Dag nr 2


Världens bästa Kim åkte till jobbet för en stund sen och jag själv tänkte njuta av dag två på min semester. Underbart! Vädret verkar vara med oss även.

Igår kom Lisa, Nicklas och Mattias hit och kikade på kattungarna. Kim kom oxå hit och jag "lagade" tunnbrödsrulle som vi käkade. När Lisa & co åkt hoppade jag och Kim in i duschen och myste sen framför Dirty Dancing med popcorn och flädersaft.
Efter filmen dök vi ner i sängen och njöt av att kunna sova läääänge. Annars brukar Kim åka runt 05 när han sover hos mig, men inte i dag! Han skulle tydligen jobba i Nynäs och det passar ju alldeles utmärkt.
När han slutat sen åker jag med honom in till stan och sover där. Älska semester!

Tvättade typ ett ton kläder igår. Både Kims och mina, eftersom vi åker ner till skåne på torsdag. Ska bli sjukt mysigt att fira där nere. Jag, Kim, Lisa, Martin och Johnny åker och vi ska vara hos Johnnys syster. Eller första natten ska vi sova hos Kims pappa eftersom vi kommer sent på natten, dagen efter (midsommar) blir det J's syster och lördagnatt sover vi hos J's föräldrar. Mycket flängande blir det! Enzo är med såklart och M är superdupersnäll som ställer upp som kattvakt!

På onsdag nästa vecka ska jag göra en läskig och spännande grej, som faktiskt kan förändra min livssituation ganska drastiskt. Kan inte säga vad det är än, men tids nog får ni nog reda på det.
Nähä, nu ska jag nog terra Mikaela meds ett till sms, för hon verkar inte vilja svara på mitt första. Tihi.

Bebisar



Aa, just det. Kattungarna kom igår. Två supersöta små liv!
Bilder kommer allt eftersom.


Skit?



Skitdag, skitliv.

Helt sjukt vad skit man ska behöva ta hela jävla tiden. Var är uppskattningen över de saker jag faktiskt uträttar? Uppskattningen över allt jag har koll på, och städar upp efter andra. Inte ett enda snällt ord, inte en enda jävla klapp på axeln. Tack som fan.

Idag är det onsdag



God förmiddag!

Här sitter jag och väntar på att gå till jobbet. 3 h jobb och sen har jag dagen friiiiii. Underbart!
Har pratat i telefon med Mikaela nu på morgonen om ditt och datt, men jag tror hennes batteri dog. Hur som helst Mikaela, så ringer jag dig när jag slutat! Vill prata meeera.

Klockan halv sju har jag klipptid hos frisören här nere. Spännande! Bort med garnet som jag inte kan göra något med. Har det bara uppe i en knut på huvudet. Det har hunnit växa sig ner till arslet, så det blir en jävligt tung knut.

Nästa vecka har jag semester. Så jävla skönt! Funderar på att tassa ner till norrköping och hälsa på Sarisen lite, så får Kim & co hämta upp mig där när det är dags att bila ner till skåne för lite midsommar.


Inga kattbebisar har kommit, men jävlar vad tjock hon är!

sweden rock



I morgon ska jag till psykologen för första gången sen i mars! Nån form av uppföljningssamtal. Men det blir najs. Saknar henne lite. Det är så skönt att bubbla av sig med nån som egentligen inte har den blekaste aning om hur mitt liv ser ut.

Kim är nere på sweden rock och gottar sig. Är avundsjuk som fan! Det är typ det roligaste jag gjort. Sweden rock 08 <3!
Även där hängde jag ju med Kim. Fast under andra omständigheter. Fan, har ju inga bilder på den här datorn. De bilderna är all gone, efter som min dator måste formateras (på tal om det, hur går det för dig Sven egentligen?)

Oh, hittade några på facebook förresten



Hah! Det är faktiskt Kims ben som agerar min huvudkudde <3. Max är glad i alla fall.
Kim är där nere med honom även detta år.




Håhåjaja, inga kattungar har det kommit heller. Men jag kände ett litet huvud och en nos som buffade på min hand genom Ruth's mage. Snart så. Vill bara att de ska komma så det är överstökat. Helst när jagt är hemma så Ruth inte behöver vara ensam.

Inte Torsdag




Vilken dag som helst nu! Ska Ruth föda alltså. Slarvmajan. Man verkligen ser på magen hur de fajtas där inne.

Klipptid är beställd! Blir slingor med.

Ryssvärme och Green Day



Igårkväll var jag och Kim hos Jimmies mamma och firade lilla Nemo som yllde tre år. Det blev ett hejdundrans kalas med mycket skratt ochäven vattenkrig mot slutet. Nemo fick en vattenpistol i present av Kim J och Maria.
Det var himla mysigt och jätteroligt att träffa Jimmie och Josefin igen.
Åkte hem till Kim och slängde oss bums i säng då Kim skulle upp 4 (!?) på morgonen för att åka till jobbet. Jag vaknade ju självklart då med. Hade ställt min klocka so ett extralarm så han verligen skulle komma upp.
Vi försov oss båda två för några dagar sen. Vaknade nio ba. Sjukt. Jag blev 10 min sen och Kim 3 h. Haha.
Hur som helst kom han upp i morse och jag pussade honom hejdå för att sen försöka somna om igen. Lättare sagt än gjort. Det var ju underbart väder ute! Redan kl 4!

Började jobba kl 15, och dagen har varit i stort sätt händelselös. Varken rolig eller tråkig. Tiden gick snabbt på jobbet i alla fall. Den brukar göra det när arbetstiderna är annorlunda. Skulle egentligen varit kledig ons-tors men jobbade på det andra jobbet igår och idag hade jag en extratid eftersom Ewa är på semester och cheferna skulle på kurs.
I morgon är jag på't igen, och likaså resten av helgen. Jobbar med andra ord 7 dagar den här veckan.
Kim ska iväg på äventyr i göteborg och se på Green Day med några polare. Har inte ens koll på vilka han åker med, haha. Måste fråga i morgon. Han kommer hem på söndag och då ska han bannemig raka vägen ner till mig och min säng! Jag slutar sent så det är sovdag nästan med en gång. Sen är vi lediga båda två på måndag. MYS! Hoppas "ryssvärmen" håller i sig tills dess, eftersom jag missar den i helgen. Blä.

Nu måste jag krypa ner under täcket. God natt!

Helgen i bilder


Min vackra syster tog studenten i fredags. Grattis!



I lördags var det pusskalas på ösmo marknad.


och på söndagen spelade vi minigolf i Kristineberg.

Dagens



Idag har jag:

  • Jobbat
  • Blödit näsblod av nån anledning
  • Tagit hand om två bortsprungna hundar
  • Ringt polisen
  • Jobbat mera
  • Ringt polisen och berättat att hundarnas ägare nu är funnen
  • Upptäckt att Ruth ev. är på smällen igen
  • Dammsugit
  • Pratat alldeles för mycket i telefon
  • Blivit kallad "Lunchtant"
  • Dragit fram spisen och hittat min nagelfil samt 10 hårsnoddar

RSS 2.0