Jobb



Idag jobbade jag på Charina's i inte allt för valig ordning. Men det gick bra och det var sjukt mycket folk. Ska jobba ett par timmar imorn med. Sen är det raka vägen till jobbet på konsum. Mycket jobb nu, och det gillas starkt.
Vädret idag har ju varit underbart "vårigt" och jag tog en sväng ut till stallet för att hjälpa Janna med diverse. Veterinären kom ut och vaccinerade pållarna även.

Älskling börjar nytt jobb imorgon så han ska gå och lägga sig nu. Söt!


Lägenheten är uppsagt (min del) så nu är det bara tre månaders uppsägningstid och sen är jag av med skrället.

Enzo bliev skitsur på mig för en stund sen, för att han inte fick sitta i mitt knä vid datorn, så han gick och la sig i en flyttkartong full med grejer. Inte så bekvämt?
Det är allt från böcker till cd-skivor och fotoramar där i.
Snutten.

Hölass



Jag är seg och inte på humör. Ska om en timme åka till lägenheten i Ösmo och plocka lite.
Jag gjorde inget utav det jag skrev i tidigare inlägg. Det blåste för mycket.

Ruth löper utav bara helvete, hon vill inte ens komma in för att äta. Så det ser ut att bli kattbebisar här till sommaren. Nån som vill ha? Just det, hon har en pojkvän även. En svart sak som följer henne vart hon går. Han lämnar henne till och med vid dörren.

Det är rätt lustigt, för när jag sätter mig här vid bloggen bara försvinner alla ord från mina fingrar. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det tar stopp.

En eloge till mig och Janna (och lite Fredrik) igår som lassade in 120 höbalar, mockade två boxar, hämtade vatten, fixade mat och tog in sju hästar på 1½ timme. Bara att lassa höet tog 1 timme. Det ni!

Hälften av höet typ


To do..




Jag tänkte svänga ner på biblioteket idag faktiskt. Det finns en massa böcker som jag skulle vilja läsa. Sen kanske jag även åker till lägenheten i Ösmo och packar ner lite mer grejer. Kom ju på att det är FULLT av grejer under soffbordet. Det är som ett hyllplan där liksom.
Nån som har lust att göra mig sällskap idag?

Jösses vad det stormar ute! Inatt haglade det också. På tal om inget; jag kan ju faktiskt gå på biblioteket i ösmo?! Det hade jag inte tänkt på. Gud så smidigt allt blev helt plötsligt.
Bra! Nu ska jag äta frukost och sen hoppa i duschen.

Sommarhäst?



Jag är slut som artist och är trött ända in i märgen, om man nu kan uttrycka sig så.
Jag orkar ingenting. Bajs på allt. Har fortfarande morgonrocken på mig.
Ändå vill jag hyra en sommarponny, och jag har hittat den absolut perfekta!
Vi får se. Ja har mailat ägarna och förväntar mig egentligen inget positivt svar. Den som lever får se.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=235065&inriktning=&typ=
Ge mig en miljon någon.

Fint väder igen



Underbart väder idag igen, men jag har en klump i magen angående lägenheten. Jävla mardröm alltså!
Dessutom bröts det när jag pratade med nynäshamnsbostäder i telefon, och sen gick det inte att ringa upp för då var telefontiden förbi. Gud kan inte tycka om mig särskilt mycket.

Som sagt, härligt väder men inget att göra! Katastrof. Några tips?
ska eventuellt höra med Janna när hon slutar i dag så kan vi ta en tur till stallet.

Nu är det lunchtajm.

Ridning



Hej i det fina vädret!

Var ute i stallet en sväng med Janna och Marina. Hur mysigt som helst! Solen sken och jag red utan jacka (med ett ton tjocktröjor dock, don´t worry mom). Vi skrittade dock bara ( alla fall jag och Robin) för han hade tappat en sko. Men hovslagaren kommer nästa torsdag så då ska det väl vara åtgärdat.

Promenaden igår bev lååång. 2½ timme eller nåt. Fastän vi höll på att blåsa bort och att Mikaela fick stenskott på glasögonen. Det var ysigt ändå och jag behöver verkligen de tillfällena med Mikaela. Vi pratar så förbaskat båda två, eller kanske mest jag? vi är rätt duktiga på det båda två.
Har ju lite grejer jag behöver få ur mig och då är Mikaela en perfekt lyssnare/pratare. Tack hjärtat!!

Imorse var jag och Enzo ute på altanen och "solade". Jag satt i full mundering i en trädgrdsstol och läste. Ska se ifall jag hittar någre fler böcker av samma författare. Romans på 30-60-talet minsann!

Nej, nu ska jag kika på lite fler hästannonser.

