Resor, resor






I morgon efter jobbet ska jag följa med Madde till stallet och leka lite med hennes Allan. Förutsatt att det inte pissregnar. Sen ska jag kramas med min babe.

Resan till Peru är numera BOKAD och KLAR. Åker 26 dec och kommer hem den 8 jan. Jag, på en sån resa, med min pojkvän (och resten av min familj dårå, men ändå)... Jag vet inte hur jag ska förklara det, men ni som känner mig förstår nog vad jag syftar på. Det är så olikt mig!
Men åh vad jag längtar. Eller "skräckblandad förtjusning" kanske är mer korrekt.

Måste försöka sova.

Peru


De senaste dagarna har varit minst sagt omtumlande! Särskilt den här morgonen. Och även förmiddagen.
Snacka om att få både sorgliga och glada besked på samma dag.

I vinter, rättare sagt den 26 december, åker Kim och jag till Peru och firar nyår tillsammans med resten av min familj (HELA) och släkt. Kommer bli en helt galen upplevelse.
Sitter just nu och pratar lite med min "syssling" som bor där. Spännande.
Nu måste jag rusa till jobbet!

Allan Ballan



Madde jag och var ute och kikade till Allan lite. Slängde på honom en sadel och promenerade. Duktiga lilla skrutt! Nästa vecka ska jag ev. hänga lite på honom. Sjukt spännande! Nu när det går fler hästar på betet kan man ju faktiskt plocka ut honom och aktivera honom lite. Tänk att jag har en sån fin vän med en sån fin häst!
Vi tog en sväng upp till vårdkasen och fikade lite munkar även. Det regnade lite så vi drog hem till mig där jag stoppade i Madde lite kaffe och huvudvärkstabletter. Den kvinnan har seriösa problem med huvudvärk! Idag berodde det dock på baksmälla, hähä.

Det har öst ner regn de senaste 5 timmarna här. Välbehövligt, men lite väl mycket höst-feeling.. Enzo ville inte ens gå ut och kissa.
Fick även ett mess av Kim nu i natt där det stod lite kuliga saker. Hoppas!
Nu ska jag slänga mig i bingen! God natt

AllanBallan och M


Mäd gillar munkar :)

hum hum från... skon?



Jag drömmer fan ofta mardrömmar! I natt drömde jag att jag blev våldtagen, men ingen trodde på mig. De trodde jag vill ha uppmärksamhet och att jag hade varit "villig". Jätteobehagligt!

Kom på det nu när jag pratade med Jessica, så jag var tvungen att skriva det.


Idag har jag även blivit "bränd" av en humlebebis, som hade krupit in i min sko på jobbet. PISSONT gjorde det och min tå svullnade upp till dubbel storlek.

Mask?



:- "Coop nära Spångbro det är Sarah"
:- "Hej, jag ville bara fråga om ni säljer metmask?"
:- "...?"


Nej, vi säljer alltså inte metmask. Finns det något Coop som gör det?





I helgen är jag ledig! Från och med i morgon faktiskt.
Tänkte leka med min syster, men jag vet inte hur det blir med det.
På lördag tänkte jag och Madde åka ut till stallet och klappa på Allan och jag måste även hinna hem till Kim och vattna hans spindel. Och hämta min jacka.

Svenne



Hade en mysig eftermiddag hos mamma och fick en massa fina och praktiska presenter. Tack så jättemycket allihopa!!
Fick sen skjuts till jobbet av Tomas men möttes av en minst sagt irriterande sak. Känns inte som rätt plats att dra upp det på. Bloggen alltså. Så jag låter bli.
Marcus fick bli min slagpåse, som helt passande kom och handlade i samma veva. Sorry!

Hämtade hem min lilla prins efter jobbet, så nu är det ordning här hemma. Gosbulle!
I morgon vet jag inte riktig vad jag ska hitta på innan jobbet. Antingen röja upp här hemma, åka till nynäs eller bara sova helt enkelt! Har ju en spännande bok att läsa (katedralen vid havet).

En bild på alla kusiner på mammas sida. Synd bara att man ser ut som Svenne (-och Lotta a.k.a "Bang a boomerang" ?)

Jonathan, Jag, Julius, Hanna och Gabriel. <3!

Diiisäjn



Ny design, som jag inte orkar pilla med mer idag. Måste verkligen sova!
Hungrig är jag oxå.. igen.

