Kvällsuppdatering




Andas ut i min egen soffa, lyssnandes till underbart kvällskvitter från fåglarna utanför fönstret. Ställde upp det innan jag drog till jobbet för att släppa in lite vårluft!
Vädret har verkligen varit najs idag. Lent liksom! När det blåser, så känns det lent..
Årets första mjukglass slukades.
Tidigare på dagen åt jag lunch med Ida som sagt. En mysig restaurang med uteservering (Enzo fick faktiskt följa med) i gamla stan. Bakpotatis med kyckling/curryröra. Sjukt gott, trots att det var oliver i!

Läser en mycket tänkvärd bok. "Boktjuven" heter den. Den bör läsas! Men jag kan förstå om folk tycker den är märklig och framför allt konstigt skriven. Därför rekomenderar jag den främst till Joakim! Det är nämligen döden själv som skriver.. kan man säga.

Nu är jag lite sömnig. En liten jobbkortis väntar i morgon innan jag åker tillbaka till Kim för att fira valborg. Sjukt. På lördag är det maj liksom.
Hur kan tiden gå så fort?!

Sena kvällar


Lunch med Ida står på schemat idag. Sen hem, slänga på mig jobbpaltorna och dra iväg till jobbet.
Fan vad drygt det är att sluta sent när man sen ska in till stan och sova (inte för att det inte är värt det, men ändå).
Var hos Kim 22.30 lite drygt. Det är bara till att hoppa i säng på momangen.
Idag börjar jag som sagt sent och jag tänkte faktiskt slänga mig i bädden en liten stund till. Innan Enzo går med benen i kors.

På fredag är det valborg och då ska jag och Kim till hans polare och grilla. Nice!! Blir årets första grillning för min del. Planerar även att tjacka årets första mjukglass idag innan jobbet. Eller, ja.. det beror på om vädret tänker överväga att bli soligt istället för att dränka folket på stan.
På lördag skulle Kim jobba tror jag, då passar jag på att umgås lite med Ida. Vi ses på tok för sällan och endast en timme åt gången när vi kan pussla ihop en lunch tillsammans.

Det är ju lika bra att jag skriver vad som komma skall, i och med att jag är så värdo på att uppdatera nowadays.
Hörs nästa vecka rå!

Lucky



"I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
"



God natt!


Aaowwe


Den smärtan jag kände igår (efter det skrivna inlägget) var något av det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Kallsvetten sprutade och jag låg och försökte hitta en ställning som var bekväm utan att kräkas.
Det lyckades, eftersom jag inte kräktes. Dock var smärtan kvar och fortsatte.. och fortsatte... och.. ja, ni hajar.
Jag var helt ensam och är ju som bekant livrädd för att spy, och med det kommer ju en viss misstänksamhet för piller av alla dess slag. Även smärtstillande. Eller särskilt smärtstillande kanske.
Varför ska man alltid kräkas av dem? (eller är det bara jag som fått för mig det?)
Hur som helst hade jag "hellre" megasuper-grina-som-en-femåring-ont än att prova ta en citodon. Det var lite pest eller kolera där. Efter ett par timmar ringde de från kliniken för att se så att jag levde, i och med att jag var ensam osv. Det gjorde jag, och hade fått det slängt i ansiktet på mig flera gånger om dessutom.
Vinglade upp med sköterskan i telefonen och berättade lydigt hur allt var och fortskred. Det lät normalt tyckte hon. Men lät lite häpen äver att jag endast tagit ipren 400 mg, och inte rört citodonen. "En tuff tjej", var jag tydligen.
Eller rädd för att kräkas, det beror ju på hur man ser på saken.

Strax efter vi lagt på fick jag ett sms från Kim där han berättade att han skulle dyka upp inom en timme. Wiie! Det blev genast lite bättre och stackars Enzo fick sig en kissrunda.
Senare på kvällen skulle vi beställa lite hämtmat från Rim Nam och självklart satte mina "värkar" igång precis när vi skulle åka. Fick luta mig lite mot dörrar och väggar och pusta och stöna i 30 sek. 5 min senare var det igång igen och så höll det på. Ända till nynäs och tillbaka. Fick en sån "värk" när vi skulle kika i menyn och beställa, så jag lutade mig mot ett bord och bestämde mig lite fort för att ta samma som Kim, vad det än nu var.
Maten var i alla fall supergod och vi avnjöt den till "Den siste samurajen" på tv. Efter det blev det puss och kramkalas för hela slanten.
Var rätt mör imorse när jag skulle till jobbet vid 8. Men jag hade gett mig fan på att jobba, och så blev det.
Kim låg kvar i sängen och gosade när jag stormade iväg till bussen. Rätt så avis var jag!

Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Har fortfarande ont, men inte alls i närheten av den smärtan jag kände igår.
Har pratat mycket i telefon ikväll. Ida, Lisa, Jimmie, Kim, Hanna och min kära vän Madde!
Ska ev hänga med ut till stallet i morgon, innan jobbet. Det blir najs, och vädret ska tydligen vara najs dessutom.

Nu sprang tiden iväg lite här. Har suttit och catchat upp lite i Tessis blogg lite. Jeeez! Kanske, vid närmare eftertanke, tar tillbaka det där om mitt onda..

God natt då! En extra stor puss till dig Kim, bara för att du är du.


Ont.. lite.



Sängläge it is. Det gör lite ont, men inte mer än jag står ut med. De 8 citodonen jag fick med mig hem känns ju lite överskattade. Tar en alvedon om jag inte står ut.

Så. Nu ska jag bara ligga här tills Kim kommer och pussar på mig. Mys!


5 år



Det spelar ingen roll hur många år det går, för den här dagen dyker upp likförbannat.

22 April.
Ett datum med sjukt blandade känslor.

Har skrivit så många inlägg angående detta datum, men just det här inlägget (det är en klickbar länk) verkar ha betytt/lästs mest av mina besäkare. Fick en kommentar senast idag faktiskt, av Puttes lillebror.
Puttes bild står i alla fall i mitt fönster som vanligt, och jag ska nog ta och tända ett ljus där efter jobbet.
Skulle vilja åka ut till graven, men jag pallar inte själv.
Har bara varit ute en gång. Det är för jobbigt utan sällskap.

Ta hand om er där ute.


otrött



Hej, jag är inte trött. För jag somnade naturligtvis när jag kom hem från kliniken. Det i sig är ju lite "tröttsamt". Höhö.
Nä, men jag ska väl ta att hoppa i säng strax jag med.
Först är det i alla fall kisstajm för både mig och Enzo som gäller. Och så är jag lite hungrig igen. Blir ju lite trevligt när det är över i alla fall, för ska det fortsätta såhär kommer jag väl väga ett ton eller så om ett par månader.

Pratade lite med Kim nu på kvällen. Han är på annan ort och jobbar. Tradigt för min del, men jag får som sagt vänja mig vid det. Det är faktiskt trevligt att "sakna". Blir ju så mycket mysigare när man väl ses!



Kissa var det. Och maaat.


20-04-10



Dagarna flyger förbi som vanligt och i morgon ska jag till farbror doktorn. Eller tant doktorn kanske. Då är det över. Känns både skönt och lite sorgligt.

Helgen var underbar i vanlig ordning. Fick äntligen ändan ur vagnen och hälsade på Angelina med familj, samt en trevlig vistelse hos Kims pappa.
 
Idag har jag mekat lite med min nya hallampa, som nu hänger uppe och lyser så fint. Eh, ja, det var väl typ det jag har gjort idag. Sen sov jag ända tills det var dags att bege sig till jobbet.


Nu ska jag ta mig en varmkorv till. Är så jävla hungrig.


Trevliga läsare



Vill bara säga tack till "Anonym" som kommenterade mitt förra inlägg. Trevligt med lite medmänsklig boosting!

Såhär på nattkvisten har jag hunnit packa ner lite nödvändiga grejer och pratat alldeles för mycket i telefon. Ruth har jag vallat in från alla friare hon har där ute i skogsdungen och Enzo är kvällsrastad och klar. Jag själv har fått i mig lite mat men behöver nog även svälja ett par Lemsippar. Englands gåva till lilla mig! Jag som aldrig är sjuk annars, har nu jordens jäkla halsont. Det har vi dock inte tid med då det är dubbelpass som väntar i morgon. Sen kanske vi även drar ner till skåneland i morgon kväll istället för fredag. Men det är ju inte jag som kör, så.

Hittade en pissbra cover på Robyns låt "Be mine!" idag, men jag orkar inte lägga upp den nu.
Sängen väntar och klockan är redan ställd.


Trötttttttt



Den sömnigaste dagen på länge. Skynda mig hem från jobb nr 2 för att hinna sova 40 min innan jag skulle iväg till jobb nr 1. Huva! Hoppas det blir lite piggare framöver. Älskar den här tiden på året annars! Man laddar om förrådet av kraft man ska leva på resten av året.

