Flikkan med guldskorna


Det hände en sån sjuk grej idag förresten.
När jag kom ut från Apoteket hade jag såklart myntfacket på plånboken öppet. Och vad gör man då? Jo, man vänder upp och ner på plånboken så att alla mynt far åt alla håll. Yay.
Det var ju bara att slänga sig på golvet och börja samla upp dem.
Som tur var hade jag inte så många.
Hittade alla och började gå mot utgången.
Efter ca 5 min känns det så himla konstigt under foten. I skon liksom. Så jag var tvungen att skaka ur "stenen", eller vad det nu var. När jag fått av mig skon ser jag att det är en liten rackare till enkrona som ligger där.
Jag har alltså lyckats tappa en enkrona INUTI skon. Hur lyckas man med det?
Jag tyckte det var lite småkul i alla fall, och fortsatte fnittrandes min promenad ut i det fina vädret.

Livet i allmänhet


Nu är det dags för uppdatering igen minsann!
Livet flyter på jäkligt smutt faktiskt. Känner mig inte så stressad över min livssituation längre. I go with the flow, so to speak.
Jag känner inte längre att jag "kan" skriva vad jag vill i min blogg och det är lite tråkigt. Men det släpper väl snart.

Dagen har inte gått i många knop. Lite "shopping" i globen. Om man nu kan kalla receptuttag på Apoteket för shopping vill säga. Hämtade ut Phosphoralen som jag ska dricka på söndag. Hualigen! Det enda (tycker jag) man läser i bipacksedeln är "illamående, kräkningar, uppfylldhet, mättnadskänsla" etc etc. Det är tur att jag har min farmor. Hon får hålla mig i handen.
Mamma och Tomas ska ju upp till fjällen och pappa är ju.. inte här liksom.
På måndag "smäller" det. Då får jag veta vad det är för fel på mig. Och få diagnosen (IBS, jag är säker på det).
Just ja, jag har gått upp 5 kg. Bra eller anus? Det är frågan.

Pratade med Lisa i telefon en stund idag. Saknar dig tjejen! Vi var bäzZzztizzar från 4-årsåldern fram till åttan ungefär. Sen hände något. Vi var ju fortfarande vänner såklart, men inte på samma sätt. Vi blev så "vuxna", på olika håll. Sen flyttade hennes familj från Ösmo och vi gick inte i samma program på gymnasiet. Nu har vi inte setts på säkert.. två år! Det är så sjukt, för vi bor ju inte särskilt långt från varandra. Inte längre bort än vad jag och Ida gör i alla fall. Men hon skulle ringa tillbaka senare ikväll så kanske vi hittar på något i morgon.
Tommy och hans grupp Glorious ska ju uppträda på Mango på sveavägen i morgon. Jag tänkte dyka upp där och frågade om Lisa ville hänga på. Det kanske blir en öl eller två!

Nu väntar jag på att XxX ska komma hem från jobbet så jag kan laga lite mat. Han är hungrig som en varg, för att citera.

Jag är så fylld av kärlek these days! Kärlek till mina vänner. Jag älskar er så obeskrivligt mycket. Hoppas ni vet om det.

break your heartIf you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.ingen lustKänner att jag borde uppdatera, men har ingen egentlig lust.
Livet flyter på som vanligt. Jobbjobb, sova, jobb.

På söndag ska jag i alla fall följa med mamma på nån grej i nynäs där vi ska få vår hy/hud analyserad. Det blir ju spännande.

Var ju sjuk i helgen, så inte mycket har blivit gjort här hemma. Skulle behöva göra 389 grejer, men disken fick jag i alla fall undan nu ikväll. Går alltid mycket lättare när man pratar i telefon tycker jag.

Men åh.. vad jag är opepp på att skriva. Återkommer en annan dag.


God natt


Saknar förresten mina vänner! Förlåt för att jag försummat er,, ska försöka bättre mig.
Kärlek till Mikaela (Zelda <3), Ida och Tessan.


Oh, och DJUUUJET!
Hej djujet :)

RSS 2.0