Tisdag



Ganska nyligen hemkommen efter en powerwalk runt ösmo med frug. Blev till att stanna och träna lite vid "stationerna" kommunen har slagit upp längs rundan. Piggt!

Sov jättelänge idag, så jag hann inte göra så mycket här hemma innan jobbet. Frasse har kommit in på utbildningen så nu försvinner min partner in crime och blir väl förmodligen ersatt av en annan. Skittrist! Vi arbetar verkligen bra tillsammans och jag har inte alls lust att jobba med nån annan. Med min vanliga tur blir det väl "X" jag får på halsen. Fan vad värdelöst det kommer bli att gå till jobbet då!! Åååh..

I morgon innan jobbet blir det till att fira min födelsedag i efterskott och Jonathans i förskott med familj och släkt. Ska bli trevlig. Hoppas på en smarrig tårta!

Enzo är kvar hos min chef och sover över så det är alldeles tyst och tomt här hemma. Katterna gör sig ju påminda då och då visserligen, men det är inte samma sak som min lilla prins.

Näpp, nu ska jag hoppa in i duschen. God natt!


Ps. Kim messade för en stund sen och berättade att allt är bra osv. Inga tårar denna gång! Skönt.

24



Har ju glömt berätta vad vi gjorde på min födelsedag!
Bestämde oss vid 12 att vi skulle dra till skansen. Sagt och gjort. Klev av vid slussen och började vandra utåt. Efter mycket skratt och letande efter en lämplig plats att äta lunch på stannade vi vid "Happy" på strandvägen och åt sushi. Sjukt gott och fräscht så det blir det fler turer.
Fortsatte promenaden och började rundturen borta vid det gaml området med alla kulturhusen. Tittade lite på glasblåsning, i gamla bodar och förundrades över allt gammalt. Nästa stopp blev skansenakvariet där vi b.la fick se en babian banna sin busiga lilla bebis, en silkesapa som plockade en fluga och åt, rockor som hoppade upp mot glaset, lemurbebisar som lekte och för att klappa ormar och spindlar såklart! Efter det blev det en fika och sen fortsatte vi upp mot de nordiska djuren och "lilla skansen". Klappade små grisar, en ko och kikade på en kattunge. Såg getter som åt middag, sälar som lekte i vattnet, björnar som slappade på stockar och ett lodjur som fräste åt dem.
Älgarna hade fått tvillingar och låg och dåsade i det varma vädret. Efter typ 6-7 timmar började vi röra oss hemåt och jag bara myste över att få ha Kim alldeles för mig själv en hel dag. Det blev många skratt, pussar, kramar och gos.
Väl hemma började Kim packa och det var mindre roligt att bli påmind om att han faktiskt skulle åka iväg morgonen efter. Beställde mat från Texas Longhorn som vi åkte och hämtade och åt till filmen "flugornas herre". Inte en helt optimal film att se när man äter ska tilläggas, men det var smarrigt ändå!
Mera puss, mys och kram hela natten..


Men det bästa av allt är nog ändå att vi åker till Turkiet på semester när han kommer hem <3!

Kim fattas mig..



Fick ett mess från Kim för nån timme sen. Han har kommit fram ordentligt, maten var god och hytterna fina.
Men tänk, att lite text, kan få en att börja gråta. Av saknad, glädje, lättnad och en gnutta självömkan. Hade inte hört något från honom sen i går morse och jag har ju såklart undrat och oroat mig lite för att han inte skulle ha kommit fram ordentligt, och för att han inte ska ha nån teckning på mobilen där ute på havet.
Det hade han, allt var bra och jag började gråta redan när jag läste "Hej älskade", eller nej jag hade tårar i ögonen redan när jag hörde sms-signalen. Kim har en egen nämligen..

Han har varit borta från mig i ca 43 timmar och jag saknar honom redan så att det känns i varje fiber i kroppen. Vill ha honom vid min sida, nära, jämt. Känna hans doft, munhuggas och skratta så tårarna sprutar. Vill bli kallad "gomman" (på skånska såklart) och få rysiga pussar i nacken.
Jaha, och nu blev det lite svårt att se här... Bäst att jag avslutar.
Detta kommer bli tufft och jag är för jävla känslig..


Kom hem snart, och var försiktig älskling.