Congratz



Grattis vännen! Är så glad för din skull.
<3


Inte på topp



Jag mår inte så jättebra just nu, eller jag är i alla fall inte på topp. därför blir det inte mycket bloggande av. Jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt. Inte har jag någon lust heller.
Igår sov jag bara. Sov, sov, sov och vaknade med huvudvärk.

Hur som helst så är jag lite gladare idag, för sooolen skiner! Visserligen stormar det ute, men det gör inget. Jag, Mikaela, Elvis, Enzo och Zelda ska på promenad ändå.
Borde äta frukost innan, men jag orkar inte. Jag är inte ens sugen på nåt.
Har i alla fall plockat upp och vikt tvätten. Slängde i en ny maskin också, så nu behöver jag inte vända ut och in på trosorna längre!


Hörni. Jag vill ha en häst. En arab. Jag vill verkligen! Varför ska allt, precis allt, handla om pengar jämt för?
Jag får nöja mig med att titta på annonserna på hastnet.se



Ruth vill sitta i tvättpåsen..


Livstecken




Jag ville bara säga att jag lever..

Redo



Hinner ju eventuellt slänga in en Sarah redo för kryss. Något nervös, men redo. Snart.



Solskruttar och kryss



Hörrni!
Idag är det underbart väder och idag är också dagen jag och Marcus ska på kryssning. Hoppas för allt i världen att det fina vädret håller i sig och att det inte blåser allt för mycket ute på det stora blå.
Jag har lagt fram allt jag ska ha med mig, så nu väntar jag bara på att Marcus ska komma hem så vi kan packa. Jag har liksom inget att packa i.
Han ska även köpa med sig sea-band hem från apoteket. Jag är som sagt så himla rädd att bli sjösjuk.

Enzo och jag (och ruth) har solat ute på altanen. Jäklar vilket väder! Visserligen blåser det en del kyliga vindar, men sitter man i lä mitt i solen är det underbart.

Förresten kan man ringa mig utan att höra julmusik nu för tiden. Så nu behöver ni inte klaga över det längre.

Ja, det var väl mer eller mindre allt.
Jag har stallet den här veckan då Janna är på stalltjänst. dessvärre har jag massa jobb på konsum + kryssningen också. Men det har löst sig fint ändå. Fredrik är ju med och hjälper till.
Det var en sjukt fin kväll igår. Alla vi tre släppte in hästarna och de var på riktigt bushumör. Särskilt Vinda som ville gå på en egen promenad.


Slänger in en bild på mina två skruttkorvar i solen.



Enzo





En påse skridskor



Idag ser jag ut som en påse skridskor (för att citera min kära Jerry). Natten var jobbig på alla möjliga sätt. Ruth har börjat löpa tror jag, för hon brölade som en tjur här inatt.
Jag är helt slut i huvudet. Trött och svullen. Det ser ut som om jag har åldrats 10 år på en natt.
Men i eftermiddag ska jag till stallet, så jag får hoppas att jag piggnar på mig då.


Det var nåt jag skulle skriva, men nu minns jag inte vad det var..
JO!
Pratade med Mikaela imorse och vi spånade lite om vi skulle smla ihop alla gamla vanstatjejer och göra nåt roligt! Typ åka på kryssning eller nåt. skulle vara så himla roligt!
Me det ligger långt fram i tiden. Sensommar eller början på hösten, då hälften av oss har eller precis har fått barn, så de måste bli lite större så de kan vara utan sina mammor en eller ett par dygn.
Men åh, vad jag vill vara 13 igen. Fasiken så enkelt det var, och roligt!
Cat-kängor/buffalo (fast jag hade nåt annat märke på kängorna.. timberland?), savannbyxor och en top från Scala ev. Manhattan. Helst en strechig finstickad polo, med glitter.





Skitsnack



Idag blev jag ensam i stallet, mestadels. Sickan höll mig visserligen sällskap, men han skulle bara röja runt i torven när jag precis hade mockat. Kissebäbis.
När jag precis var färdig med allt kom Janna och Fredrik. De gav hästarna lunch i hagen och sen började vi smörja sadlar. Jag var helt seg. Janna hade ingen lust att rida och jag hade varit borta ganska länge och hade ingen lust att rida på volten inför publik, så de skjutsade hem mig. Vi rider imorgon istället.
Samma procedur imorn. Jäklar vilket jobb det är med två hästar, på vintern!
Kan det inte bli lite vår nu?


Har varit hemma en timme ungefär, och har hunnit duscha. Väntar påatt min Ma(c)karon ska komma hem från jobbet så vi kan kila över till svärisarna och nagga. Är hungrig som en varg!
Älskar att vara hungrig. Sådär lagom hungirg så man känner att "gud vad gott det skulle vara att äta!". Det har jag ärvt från min mamma.
Hellre lite hungrig än proppmätt. Eftersom att jag bara bajsar då. När jag är mätt. Dumma mage. Det är nog glutamaten som spökar?

