Köpare till Franz




Men ååh, jag glömde ju att säga; Jag har hittat en köpare till Franz!
Hon verkar helt perfekt. En sjukpensionär på landet med en massa katter (perserkatter oxå) som är hennes liv. Hon borstar dem det första hon gör på morgonen. Så sött!
Jag och Marcus kommer personligen att åka och lämna Franz. Vill se vart han hamnar. Fast det är ju en bit.. Skara lixom! Men då får vi en utflykt på köpet.

Nu måste jag bara boka tid för vaccination. Hon ville inta ha honom kastrerad.



Min lille, lille Frasse. Usch..
Men du kommer få sååå mycket kärlek och bli bortskämd, och förhoppningsvis lägga på dig nåt kilo. Älskar dig min lilla kissekatt.

Nu blev jag nedstämd..
Klump i magen.

Dröm



Nu är jag inne i en sån bloggtorkaperiod igen. Orkar inte skriva. Har inte ens nåt att skriva om känns det som. OCh så har jag pms.
Var inte på praktiken idag. Kände mig hängig, hade huvudvärk och frös. Sen var jag irriterad oxå. På allt. Mådde lite bättre senare på eftermiddagen i a¨lla fall.
Eh, hjälpte älsklingen att stapla upp ved, men tröttnade rätt snabbt. Frös om fingrarna och Enzo var jobbig så jag gick in igen. Petade in en pinne i vedspisen och satte mig med en bok.

Marcus laddade ner ett spel till mig i natt! Spore heter det. Riktigt kul faktiskt. Men nu hajar jag inte riktigt hur jag ska gå vidare..

Maria, jag drömde om dig och Johanna bland annat. Vi var på en båt och dök ifrån den, men Johanna tyckte tydligen inte att jag kunde simma så hon försökte rädda mig. Haha. Minns att det var KLARBLÅTT vatten och man kunde se ända till botten. Fast jag tror vi var i hamnen i Nynäs. Soligt och mysigt var det i alla fall.
Sen, innuti båten, var det en massa djur som födde barn. Allt från fölungar med röda, stickade västar (?) till kalvar och hundar. Längst upp ( i nåt rum, jag vet inte riktigt) var det en liten beige hund, en chihuahua, som hette Nasse. Han (?!) hade precis fått valpar. Lika små som musungar ungefär. En utav dem hette Björn och han var brun.
Sen blev det lite jordbävning så jag och en japan gömde oss i en grotta typ, eller ett sandtag eller vad det var. Man såg hus i alla fall. Hyreshus. Jag hade godis i en påse med mig som proviant. Japanen hade en vattenflaska och jag var SÅ törstig, men vågade inte smaka ifall han skulle ha vinterkräksjukan. Efter en stund hittade jag en vattenflaska i min påse. Fan vad gott det var med vatten!
Drömde även att jag var med nån gubbe jag åkte bil med. En cab. Det var några som jagade oss, vet inte vilka, men gubben kom på den briljanta idén att köra in i ett träd så vi skulle slungas upp i luften och flyga en bit. Så vi fick lite försprång lixom. Sagt och gjort. Minns verkligen känslan när vi krockade med trädet och jag flög upp i luften, som en seriefigur ungefär. Tänkte hela tiden på att hålla ihop benen så jag inte skulle landa grensle på en gren eller nåt, det gör ju så ont!
Fick tag i en gren med händerna och dämpade fallet, för att sen landa tryggt med båda fötterna på jorden. Lustigt att man alltid lyckas med det i drömmar. Inte fan gör man illa sig i alla fall.
Hur som helst. Detta var i Nynäs centrum. Vi flög ner till hamnen (det här är nog innan johanna försökte rädda mig från att drunkna nu när jag tänker efter) och sprang ut på bryggan, men där var det fullt, så vi fick springa över alla båtar sdom låg förtöjda där för att komma fram till vår båt.
Hoppade i båten och där var Marcus och Michelle. De var ihop och skulle ha barn, så jag klappade henne på magen. SEN dök jag i..

Jag drömmer alltid så konstigt. Minns dessutom oftast mina drömmar när jag vaknar. Marcus blir alldeles matt.
På tal om honom ska ska jag nog ner och pussa lite på honom. Han slaggar i soffan.

Praktik <3



Orkar inte skriva något vettigt. Ska slänga mig i sängen strax.
Älskar fortfarande min praktikplats och idag fick jag höra att jag var deras favoritelev, hihi. OCh att de ville ha tillbaka mig när praktiken var slut. Som sommarvikare eller liknande. Så himla kul med beröm!

Ja, vi hörs väl imorn eller nåt.

