Orkar inte..


Orkar inte ringa någon, orkar inte prata om något, orkar inte be om hjälp, orkar inte försöka vara glad, orkar inte jobba, orkar inte vara hemma, orkar inte leka med Enzo, orkar inte bestämma mig.


..ändå känner jag mig så jävla ensam och övergiven.PicsCP dag..

Men det blev ändå okej till sist.

Fotade kissebebisarna lite.

Ziva


Pysen


Lillkillen

På lördag är det bröllop och jag har faktiskt inföskaffat mig en ny klänning dagen till ära..


..och "klackskor"!! Haha. Mitt första par.


Imorgon ska jag försöka komma iväg till stallet och sen är det ju "Lövstock" på kvällen som gäller. Tänkte kika förbi för brorsans skull. Han spelar med Horizon kl 17.00 om ni undrar.
Någon annan som ska dit?

Födelsedag, hästar och kattungar


Jag har hunnit fylla år sen sist. Fick ett jättefint halsband av Marcus <3
Dagen var solig och jag var ensam hemma. Drog ut till stallet och skrittade Alfina en kortis.
Bromsarna har varit på henne som satan. Alldeles blodig och dan, skruttan. Nu när det är lite sämre väder är det mycket bättre. Knappt en broms i sikte.

Helgen var najs. Jag var ledig och i söndags kom den närmsta släkten hit och firade mig. Fick filmer på mig när jag var liten (brända på dvd) och det var verkligen uppskattat ska jag säga! Så himla kul att ha kvar sånt, även nu när VHS:en mer eller mindre har försvunnit. Pengar fick jag oxå! Tack mamma och Tomas!
Av Jocke med familj fick jag typ en liter man och svans-glans. TACK! Det är jättedyrt att köpa själv.

Madde kom hit när hon slutade jobbet i eftermiddags och så drog vi ut till stallet. Duschade och champonerade hästarna och gick sen en kortispromenad med dem. Felicia (Maddes häst) tyckte att det var såååå sköööönt att rulla sig i sanden inne på volten. Det var den duschen det! Hahaha. Alfina var snäll och stod mest och tittade på. Väl klara där åkte vi ut till den andra sommarhagen där Allan (Maddes andra häst) står. Han var så kelig och sällskapssjuk. Vi lirade lite fotboll med honom och lekte med en PET-flaska. Hittade ett ställe på halsen som kliade jättemycket på honom. Fan vad sjuka/roliga miner hästar kan göra alltså!
Felicia var nog fan roligast när hon tyckte vattnet var kallt som vi spolade på henne. HAHAHAHAHAHA.
Hon bet med undertänderna ÖVER överläppen, så jävla roligt!!!


Alltså, seriöst.. vad tråkigt jag skriver. Har jag tappat stinget helt eller?


Kissebebisarna har i alla fall mer eller mindre öppnat ögonen. Tre färska bilder från idag:

Howlin/Pysen/Svullo


Minstingen utan namn (pojke)


Ziva!


VardagKattungarna mår bra (den röda mår nog bäst, för han är tjock och ligger mest och myser på rygg när han inte äter. Plus att han är den enda som har fått ett tillfälligt namn; Howlin), Ruth mår bra (hon har börjat snoka omkring i huset igen efter att ha legat ner i 3 dygn), Alfina mår nog oxå bra för igår kom hovslagaren ut och verkade hennes hovar. De såg okej ut trots "vanvården" tidigare. Hon lär ju vara riktigt öm nu i ett par dagar men sen jäklar ska vi sätta igång med muskling av rygg och skritturer.
Madde flyttar Felicia och Allan till "mitt" stall på lördag oxå, så det blir toppen! Felicia och Alfina är i ungefär samma kondition så då får vi sällskap av varandra.
Madde var för övrigt här nyss och hade med sig fika. Vi snackade och bläddrade igenom Hööks höst/vinter katalog ett antal gånger. Hittade en vettig sadel för ett vettigt pris även. Så det blir till att köpa den typ efter att lönen har kommit imorn.
Alfinas man ska schamponeras oxå. Tar nog svansen med .

Idag är jag ledig och jag ska fördriva den med att kika i Hööks-katalogen igen. Skulle vilja dra ut och plocka lite kantareller, men i vilket sällskap?

Ruth + 3 (Bilder)


Tre små bebisar

Kattunge 1. Förmodligen en pojke. En stor sådan! Bautatassar.


Kattunge 2. Förmodligen oxå en pojke, men jag kan ha fel.


Kattunge 3. Tror att detta är en liten tjej! Sist och minst dessutom.

Fan, har värsta nackspärren. Inte så skönt.
Ska krypa ner i sängen innan väckarklockan ringer.


Kattungar!!!Jaha! Då har ruth fått tre supersöta bebbar!
Har tagit lite bilder, men jag lägger in dem sen.
En röd och två svarta. Tippar på två hanar och en hona (en svart hona). Återstår att se om det kommer fler?
Tror inte det, hon verkar färdig.
Synd bara att jag missade hela förlossningen eftersom jag jobbade.. i TRE timmar!! Vad är oddsen?
Ruth hann i alla fall födde en unge medan Marcus hämtade mig på jobbet, som tog ca 10 min. Haha.

More to come!

svammel i allra högsta gradA, just det. Jag kräktes på midsommarnatten oxå. Helt sjukt. Blev matförgiftad ba. Men jag docg inte och fick inte panik. Creds till mig!
Känner mig som 45 år i själen. Jag är färdig. Nu börjar (fortsätter?) livet. Varje dag kommer med något nytt och jag har aldrig en aning om vilken väg livet vill ta just denna dag. Läskigt men spänande. Allt löser sig, allt. Förr eller senare.
Nån som hänger med på vad jag surrar om? Nä, inte jag heller.

HästAaah, jag hiner inte skriva!
Jag försöker njuta av sommaren, samt jobbar arslet av mig. Till råga på allt har jag blivit med häst!
Japp!
Ett var,blod på 8 år. Alfina Proud heter hon och är efter Alf Palema (som 2000 andra, haha). 165+ (?) i mankhöjd. Mörkbrun utan tecken. Något mer ni vill veta?

Phew, Har haft sjuka veckor alltså. Orkar inte ens tänka på det. Livet bara rullar på och jag hänger knappt med själv. Försöker mest hålla i hatten känns det som.

Ska sova nu, för imorn är det jooooobb.

RSS 2.0