Dag 11


"Basillusskan" har satt klorna i mig och jag hoppas jag klarar mig lindrigt så jag kan jobba ändå. Supermånga förskolelärare är sjuka och jag kan verkligen inte vara borta. Börjar tidigare i morgon för att täcka upp, så nej jag kan INTE bli sjuk nu.
Ont i halsen, huvudet och bihålorna. Öronen är det lock för och pyser kontigt när jag försöker tryckutjämna.

Vissa räkningar är betalda och förhoppningsvis får jag min iPhone 4 i morgon. Fick med en Galaxy S hem igår, på prov, men känner att jag vill ha en iPhone ändå. Schysst försäljare för övrigt! Aldrig varit med om att man får med en telefon hem på prov.
Min gamla var ju på lagning för knappt en månad sen och nu har den lagt av igen, därav behov av en ny telefon. Försök med andra ord inte att skicka sms till mig, för jag kan inte öppna dem. Skitliv.

Tror det blir till att hoppa i säng alldeles strax. Ska bara kissa Enzon.

Vi får förresten höras av snart igen Sara. Saknarej! Antar att ditt batteri dog? Krama Vincent och Milton från mig.

Söndag och fortf dag 9


Hände en liten olycka här hemma när jag skulle klippa Enzos klor. Råkade snudda pulpan och det slutar ju fan aldrig blöda därifrån, så nu har han fått "bandage" av tvättlappar och silvertejp. Trodde han skulle protestera vilt och slita av sig det, men han lyssnade när jag sa att han får ligga och vila i sin korg tills det slutar blöda. Dutti vovve!
Jag är ju så himla dålig på att klippa hans klor regelbundet, skäms skäms på mig. Men sen en månad tillbaka har jag klippt dem varje söndag för att försöka tvinga tillbaka pulpan en bit. Nu kan han tassa så tyst, så tyst utan att man hör klorna mot golvet.

Var över på Globen shopping och skulle se om optikern hade öppet, men icke! Blir till att kila över dit i morgon istället. Är ledig på måndagar så det passar rätt bra. Handlade en larv åt Attila och mat åt mig själv. Enzo fick ett grisöra och tre bitar "tjurmuskel".

Dammsugaren har varit framme och så även moppen. Fick för mig att sprita toan och alla handtag i hela lägenheten även. I morgon har jag tvättid kl 12 (note to self) men jag har redan bäddat rent i sängen.
Helt ok dag trots att det var mulet. En liten solstråle kikade i och för sig fram i morse när jag upptäckte att Kim hade mailat. Det är alltid dagens höjdpunkt <3.

Dag 9 va?


God morgon!
Blev inte så mycket skriva av den här veckan. Har varit så sjukt trött efter nya jobbet att jag slocknat redan vid 20 snåret.
Har "åkt på" några läskiga utslag. Myggbettsliknande. Jag misstänker att det är loppbett. Fråga mig inte var de kommer ifrån för jag har inte den blekaste. Enzo kanske? Han kliar sig dock inte mer än vanligt. Får avvakta och se om jag får fler bett och så har jag ju faktiskt tvättid i morgon. Då åker allt i maskinen på minst 60 grader.

Idag tänkte jag ta en liten promenad till globen och kolla när optikern har tid att undersöka mina ögon för körkortstillståndet. Attila är nog hungrig dessutom, så det får bli en larv till henne.
Dags att promenera Enzo, hoppa in i duschen och sen bege sig då.


Ps. Saknar Kim som attans, så klart.

Ännu ett från "dag 3"Blir inget pyjamasparty för min och Idas del. Mogge åker visst inte förrän på onsdag!
Det gör i och för sig inte så mycket då min huvudvärk har tilltagit i styrka. Aj!
Funderar på att ta en ipren faktiskt. Tar sällan värktabletter, men jag vill kunna sova ordentligt och slippa värken i morgon.

Ida, nu har jag aktiverat "samtal väntar". Bra va??
Passade även på att fråga lite om förlängning av abonnemang och ev. ny telefon. Den här verkar sjunga på sista refrängen plus att jag vill ha en iPhone som alla andra. Det är ju knappast en surfmobil jag har. Inte kan man ha spotify i den heller.