Nyfiken i en strut



Åh vad jag älskar min praktikplats! Det är så himla mysigt och gemytligt lixom. Jag har smält in jäkligt bra om jag får säga det själv. Och redan andra dagen (alltså igår, eftersom jag var ledig tis, ons) fick jag beröm för att jag var så framåt och tog egna intiativ. Samt att jag frågade så jäkla mycket om saker och ting. Finns ju en anledning till att jag kallades för "Nyfiken i en strut" redan på dagis.
Hur som helst, jag längtar faktiskt lite tills jag ska till praktiken idag. Det är ju inte stressigt där direkt. Allt tar sin tid lixom..

Älskling hämtade mig vid halv tio igår. Åkte till kvantum och hnadlade diverse smaskigheter så som torkat renkött, en korv av något slag och nåt parmaskinka-liknande.
När vi kom hem slängde vi oss i soffan med det vi hade handlat samt varsin kopp te. Såg nåt program på Discovery om tornados. Så jäkla läckert!
Jag var heeeelt slut och hade ont i ryggen, så vi la oss i sängen. Tur var väl det för jag somnade på en halv kvart.


Idag börjar jag kl 13.00 som igår, men tror jag bara går till 20.00 eller 21.00. Ska bara mysa med min älskling ikväll. Är ledig på lördag och då ska jag väl eventuellt till Haninge med Tessan och senare på kvällen på födelsedagsfest hemma hos Jennies föräldrar. Ja, alltså Jennie och frugan har slagit ihop sina födelsedagar, så vi firar båda två.
Men vi får se om jag orkar och har lust. Varken jag eller Marcus kommer ju dricka någonting i så fall. Han kör och jag ska jobba på söndag.
Vi får se helt enkelt.


Nää, nu ska jag väl ta och äta lite frukost.
Hörs väl imorn då förmodligen, om jag inte kommer på något mer intressant att skriva innan jag drar.

Annons på Franz


God morgon!

Igår efter jobbet gick jag till Ica och köpte kattmat samt sand till Franz. Kom hem till lägenheten och satte mig och surrade med frugan. Sen la jag ut en annons på blocket, på Franz...
 Åhhh, vad jag inte vill det här. Men jag och Marcus har sagt att vi verkligen ska se till att han kommer till ett fint, tryggt och bra hem.
Här är annonsen om ni vill kika.

Tog senare tåget ner till nynäs för synundersökningen. Det gick bra! Jag klarade preciiiis gränsen för att få köra bil utan glasögon. Men jag kommer garanterat använda mina ändå! Vill ju inte riskera något bara för att jag råkar vara halvblind.
Hämtade singstar-mickarna hos David oxå. Eller han var inte hemma, så jag tog nyckeln av Ronnie. Hittade inte själva spelet, men mickarna fanns där i alla fall. Är det hemma i lägenheten kanske, frugis? Tänkte ta med det till Tessan nästa fredag då hon fyller ååår!

Efter det rullade vi till Al Porto och käkade sallad samt kebabrulle. Jag åt sallad.
Älskar att laga mat, men jag hatar att komma på vad man ska äta. Blir ju hjärnsläpp varje gång jag ska försöka komma på nåt bra, roligt och gott. Orka äta köttbullar och makaroner varje dag? Vilket vi för övrigt bara har ätit en gång sen vi blev tillsammans, men ändå!
I vilket fall slapp vi ju det dilemmat, att fundera ut en vettig middag. Så jag började fixa med julkorten jag pysslat ihop. Skrev adress (de jag kunde) och bestämde vem som ska få vilket. Marcus dammsög.

Hoppade in i duschen båda två. Jag sjöng alla vaggvisor och barnlåtar jag kunde. Det blev allt från "Mora Träsk" till "Visa vid midsommartid". Marcus tyckte, återigen, att jag lät som en mamma. Han tyckte att jag hade en fin sångröst. Tack älskling!
"Vårt barn kommer ju inte ha något problem att somna i alla fall. Vi kommer ligga och snarka båda två!"

Sen kröp vi ner i sängen och Marcus slocknade innan han hade lagt huvudet på kudden. Jag kikade på "skitiga jobb" och "Grey's anatomy". Älskar det!
Väckte Marcus, försiktigt. Det blev mys för hela slanten! RAWR!
Älskar dig.

Jahapp. Jag ska väl hitta på nåt nyttigt att göra tills jag ska ta bussen ner till praktiken. Slutar 21.30 ikväll, men Marcus hämtar mig.
Hörs senare kanske?

Ruth imorse när jag var på toa. Haha söt.