Skitsnack



Jävla äckelpissväder!



Föredraget igår var sjukt intressant! Nu är det no more sojalecitin och diverse E:nummer för min del. Eller?
Nej, kanske inte. Men det är trevligt att vara medveten om allt skit som finns i maten (allt från bensin till fårull).


Vädret är ju som sagt helt värdelöst, men jag ska ändå ut till stallet efter lunch. Med Janna. Hon tyckte att jag kunde rida själv ifall det blåste för mycket (för hennes del). Hahaha! Man blir nog lite bortskämd när man äger egna hästar.
Jag ska i alla fall övertala henne att hänka ändå.


Min älskling kommer hem på lunchen idag. Puss på honom!
Jag har världens tråkigaste blogg.
Adjöken.

kryss



Jag har ju glömt berätta att jag och Marcus ska på kryssning tillsammans med hans mamma och hennes väninna, den 18 mars (tror jag?). Till Tallinn!

Jag är PISSHUNGRIG.

Sushi med larv



Jag har precis ätit lunch (soppa) och en glass till efterätt. Pratat med Mikaela en snabbis i telefon och berättat varför jag grinade igår. Eller egentligen inte varför, för det vet jag inte ens själv, men hur det kom sig.

Jobbade fredag och lördag. Det gick superbra och jag gillar att jobba ihop med Frasse. Han är snäll.
Igår var jag ledig så då åkte jag och Marcus till Länna i Haninge och handlade keps, strumpor och en tröja till honom och sen åkte vi vidare in mot stan för att äta en sen lunch tillsammans med hans pappa. Sushi, som var apgod! Fast inte efteråt, för jag hittade en larv på bordet.
Åkte hem, hyrde film och däckad i soffan.

Ikväll ska jag med min kära mor på nån förläsning om tillsatser i maten, i folkets hus i Nynäs. Det blir intressant!
Senare i veckan ska jag nog tillbringa ett par dagar i stallet.

Det var allt för mig lite kort och snabbt. Har av någon anledning ingen lust övr huvudtaget att sitta vid datorn och har så inte gjort sen.. sist?

Från min bästa sida?



Då ska vi se! Här är lite fler bilder. Orkade inte tupera håret, så det är lite platt mitt på huvudet, men men. Ska ändå bara jobba.





Utmaning

Jag blev utmanad av Lovi

Regler:
- Posta reglerna först.
- Svara på alla frågor.
- Skicka vidare utmaningen till 6 andra bloggare.
- Länka till personen som utmanade dig!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:
  • Jobba
  • Skicka information om en räkning till Marcus
  • Snygga till mig
  • Bajsa..
  • Ringa mamma och fråga om rabatten

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hm, -99 alltså. Jo men då hade jag väl börjat sjuan och var bÄzTiZ med Lisa. Var ihop med Pontus Nyhlen (det du Maria!), mamma träffade Tomas och vi flyttade in hipp som happ. Lärde känna Mikaela och Jennie och gick på Exit (ungdomsgården) mycket flitigt. Hånglades och hade sugmärken.
Tror att jag eventuellt i slutet av året lyckades bli kär i Putte, eller så var det 2000.. minns inte riktigt. Tråkigt. Kan ju inte fråga honom direkt..

Fem ställen du bott på?
  • Torgvägen
  • Kyrkbacken
  • Apoteksgatan
  • Mejerivägen
  • Rangstavägen
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
  • Sno hit djujet och köpa en gård tillsammans med henne. Araber och allt sånt.
  • Ge familjen det de vill ha
  • Skämma bort Marcus rejält. Ny bil? motorcykel? Cross? U name it!
  • Skänka till välgörenhet (samma som Lovi)
  • köpa en ny mobil och nya datorer till oss. Är så jäkla trött på dem. Just det! Förlovningsringar skulle jag tjacka oxå.

Personer du vill veta mer om:
  • Um, jag kommer faktiskt inte på någon..

Personer som jag vill ska göra denna utmaning:


Nya hästar och jobb



God morgon!
Jag tänker inte ursäkta min brist på bloggande nåt mer. Det är som det är.

