, fina röda cykel, till stallet och mötte upp Madde. Vi satt och snackade lite skit, jag hjälpte till att mocka och sen hämtade vi Felicia. Hon skötte sig helt exemplariskt, söthästen. Det är alltså Maddes nya häst som jag via kontakter hittade åt henne. Varmblod, bortskänkes.
Förutom att hovarna är helt paj, så är hon hur fin som helst! Jättelugn och bra psyke. Redan ledare i hagen.
Vi gick i alla fall en promenad med henne i grimskaftet, så hon fick beta lite och kika på omgivningen.

Efter ett tag kom Maddes vän från hennes tidigare stall och hälsade på. De kikade till Allan i hagen medan jag stod med en nöjt betande Felicia. Tog in henne i stallet och både ryktade och borstade. Hon njöt i fulla drag. Det är knappt nån som har hanterat henne de senaste två åren, så hon var så tacksam.
Tog ut henne och svampade av hennes hovar. Hjälpr väl inte så mycket egentligen, men känns som att man vill göra NÅNTING åt hennes stackars fötter. Hovslagaren kommer förhoppningsvis ut i morn och verkar ner henne så gott det går. av hovarna att dömma har hon inte blivit verkad på ca ett år?!?! I vanliga fall gör man det var 6-8:e vecka. Stora lilla skruttan.

Imorgon ska jag i alla fall till farbror doktorn och sen blir det jobb.
Kommer jbba tre helger i rad nu. Pengar!!

...



Nej, det förstår jag inte, för du säger ju inget!?
Men whatever.


Häst önskas



Jaha, åter detta hästönskande och letande. Varför finns det ingen som vill köpa en häst till mig och sen stå för alla kostnader?
Nej, men kikar runt, IGEN, efter en sommarhäst att ha. Är inte så mycket i stallet nu för tiden, inte alls faktiskt, eftersom att jag helt enkelt inte får tag på alexandra. Antingen vill hon inte prata med mig eller så är hon uppslukad av jorden. Tur är väl då att jag har fått jättebra kontakt med den nya tjejen i stallet, Madde.
Vi babblar i telefon och letar hästar tillsammans. Hon har väldens sötaste lilla arabvalack på ett år och letar nu efter en till häst att rida på, som även hennes pojkvän ska ha att rida på. Sött va?!
Hur som helst så har vi suttit i en timme nästan och letat annonser tillsammans via telefon.

Snart kommer min älskling hem. Han har varit på rymmen. Eller nej, men han har inte kommit hem från jobbet än i alla fall. Tur att maten redan är fixad och klar! Tack, C!


Ge mig!!

Åtta månader!



Idag firar jag och Marcus 8 månader. Eller jag påminde nog honom just. Vi har ingen bra koll någon utav oss.
Hur som helst så tänkte jag laga wok ikväll, hyrde en film på Ica ( nånting med "earth stod still", som jag vet att M gärna ville se), köpt munkar och godis.
Vår kväll är med andra ord fulländad! För att sätta ett par prickar över "i", så har jag bäddat rent i sängen och fluffat upp allt riktigt mycket, samt dammat och dammsugit överallt. En luktgrej i toastolen inhandlade jag också.

Mamma ringde mig för nån timme sen och allt hade gått bra. Älskade mamma <3. Hoppas provsvaren ser bra ut på efterkontrollen.

Annars så har jag bara jobbat idag. Det var rätt lugnt med folk, eller "som vanligt" som Sven sa.
Ja, "som vanligt" som det var för typ 4 månader sen. Nu brukar det vara knökfullt!
Börjar 11 imorn och tänkte sen åka ner till nynäs efter jobbet. Måste kirra lite biffar. Har bara inte bestämt mig om Enzo ska få följa med eller inte. Äh, tar det imorn.

Ha en underbar kväll allihopa! Det ska jag ha.

Väääärldens sötaste "apa"!


Världens sötaste djur?!
Jag vill oxå ha en sån i min säng.


Valborg, hästar och svininfluensan



Idag har jag övningskört med min älskling. Andra gången i mitt liv.
Det gick bra och jag körde låååångt på diverse grusvägar och små asfalterade vägar. Fick dock kärringstopp 3879 ggr vid ett tillfälle, i en liten backe.. eller, a om man ens kan kalla det en backe. Pissirriterad blev jag. Hur svårt ska det vara?
Vi måste fan göra det här oftare om jag ska få det där jävla körkortet nån gång.

Nu är hästarna utanför vårt hus släppta på bete! Ja, det går utanför vårt hus nu alltså, på bete. Så söööta!
De stod och blåste på mig i flera minuter och var helt nyfikna och mysiga. Jag kliade, klappade och pratade med dem länge, länge. Mysisar! Nu är jag kär i båda två.
Jag kan låtsas att det är mina..

Jobbade idag, på Coop. Det gick bra men var rätt segt. Hade en ledig dag igår, och nu ska jag jobba 7 dagar i sträck. Jobbade 5 dagar förra veckan och 7 veckan innan det. Mycket nu! Men det är jag bara glad för. börjar i alla fall 15.00 imorn, så lite vila får jag. Det är riktigt välbehövligt nu. Man är ju kanske inte så pigg efter att ha varit sjukskriven i två år. Visserligen har jag ju fått en mjukstart, men ändå. Gäller bara att komma in i rutinerna.

Valborg spenderades med Frugan, Jennie, Jelena och Sandra. Hade jättetrevligt!
Först var vi hemma hos Jennie och käkade tacos och drack lite. Jag var som vanligt seg med drickan så jag har mer än hälften kvar där hos Jennie. Efter det tog vi taxi till Telegrafen. Rätt okej med folk, synd att alla var typ 17+ bara. Det var mösspåtagning och hela faderullan. Både min lillebror OCH lillasyster var där! Kände mig helt gammal, men det var kul! Jessica förevigade tillfället på bild. Jonathan fulade sig dock på bilden, som vanligt.
I övrigt var det trevligt, men jag blev trött rätt fort och jag är inte så mycket för att vara full så Marcus (som för övrigt var hemma med Enzo, tack älskling!) kom och hämtade mig vid 02.00. Hanna (syster) följde med och vi släppte av henne hos mamma.
När vi kom hem däckade jag i sängen och vaknade på helt bra humör dagen efter! Sov lite på dagen, men ingen baksmälla eller så.
Jennie hade "svininfluensan". Nej, men jävlar var förkyld hon var! dagen efter låg hon med 39 graders feber. Stackarn.

Snart ska jag hoppa i säng. Kanske smitter jag ut till hästarna och säger god natt. De luktar så gott. <3.
Jävlar vilken nörd jag är..

Eller vänta, det är ju lördag idag. Kanske är uppe till 22 i alla fall.. hahahahaha

RSS 2.0