Gumman


Du är lite ful <3

Drama



Sitter på Marcus jobb och ska nart åka till mitt eget. Fick inte komma hem till Ösmo idag för frugan hade finbesök.
Enzo är i sorunda.

Haha, fan vad drama det blev! Jag vet inte riktigt vad det är jag har sagt, men jag brukar kunna stå för det i alla fall.
Sanning och ärlighet is the shit. Även fast det är svårt ibland. Inte minst för den det handlar om.

Tjuv


Jahapp. Nu har Enzo bitit sönder min töjstav(-böj/ring?!) till örat. Tog ur dem imorse för att "vila" öronen lite.
Det tyckte han var godis.
Jävla tjuv!!

Pannkaka med glass


Hallå!
Idag fick jag mig en riktig sovmorgon och det var riktigt skönt! Mindre kul för Marcus som gick upp vid halvåtta dock (efter att vi hade somnat i soffan och lagt oss i sängen 04.18 !!).
Igår blev det pannkakor med vaniljglass och jordgubbssylt till middag. Pissgott var det, och varken jag eller Marcus är särskilt förtjusta i pannkakor. Vi fick ett litet ryck helt enkelt.
Stekte dem på vedspisen i köket. Inte det lättaste då värmen inte är direkt jämn. Sen kan man ju inte bestämma vilken temp man vill ha själv. Men det gick! Man får trixa lita bara.

Marcus: -Du ser ut som en... mamma!
Jag stekte pannkakor och läste aftonbladet samtidigt. Haha.

Idag är det lite mildare väder och det har slutat snöa. Läste i tidningen att det ska töa bort nu de närmaste två dagarna. Jahapp.

Ruth provar snön..


Tjurig..


Fast lite intressant är det..


Snööö
 

Morgonoutfit




Nu ska jag vänta på att Marcus ska komma hem på lunch!
Och..
Grattis på födelsedagen Jennie!!!!!!!

Underbar praktik



Hallå i stormen, igen!
Nu jäklar snöar det! Har ju typ hållt på nonstop idag.

Enzo har fått hundvaktas av frugan medan jag har varit på praktik. Och vilkn praktikplats sen! I love it. Så himla gulliga boende och personalen är skittrevliga!
Nu har jag ju tystnadsplikt så jag vet inte hur mycket jag kan skriva utan att bryta den, så jag skriver inget alls.
Kul var det i alla fall.

Vad kallt det är hörni? Jag är i alla fall hemma i Ösmo och väntar på att Marcus ska komma och hämta mig efter jobbet. Jag slutade kl 15.00 idag, så.

Imorn är jag ledig, men tänkte plugga lite.
På onsdag ska jag jobba på Charinas och tor, fre, sön är jag på praktiken. Är alltså ledig lördag i alla fall.
Synd att man inte får betalt för att praktisera. Är ju i alla fall ca 30-35 tim i veckan.

Ni får ha överseende om det blir lite glest mellan blogginläggen, men vissa tider på praktiken slutar jag 21.30 så det kan hända att jag inte orkar blogga när jag kommer hem. Vi får se!
En sak som skrämmer mig är att jag med kommer bli sådär gammal en dag. Hua! Hoppas jag dör innan jag inte har nån koll på vad som är fram och bak och i värsta fall tappar talet.


du er ful


Gåre? Är pissirriterad. På allt möjligt just nu.

Storm är det ju i alla fall och jag har fyllt en hink med vatten så att det går att spola om strömmen går. Den brukar tydligen göra det här på vischan.

Idag har min lillasyster flyttat hemifrån. Känner mig hur gammal som helst. Nu har mamma inga barn kvar hemma i huset.

Såhär på kvällskvisten har jag även scrappat lite julkort. Det blir finfint!

Eeeh, sammahängande inlägg.

Vi har precis vikt tvätt oxå.









Haha, hur gåre med att jag spillde rödvin på hela mig och ENZO igår. Han fick duscha.

Snöstorm!



Hallå i stormen!
Eller början av den i alla fall.
Ja, det ska ju tydligen bli snöstorm i natt så vi har bunkrat upp med ett ton ved! Jösses vad vi har slitit. Fast Marcus har nog haft det värst. Han har huggit upp allt. Jag har burit. Ut och in.

Annars har vi haft en städ och tvättdag. Plus att jag har strukit och hängt upp julgardiner i köket. Marcus har förgäves försökt hänga upp en julstjärna i fönstret i farstun. Men den ville sig inte riktigt och hängde bara snett.