Kim ringer om en stund.
Oh, min babe <3


Dag 3 forts.Hyfsat snyggt och rent blev det, även jag är hyfsat snygg och ren. Eller ren är jag nog garanterat. Kom just ur duschen.
Har en jobbig huvudvärk som ligger och lurar bakom/ovanför ögonen och jag hoppas jag inte blir sjuk innan jag ens utsatt mig för bacilluskerna!

Har packat en väska med nödvändiga grejer om jag får för mig att sova hos Ida över natten. Får se om hon hör av sig eller inte. Annars blir det till att gå upp extra tidigt i morgon och lämna Enzo hos henne innan jag sticker till jobbet.

Har en preliminär klipptid hos Lina nästnästa måndag. Gulletjejen! Är så trött på att topparna trasslar ihop sig för att de är så slitna. Nä, bort med det gamla och gör det till något nytt. Eller liknande.
Nu tänkte jag ta med mig Enzotten och slänga lite kartonger vid återvinnigen. Det är nåt mjölkpaket som inte är riktigt ursköljt och sprider en halvtaskig lukt i köket.

Vad är förresten grejen med att folk traskar ur Big Brother-huset var och varannan dag?

Dag 3Nu blir det till att rycka upp sig, städa undan här hemma och hoppa in i duschen.
Ida hade en plan om att jag skulle sova hos henne i natt eftersom Mogge har åkt iväg på sitt jobb. Har inte riktigt bestämt mig än, men hon kommer säkert övertala mig om jag känner henne rätt.

Music mode on.

Fortfarande dag 2Har suttit inne sen i fredags och det är ju förvisso självförvållat (med undantag för Enzos promenader) men jag bokstavligt talat känner gnistan slockna när Kim inte finns i min omgivning.
Saknar honom obeskrivligt mycket och jag börjar bli smått galen här hemma. Allt blir säkert bättre så fort jag börjar jobba på tisdag.
Är rastlös men ingen som helst lust eller ork att hitta på något. Varenda slant skall vändas på för att jag ska klara mig ekonomiskt tills Kim kommer hem. Åt ett paket nudlar igår och tre mackor idag. Kanske inte det mest optimala att spara in på just mat, men jag har heller ingen matlust när jag bara är för mig själv. Dagarna flyter ihop och jag trodde helt ärligt att det senaste inlägget var från igår, fast det tydligen bara var ca 10 timmar sen.

Hoppas, hoppas, hoppas det blir bättre ju fler dagar som går. Annars kommer jag inte klara detta. Inte i längden.
Jag vet att jag "visste" vad jag gav mig in på när jag gick in i förhållandet med Kim, gällande hans jobb osv. Men jag har ett sånt sjukt behov av trygghet, närhet och uppmuntran att jag känner mig alldeles vilsen med honom på andra sidan jorden.
Har inte hört något ifrån honom sen han landade i Sana men jag skickade ett mess igår kväll och ett nyss. Vet inte om han kanske inte har någon täckning på mobilen, att messen inte går fram, att han inte har tid att svara eller om han väntar med att skriva tills det gått några dagar. Något svar har jag inte fått i alla fall och egentligen är det väl lika bra för jag kommer ju inte sakna honom mindre när jag vet att han är ett sms bort. Det är ju så dyrt dessutom.

Annars har jag tittat på x antal avsnitt Brothers & Sisters, klippt Enzos klor och putsat ett köksfönster medan jag pladdrade i telefon med min kusin. Jävlar vad skitigt det var. Undrar om det någonsin har blivit rengjort under de tre åren Kim bott här?
Nähej, in i B&S-dimman igen.

Dag 2 (och en halv faktiskt)Kim åkte i fredags och det är verkligen helt värdelöst! Det har endast gått ett par dagar och jag är redan trött på att vara ensam. Men vet oxå att det är värst i början, sen vänjer man sig.
Börjar i alla fall mitt vikariat på tisdag och jobbar 5 veckor framåt. Det är alltid något och tiden går förhoppningsvis snabbare.
Är bara lite orolig över bacillerna på förskolan. Hoppas, hoppas jag klarar mig från diverse kräksjukor. Kan ta vilken feber eller förkylning som helst, bara det inte inkluderar spyor. Måste köpa lite vitaminer tror jag.
Blutsaft!


RSS 2.0