Scott



Fick äntligen träffa lille Scott idag, och även lämna lite presenter. Hur söt får man vara? Och liten.
Scott är alltså Jessica's brorson. Samma bror som öppnade sitt hem för mig 08, när jag och David hade separerat.
Vi var i alla fall där en stund, jag och Jessica. Fick skjuts ner till centrum och knallade ner till Freja för att äta lite middag. Där satt Jessicas mamma och hennes man, så vi slog oss ner och åt allihopa tillsammans.

Började röra mig hemåt vid 18 eftersom Lisa, Nicklas, Mattias och Olivia skulle komma och hälsa på kattungarna. Det blev en himlans massa gullande!
Man kan kort och gott säga att dagen har gått i barnens tecken.


Scott, tillsammans med sin pappa Jonnie. <3


Tuff, trött och fjunig.


"Så här stor har jag blivit"

Skor!



Rösta förresten på Jerres skor! Så hon kommer i väg till Amerikat nån jävla gång..

Mina designade sko på NELLY.COM

Rösta här!!


Kreativiteten flödar



En minst sagt produktiv dag! Eller?
Började med att gråta en skvätt när Kim for iväg för att jobba i Tjotahejti, gick sen och la mig igen. Vaknade, pratade lite i telefon och ville inte riktigt röa mig från Kims lägenhet. Efter ett tag ringde Lisa och bad mig hoppa på tunnelbanan så hon fick sällskap till Hökarängen. Sagt och gjort! Då var jag redan på G hem liksom, var ju bara att fortsätta åka.. och åka... och åka. Hela vägen hem.
Möttes av en arg Ruth som hade typ 3 krispsmulor kvar i skålen. Pussade lite på kattbebisarna och stack till Ica för att shoppa nödvändigheter. Kylskåpet ekade jävligt tomt.
Pratade i tele med frugan, bestämde träff, gick ditt med snarr och loka. Väl där (här) beställde vi hem pizza och hittade på alla möjliga märkliga saker att fördriva tiden med som att måla Enzos tassar med färg för att göra avtryck på papper eftersom jag vill tatuera in det nånstans, "lana" med varsin dator i knät och typ snacka via facebook, handla grejer på tradera (lyckades buda hem en grymt snygg Ed Hardy-bikini och en stegräknare), räkna ut vårt BMI och mäta alla möjliga delar av kroppen. Här ska brännas fett!!!
Bestämde oss för att se på film vid typ 20.00.. nu, 00.59, har vi fortfarande inte sett den, trots att vi till och med startade den en gång. Vi "skulle väl bara" nånting först.

Jag hjärtar min fru!


De senaste 5 dagarna


Dags för en liten update.
Bion i fredags var hur mysig som helst! Märkligt att en barnfilm börjar 00.00, men det var lite kul. Har aldrig varit på nattbio förut.
Vi kom ut därifrån vid 02 och bestämde oss för att promenera hem i den tropiska natten. Från Rigoletto på kungsgatan, till pastellvägen i skärmarbrink. Det tog en liten stund men vi hade ju inte direkt bråttom nånstans så det var bara himla trevligt och lite romantiskt. Vid slussen blev Kim hungrig och köpte nuggets.




I lördags drog vi ut till Muskö för det årliga Musköloppet och senare på kvällen Musköfesten. Även det var sjukt mysigt! Satt ute på Jimmie, Josefins och hennes föräldrars lantställe och tjattrade, badade, solade, drack och skrattade. Enzo fick följa med och så var Zulu där, J&J's rotweiler. Åh vad de lekte fint! Blev alldeles varm i hjärtat. Hon var så go och försiktig med Enzo.
Dagens höjdpunkt, från Kims ögon sett, var nog i alla fall när Nemo (J&J's son och Kims gudson) 3 år sa:
-"Kim, du är så tuff!"
<3
Senare på natten kom min snälla lillebror och hämtade oss så vi kunde sova skönt hemma hos mig!


På söndagen gick vi hem till mamma och åt frukost. Mamma var ju visserligen inte där eftersom de är och bilar i europa, men Matilda och Jonathan var hemma. Skulle hämta Kims bil som Jonathan hade lånat för att hämta oss. Bestämde att vi skulle möta upp Lisa, Johnny och Madde + hennes tjejkompisar på Flatenbadet. Jonathan hängde på, och det blev en trevlig dag på stranden. Lite varmt dock. Jag och Kim somnade i skuggan. Enzo var med i vanlig ordning och han blev även tvångsdoppad för att inte få värmeslag.