Nu ska vi typ andas ut och ta en dusch. Eventuellt spela lite Wii innan (om) strömmen går.
Imorn är min första praktikdag. Vet inte ens var stället ligger, men älskling skjutsar mig imorn så det blir säkert bra.
En annan grej han har gjort är att skriva ut alla nödvändiga papper som krävs för att få en övningskörningstillstånd. På onsdag har jag även tid för synundersökning. 17.15 om jag inte minns fel (påminnelse till mig själv).

Happ, lite fler bilder från den gångna (fula ordet igen) veckan:

Jag och Tessan scrappade lite i onsdags (?)


Sen gick vi ut med hundarna i snön


Nikita behöver inga reflexer..




Jag och Tessilus


Lucas-gullnos petar på de nya tänderna
  

Ruth har fått en matta att torka sandiga tassar på efter toabesök



Just det!
Vi var på möbelföreningen igår där jag fyndade en Rolf Lidberg-tavla (tror att den är signerad till och med!)



, en ljusstake och den klassiska Lennart Nilsson-boken. Ni vet när han fotar bebisar inuti magen. Har den filmen men tänkte att boken kunde vara roligt att ha med.
Jag är bebisnörd, men det har ni kanske redan förstått?

Best of..


 


Idag är en stor dag, för bloggen firar nämligen ett år! Det ni.
Känns i och för sig som om det var 5 år sen jag startade den. Det är så mycket som har hänt sen dess:


* Jag och David gjorde slut
* Började med Zoloften igen och mådde bra igen, för första gången på två år
* Gick ner 13 kg
* Fick en fru
* Skaffade en massa nya vänner
* Flyttade hem till Jonnie
* Flyttade till en egen lägenhet med frugan
* Åkte till London
* Hade den bästa sommaren i mitt liv
* Träffade Marcus
* Började plugga till undersköterska
* Slutade upp med att vara sjukskriven
* Fick jobb på Charina's café

Ja, det har säkert hänt mer än så, men det var ett litet urdrag av det gångna (fan vilket fult ord?!) året i min blogg.


Slänger upp lite old pics även.

Jag var vig även som bebis. Fast det är ju typ alla bebisar..


Första mötet med en häst var ju kul


Jag och "min" (hela familjens) första katt Tilda!


Amanda, Jonathan, Pappa, Hanna och jag


Hästar var min grej


Man har ju även varit brudnäbb en gång i tiden. Syster och Jag


Jalle (Linas hund) jag och min hund Yoshi. Djur har visst alltid varit en stor del av mitt liv.


Johanna och Maria i Vansta


Såhär jättesnygg var man när man var 13


Yääh. Amanda och Jag på Gotland


Studenten tog jag oxå.


Näpp, det får räcka för tillfället.
Det snöar massor ute och jag ska äta frukost. I alla fall dricka te, för jag är inge hungrig.
Eller så tittar jag på när Marcus käkar.

Tror vi ska till möbelföreningen idag!!
Åh, jag vill köpa fotoalbum.

Orkar inte



Hörni, orkar inte lägga in bilder idag. Är alldeles för trött.
Hänvisar till min facebook istället. Men det kommer bilder här så småning om.

Just nu röjer min älskling på Nintendo Wii tillsammans med Henke, som för övrigt har kopplat elen i badrumet! Tack! Nu ser man vad man gör där inne, plus att det är varmt om fötterna på golvet.

Har inte hänt något roligt sen jag skrev sist, så jag säger väl; God natt?

More to come!!



Heej.
Har inte skrivit på ett par dagar, men skitsamma. håller på och kikar igenom en massa gamla kort. Ååååååh, herregud säger jag bara!

Hoppas jag hinner lägga upp allt ikväll. Måste nämligen ta kort på korten.
Funderar på om jag ska vänta tills jag kommer hem till Sorunda så kan jag använda systemkameran för att få bästa möjliga kvalité. så gott det går i alla fall.
Hittade även lite julgrejer nere i källaren. Mys!

Aaa, men hoppas vi skrivs senare ikväll.

Min kärlek...aha!



Älskar dig <3



Mobilbilder


Hejsan hoppsan!
Imorse fick jag en mycket glad överraskning. Alexandra låg och snusade och sov i min säng. Så vi har surrat hela morgonen. Efter ett tag vaknade frugan till liv oxå.
Ska som sagt jobba idag och eftersom det inte har hunnit hända så mycket än har jag inte så mycket att skriva.
Bjuder på lite  bilder jag hade på mobilen.

Gör egna julkort-pyssel!


Bra att ha-grejer.


Världens bästa nagellack. Dyrt som satan, men naglarna blir starka och fina.


Nya stolsdynor!


Julgranspyssel


Nya ridvantar <3


Myspys i sovrummet



Japp, det var allt jag hade att bjuda på såhär innan jobbet.
Nu ska jag surra vidare med pullorna här.