Igår mådde jag illa, samt i förrgår och dagen innan det. I perioder under dagen. Tror det är stress, stress, streeeesss för det här med lägenheten och allt skit. Önskar bara att det kunde hända något. Annars blir jag tvungen att säga upp den, tyvärr.
Det var mulet igår och det gjorde ju inte saken bättre. BLÄ. Fast på eftermiddagen blev det lite sol och då passade jag på att ta med Enzo på en promenad till Konsum. Fan vad solen kan göra sån skillnad! Vi tränade lite och Enzo gick lös hela vägen (utom på bilvägen), sen satt han snällt och väntade utanför affären när jag gick in. Sist skällde han så förtvivlat, men nu var han tyst. Duktig pojke.
Ännu senare på eftermiddagen gick jag och Enzo ut till stallet och hann precis fram för att se de två nya hästarna lastas ur trailern. Jättefina pållar! En brun C-ponny vid namn Spader som Marina köpt och en svensk ridponny som Sussi köpte. Hon heter Melissa och är brunsvart, jättesöt! Ser nästan ut som ett kallblod, fast hon är korsad med Welsh (och svensk ridponny). Så det kan ju vara lite allt möjligt i henne. Massa man och svans i alla fall och rätt kraftigt byggd, fastän hon är "smärt" liksom.
De fick bekanta sig med stallet en stund och sen släpptes de ut i hagen. Det gick jättebra, utan några större olyckor. Rossi blev så till sig att han sprang omkull sig i leran, men det gick bra som tur var!

Skulle ha åkt ut till stallet och ridit idag egentligen, men det blev ändrade planer då Missen nyss ringde och frågade om jag kunde jobba. Självklart, sa jag då!!
Så det blir Konsum 11.00 - 20.15 idag och en heldag imorgon med. Jobb är inte lika kul som stall, men det innebär pengar, som jag är i ett enormt behov av just nu. Man kan faktiskt säga att jag är pank.

Ja, det var väl det. Ska försöka kamma till luggen och fixa lite smågrejer här hemma. Sen drar jag och Enzo.
Jag har ju den förträffliga förmånen att få ha "med" honom på jobbet. Eller ja, han finns i en lägenhet ovanför konsum, så det är jättelätt för mig att bara släppa ut honom för kisserier när jag har tid.

KRam

........


Jag kanske ska förtydliga mig lite:
Jag hånglade alltså inte med Danny på riktigt, det var bara en askonstig dröm jag hade.

Back to verkligheten. Här sitter jag och "mår sådär" litegrann. Ni som känner mig vet, jag orkar inte förklara för er andra. Pulsen är lite hög och jag är kallsvettig om händerna.

Idag ska jag ut till stallet, alldeles ensam, och rida Robin. Lite läskigt, hihi. Synd att det är sånt pissigt väder bara. Jag vill ha sooooooool!

Hångel med E.M.D



Tjena!
Sitter på lite bättre bilder av min frisyr nu. Rykande färska från badrummet är dem.
Ska åka till jobbet om en stund, det på Charina's alltså.
Tänkte surfa runt lite i bloggvärlden först.

Till frukost blev det en avocado och citronvatten, för er som är intresserade.
Inatt hånglade jag med Danny från E.M.D. Under hela tiden hade jag munnen full med tårta eller kakor eller nåt liknande. Fräscht.
Aa, nej, usch, nu slänger jag upp bilderna.





Ny frisyr



Ja, man kan ju faktiskt fråga sig vart jag har varit någonstans. Jag har inte gjort något speciellt faktiskt, bara verkligen inte haft någon lust att blogga. Så var det med det.
Jaha, jag ska väl berätta om det mest vesäntliga som hänt sen sist i alla fall.

Ny frisyr:
Jepp! Från att ha mer eller mindre jämnlångt (lite uppklippt) till rumpan, till en ganska kort frisyr (för mig) med lugg! Det ni.
Slänger in en halvtaskig bild. Det är precis efteråt och jag var INTE nöjd med hur det såg ut utsläpt. Däremot nu, när jag har fått fixa det själv är det mycket bättre. Sen är det förmodligen en vanesak också.




Köra bil
Det var asläskigt, men det gick väldigt bra och jag fick massa beröm från min älskling. Jag övningskörde med Marcus här ute på en liten grusväg. Såg även en gård som ite skulle vara helt fel att ha i sin ägo. Sjötomt med stall och lada och det, samt ett ridhus!! I alla fall, jag växlade till och med till tvåan.

Jag vet faktiskt inte om det har hänt så mycket mer.
I helgen var det lunch hemma hos mamma med halva släkten. Det var trevligt.
Efter det var det bara att åka direkt hem till Marcus föräldrar och käka middag. Jag var överfull med mat, men fick ändå i mig lite kött och lite ärtor. Mycket trevligt det med.

Pratade med Mikaela imorse och hon är tydligen magsjuk. Jaha. Träffade henne i fredags liksom, och i torsdags! Men man får hoppas att jag har klarat mig.


Det tar verkligen emot att skriva. Jag slutar här.

RSS 2.0