I måndags jobbade Kim, och jag gjorde ingennting. Inte heller Tisdag och onsdag. SKÖNT! Hade lite ångest först för att jag inte utnyttjade dagarna och var i solen. Men jag orkade verkligen inte, då var det skänare att ta 5 siestor i Kims soffa! HAr varit hemma och vattnat katterna i alla fall, ska tilläggas.
En natt var det så jävla varmt att vi bestämde oss för att sova på balkongen. En mycket bra idé, som hade fungerat klockrent om det inte hade börjat spöregna 03.00. Sov skönt fram tills dess i alla fall.




Igår vandrade jag runt i Globen shopping för mig själv och fastnade så klart i bokhandlen. Jättelänge. Så länge att jag först trodde larven jag hade köpt innan till Kims spindel, var död. Men det var den inte som tur var. Skyndade mig hem och släppte in den i terrariet. Den hann knappt landa innan Attila satte tänderna i den och började spruta in giftet som ska lösa upp den inifrån. Rätt spännande att se på faktiskt.


Inatt sov vi hemma hos mig, så jag ska väl röra mig härifrån om en timme eller så. Ska möta upp Madde i globen och fika lite.
På lördag fyller jag år och på söndag åker Kim. Skitliv!!
Kommer sakna honom något sjukt!

Semester 2



Har semester på "ljudlös"..

Semester



Färdigduschad, lagom piffad, lite piggare och i relativ tid (om man ska gå efter när bion börjar, för den började väl 00 Kim?). Packat har jag gjort, vattnat Ruth och gett henne massssor med mat. Lådan är rensad men dessvärre ser resten av lägenheten ut som ett bombnedslag. Jag orkar inte! Det står längt ner på min "to do"-lista inför semestern. Kim är prio 1, bortsett från Enzo.

Undrar om det är nåt mer jag borde göra innan bussen går? Måste sticka om 5-10 min. Kommer väl hem i morgon eller söndag morgon skulle jag tro. För Rutans skull.

Dyngkåt


Nyss hemkommen från Muskan, där jag och Jessica har "solat". Gick inte jättebra då solen doldes av på tok för många moln, men lagom tills vi skulle röra oss hemåt sken solen för fulla muggar och inte ett moln syntes på himlen.

Är galet, galet seg och trött men jag har lovat Kim att komma in till stan och pussas lite. Vi har inte setts sen i tisdags morse! Dessutom ska vi tydligen se Shrek 3 (i 3d?) vid midnatt. Vad är det för en tid på en barnfilm kan man ju undra, men det passar mig bra. Har varken tid, lust eller ork att stressa.

Köpte den där "Dyngkåt och hur helig som helst"-boken tidigare idag. Hoppas den är lika rolig som karaktären "Mia"!
Nu måste jag hoppa in i duschen. SNARK!
Fast vad gör man inte för kärleken?

Stjärnförmörkelse och banarbete



Detta är mest ett testinlägg, men jag kan ju ändå passa på att berätta att Ruth inte tyckte om att ha badkaret som tak åt sina ungar, så de är nu åter parkerade i hundburen som tar alldeles för mycket plats på mitt vardagsrumsgolv. Ja, de har bott under badkaret ett par dagar. Ruth tyckte det verkade som en bra idé och jag har varken haft tid eller lust att rota fram de små liven gång på gång.
När jag först upptäckte att hon hade lagt dem där (man vet aldrig var de kan tänkas befinna sig när man kliver innan för dörren hos mig, tidningsstället bredvid soffan är ett annat alternativ) plockade jag fram dem, men Ruth envisades med att de skulle boa där, så jag lät dem vara.
Kort och gott, de är i tryggt förvar på en mjuk filt i en (med hjälp av en handduk) mörklagd koja. Thumbs up, Ruth!

Har tjattrat lite med frugan nu på kvällen och vi bestämde oss för att dra och picknicka lite när jag slutat jobbet i morgon. Man får ta vara på den sol som finns!
Efter det pallrar jag mig hem till Kim. Med ersättningsbuss, eftersom de tydligen ska snickra lite på rälsen... igen?! Tågen är åter i trafik den 23 augusti, mellan Västerhaninge och Nynäshamn. Vilket förmodligen betyder 23 november eller så.
Är det inte för varmt så spåren "böjer sig", regnar det för mycket, är det för kallt, för mycket is, för mycket löv (?) osv.
Hörde på radion på jobbet idag att tågen inte heller går mellan västerhaninge och jordbro. Hur fan åker man då? Vilken buss då? Vart går man av? Hur går man för att inte bli våldtagen eller knivskuren?
Tur att kamphunden Enzo är med mig vart hän jag går!