Hur som helst. Jag är lite sjuk oxå. Ont i bihålorna, snorig, hostig och ont i halsen. Men inte så att jag behöver vara hemma, och det är ju bra. För mina räkningar skiter lite i huruvida jag har huvudvärk eller ej.
I morgon börjar jag inte förrän 17 i alla fall. Tor blir det dubbelt upp och sen blir jag hämtad utanför jobbet på kvällen. På fredag ska jag agera hushållerska. Jag ska i alla fall hjälpa till med tvättning av kläder medan Xxx jobbar och efter jobbet åker vi!
Borde ringa Angelina i morgon på tal om det. Oh! Och så ska jag kolla min internetbank.

Kanske man ska kika lite på film såhär på natten.. Så får det bli! Är visst inte lika trött på kvällen som på dagen.


Tvätt



Jag tvättar för fulla muggar här. Det behövs kan jag säga! Passar på att köra både täcken, kuddar och bäddmadrasser när jag ändå är igång. Det är ju faktiskt vår. Man kanske borde putsa fönstrena med..

Jobb hela förra veckan, och jobb hela den här veckan.. och helgen som var. Men på fredag liftar jag med Kim till skåne! Då ska det hälsas på Angelinor må ni tro!

Nej, nu måste jag kila ner i tvättis igen.


Lördag



Så trött, så kissnödig och så hungrig. Hela tiden!

Har jobbat färdigt för idag och har även hunit svänga ut till stallet tillsammans med Madde. Vi pysslade om Allan lite och promenerade sen en sväng med honom. Han har blivit sjukt stor, det lilla monstret. Hängde (läs lutade) även lite över honom i stallgången. Medan jag ändå stod på en pall och friserade manstubben under grimman. Söta, stora, duktiga pojke!
Jag och Madde flamsade som vanligt runt och löjlade oss med oväseantliga samtalsämnen. Skvallrade lite och catchade up sen sist.

Nu kommer det sitta fint med en macka. Mums!


Galet



Sjukt mycket kan hända på två dagar! Och så har det också gjort. Mer säger jag inte, då det inte känns nödvändigt.
Håhåjaja. Trött och kmissnödig är vad jag är.
Men jag mår faktiskt bra!

God natt.


Tik tok



Hade en underbar och märklig dröm om Salem al fakir idag. Ja, jag somnade på dagen alltså. Det var sjukt störigt att vakna ur den. Blundade jättehårt och hoppades på mer godbitar, men det är ju dömt att misslyckas på förhand.
Skit oxå.
Salem, Salem vad gör du med mig ;)?
Har dock trevliga (och återigen, MÄRKLIGA) nattaktiviteter.

Så.. God natt :D!


Solig dag



Idag gjorde jag en galen grej. Hihi. Får se vad det blir av det. Det kan bli riktigt..omvälvande!
Skulle bara säga det. Och, såklart, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIKAELA!!
Älskar dig av hela mitt hjärta.

"Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du"


Lite helg



Hej i natten! Så blir det när man "bara ska vila lite" på kvällen.
Helgen har varit toppen på alla möjliga vis. Det har varit allt från inflyttningsfester hos Frassar till promenader till högdalstoppar. Vädret har varit underbart och jag har skrattat så jag fått kramp i magen.
Tack till alla som förgyllt min helg även denna vecka.

I morgon börjar allvaret igen. Då ska man jobba sig lite, trots att det är röd dag. Inte mig emot dock! O.b is the shit.
Kommer nog förresten jobba hela veckan. Dvs 7 dagar, i rad. Men det går fort. Tiden gör ju det nowadays.
Nästnästa helg ska jag åka med Kim ner till skåne då han ska på nån klassträff och jag agerar bilsällskap. Tänkte våldgästa Angelina då! Man får slå ner ett par flugor så att säga. Det är ju inte så ofta man har vägarna förbi skåneland. Riktigt trist är det dock att Djujet inte är tillgänglig just den helgen.

Nu blir det lite tv tills mina ögon beslutar sig för att vilja slutas igen.


4 O'clock







Lyrics | Salem Al Fakir lyrics - 4 O'Clock lyrics

2.10 in i klippet. MUMS! Snälla, ja tack! Hur söt får man vara?




Har äntligen kommit hem från jobbet och nu vänter hela TRE dagars ledighet. Awsome!
I morgon ska jag ner till Tessan och umgås lite. Hon ställer även upp som hundvakt. Tacktacktack!
Sen blir det ferrefeck, som frugan hade sagt.

Jag ska äta en köttbullsmacka jag gjorde på jobbet.
Tjing!


Detta har hänt:



God kväll! Eller natt kanske.
Timmarna, dagarna och framför allt veckorna går så otroligt fort att jag faktiskt inte riktigt hänger med. Inser nu att jag inte har skrivit något vettigt i bloggen de senaste veckorna. Förlåt för det, men tiden har som sagt bara flugit sin kos.

Jaa, vad har hänt i mitt liv den senaste tiden egentligen? Ska vi ta en redig titt på det? Den (nästan i alla fall) nakna sanningen. Är trött på att enbart skriva i koder eller ännu värre, att inte nämna det alls. Det är min blogg, mitt liv och.. jag, liksom. Vill man inte veta, behöver man heller inte läsa. Det är ert val.


Undersökningen av magen gick som bekant bra och har faktiskt fungerat klockrent efter det. Pyskiskt? 4 års total stress? Inte vet jag och jag bryr mig egentligen inte heller. Huvudsaken är att jag slipper springa på muggen fyrtioelva gånger per dygn. Läkaren ringde upp mig igår och meddelade provsvaren från undersökningen även. Inga konstigheter. Bra.
Har ju även gått upp en del i vikt. Vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen. Det är väl som det är helt enkelt. Det går inte rakt igenom mig längre. Trivdes som smal dock.

Lägenheten känns verkligen som mitt hem, och mitt hem är min borg. Har kommit i ordning och allt det där, men fortfarande är det en del saker som fattas eller som jag vill byta ut. Möbler snackar vi om då. Ska bara bli lite rik först. 
Jag bor helt ensam (bortsett från Ruth och Enzo) och jag stortrivs med det. Samtidigt vill jag ju ha ett familjeliv och hela den biten. Vi får se hur allt blir. Träffar väldigt gärna någon att dela mitt liv med. Den saken är ju klar.

Jag är ju en människa som alla andra och har därför också behov av både närhet och kärlek. Helst med en och samma person, men går inte det är jag inte så kinkig av mig. I go with the flow, som vissa skulle säga. Trots mina tidigare inlägg finns faktisk Xxx kvar i mitt liv på ett hörn. Jag gillar't ändå. Känner mig avslappnad och har otroligt roligt i hans sällskap. Så är det med det.

Jobbet rullar på och jag trivs rätt bra. Har bara ingen lust att fastna där och inse att jag gått och blivit 40 bast. Just nu är det helt okej dock. Har lärt mig otroligt mycket under den tid jag varit där hittills, och mer finns det att lära! Jobb nr.2 har det varit lite glesare med den senaste månaden, vilket har lett till att jag är mer eller mindre luspank. Fast mest beror det på att jag har börjat betala av csn-lånet. Blää.
Har insett att jag lääängtar efter en liten valp. Ännu en av rasen petit brabancon då förstås. Något annat är helt uteslutet. Inte helt kanske, men det är små griffoner jag har ögonen på i alla fall. Tyvärr är det inte jättejätteaktuellt med tanke på min ekonomi (De små rackarna ligger ju ändå runt 12-15.000). Skulle det däremot dyka upp en liten plutt som behöver ett akut hem, en uppfödare som söker fodervärd eller något annat billigare alternativ, är jag ju såklart på! Bara så att ni vet..

Mina vänner har återigen försummats den senaste tiden. Utom Lisa då, som har legat väldigt mycket i fokus för min omsorg och uppmärksamhet. Tror i och för sig att vi behöver det, efter 5 års "uppehåll". Det finns så otroligt mycket att ta igen! Hoppas i alla fall att ni andra vet att jag älskar er och att jag fortfarande finns här. Jag ska ingenstans.


Det var väl lite om vad som händer i mitt liv för tillfället.
I morgon är det tydligen torsdag (igen?!). Skärtorsdag till och med! Ska jobba och det där, men i helgen är jag ledig. Då är det inflyttningsfest på (S-)vinstigen som gäller. Länge sen man träffade "swedenrock"-gänget. Ska bli riktigt roligt. Sällskap har jag även. Annars har jag inte så jäkla mycket inplanerat. Skulle behöva hundvakt på fredag bara. Hojta till om ni har lust att gosa med världens finaste! Enzo menar jag då, naturligtvis.

Lisa drar ner till familjens lantställe i morgon. Hur ska jag klara mig utan Lizey i hela fyra dagar? Det återstår att se. Kommer förmodligen knappt hinna märka att hon är borta om tiden ska rulla på i den här takten.
Måste i alla fall hinna träffa henne en sväng när hon kommer hem, för sen drar hon till Spanien med sin syster. Lyllo!

Nej nu, gott folk, tänkte jag bjuda över John Blund en stund. Ta hand om er och njut av den tidiga våren.
Glad Påsk!


RSS 2.0