Något annat som nämdes på radion är nattens stjärnförmörkelse orsakad av en asteroid eller nåt liknande. Skulle  gärna vilja "se" den, men jag vet inte riktigt var jag ska titta? Vilka stjärnor ska förmörkas? Just nu är det i alla fall väldigt många stjärnor som är "förmörkade" pga alla moln. Trist.

Tänkte tugga på nåt innan jag går och lägger mig. Magen kurrar.

Allergi - check



Ikväll har jag fått bekräftat att jag även är allergisk mot pecannötter. Men tänkte att jag ändå måste "testa". Jag dog inte eller så, fick bara "tandläkarbedövning" i halsen och blev lite hes. Lite obehagligt men ytterst ofarligt, enligt mig.

Som jag trodde ska det enligt Aftonbladet bli dåligt väder under mer eller mindre hela min semestervecka. Det är ju min vanliga tur! Ewa tyckte dock att jag borde läsa i Expressen istället, för där spådde de bättre väder. Tyvärr var de slutsålda.

Köpte nya batterier till min våg idag. Måste faktiskt säga att de hållt otroligt länge, med tanke på att David köpte den vågen typ jan-07. Jag har i alla fall inget minne av att vi någonsin bytt batteri under vår tid, och inte heller jag under den tiden jag varit ensam med vågen (snodde med mig den när vi separerade, hähä). 3 års batteritid, inte illa pinkat!
Nu vet jag i alla fall vad jag väger, och jag är nog rätt nöjd med resultatet. Ett par kg till, sen är jag nöjd.

Nähä, nu har jag Lisa i örat. Jag kan inte göra två saker samtidigt..

Kanon?



Jag borde ha åkt till jobbet för ca 10 min sen, men jag orkar verkligen inte sitta där och häcka 45 min innan jag börjar. Därför får jag lov att komma 1 minut innan jag börjar istället.

Det är jättevarmt, eller har i alla fall varit de senaste dagarna. Men nu börjar molnen hopa sig, alldeles lagom till min semster. Det förvånar mig inte det minsta. Charina har i alla fall lovat att det ska bli 30 grader i morgon.. nej, på lördag (det är tydligen fortfarande inte fredag idag).

Kim skulle fiska upp en "1600-tals kanon" igår, som han hittade under ett av sina dyk i måndags. Det var en massa beläggning på och lite sjögräs och smått och gott. Synd bara att det i slutändan visade sig vara ett avloppsrör..
Hade varit en snygg detalj i Kims lägenhet annars!

Jobbet var det... hejsvej

Vecka 29!!



..Och så är Kims avresa uppskjuten till tidigast vecka 29. Jag gillar't asmycket!
Det betyder att han är hemma under min semester OCH min födelsedag. Hihi.

Idag har jag bara jobbat i det vackra vädret. Sjukt mycket folk på båda ställena. Men det gick bra och dagen gick rätt fort. I morgon är det samma visa igen, MEN... min semester börjar på fredag kl 14. FAN VAD SKÖNT!
Då tänkte jag bara leka och slappa. Madde och Peter vill jag träffa på söndag. Då tänkte jag försöka lura ut Kim till stallet då hsn får kika på Allan. Jag själv vill se (läs känna) med egna ögon om han verkligen är klapphingst. Det vore helt sjukt! Sen tänkte jag lura upp oss allihopa till vårdkasen. Frågan är bara om jag fortfarande hittar dit? Jaaaa, det borde jag göra.
Åh, vad sommaren känns härlig idag!


Kim, mitt hjärta. I MISS YOU!


Gräsänka



Spänningen är OLIDLIG!












Jaha.. Från och med torsdag blir man gräsänka i sex veckor. Känns inte ett dugg roligt.
Kim ska iväg till Tyskland och jobba och jag får roa mig bäst jag kan utan honom. Har fetingångest. Vill ju dela varje minut med honom! Eller okej, men varannan dag i alla fall!
Blä, blä, BLÄ!
Kommer säkert vara både ledsen och tjurig, så då får ni muntra upp mig lite peepz! Snälla?

Har semester från och med Fredag, och 11 dagar framåt. Jättebra tajmat.. inte! Plus att jag fyller år helgen efter det. Yay..


RSS 2.0