Utmaning


Jag blev utmanad av Tina. Men eftersom det inte är min dator, med mina bilder, jag sitter vid så kan det bli lite hur som helst.
I alla fall.
Jag ska alltså gå in i Bilder-mappen och välja ut bild nr 6 och sen berätta om den.

Eh, det här är alltså då min vinterjacka. Köpte den på Stadium för, minns inte ens priset, men billigt var det! Barnavdelningen is the shit, so to speak.


Så kul var det.   Höhö.



Utmanar: Maria, Tessan, Mickis, Jennie, Jessica och Sandra

Inget stall, jävla väder!



Blev ingen ridning idag heller. Det var för dåligt väder. Blä! Jag som hade sett fram emot det.
Jaja, det gick skitsmidigt på jobbet i alla fall. Sven var sjuk och praktikanten med, men ändå gick allt jättefort och bra!
Tyckte bara lite synd om Charina när jag kilade iväg till bussen för att åka till stallet (som ju inte blev av). Då hade jag lika gärna kunnat stanna kvar och hjälpa till! Men fick sms:et från tjejen som har hästarna lite för sent.

Kom hem och rastade Enzo som var helt överlycklig över att jag var hemma. Lilla sötnöt. Sen somnade vi på soffan, han och jag. Vaknade efter en halvtimme och tänkte att jag skulle hämta lite ved så jag kunde tända upp i spisen. Då krockade jag med en älskling som precis kom innanför dörren och han hade köpt med sig sushi! Waaah!
Pissgott var det, och så slapp jag ju laga middag. Perfekt.

Imorn ville Charina att jag skulle jobba igen och det tackar jag inte nej till. Förmodligen är väl i alla fall Sven fortfarande sjuk.
Åker nog hem till frugan som vanligt imornbitti och terroriserar henne lite. Enzo får följa med oxå. Efter jobbet kanske jag ringer Tessan. Den som lever får se..

Nu ska jag krypa ner i sängen hos min bejb.
Puss


Ett mms Marcus fick av mig för ett par veckor sen

Grin-Olle



Igårkväll blev jag ledsen. En fånig grej Marcus sa som gjorde att jag "tog" åt mig eller vad man ska säga. Efter det bölade man ju ett par skvättar. Tönt-Sarah!!
Sen hittade jag typ på saker att vara ledsen för. Typ som att "Tänk om jag skulle behöva lämna bort Enzo, buhuuuuuu" eller "Vi kanske gör slut om 30 år, uuuhhhhäääää" eller "Jag kanske blev steril efter aborten *snörvel*". Ibland är jag bra känslig. Men, eftersom att jag har världens bästa pojkvän, som tröstade mig, blev jag glad igen. Mest efter han gojrde en pissrolig felsägning. Har lovat att inte skriva det i bloggen, vad det var.
Efter det fikade vi julmust och kärleksmums. Sen blev jag så trött så trött och vi gick och la oss. Minns inte ens när jag somnade, fort gick det i alla fall.

Nu är jag i Ösmo och väntar på att jag ska gå till jobbet. börjar ju 10, men jag åker med Marcus på morgonen och han börjar ju 8. Enzo är hemma i sorunda idag. Åker hem direkt efter jobbet och går ut med honom och förhoppningsvis byter om till ridkläder för att sen ta mig till stallet där islänningen står. Hoppas verkligen att det blir av idag!!


Graviditet och tristess



Att ha tråkigt är ett sundhetstecken, eller vad säger ni?

Kan bara jämföra med min "sjuka" tid då jag inte gjorde ett jävla dugg om dagarna förutom att sova och gå ut med Enzo med jämna mellanrum.
Då hade jag inte tråkigt, inte roligt heller dårå, utan jag tyckte dagarna gick sååå fort, hann ju inte sova tillräckligt nog för mitt "behov". Helt plötsligt var det fredag (inte för att det gjorde mig någon skillnad mer än att min dåvarande sambo tyckte det var skönt med helg) och sen var det fredag igen?! Hur gick det till?
Det jag vill komma fram till är att jag nu har tråkigt och jag tycker det är bra! För det är sunt (det säger i alla fall min mamma) och så blir det så mycket roligare när något roligt händer. Som till exempel när Marcus kommer hem från jobbet. Jag längtar! <3

Det är mycket annat jag längtar efter oxå.
Att bli med barn för att nämna en sak. Den mest relevanta saken i alla fall.
Dock längtar jag inte lika mycket som jag gjorde förut, förstå mig rätt! Ni som har följt mig på diverse sajter och b.la min gamla blogg vet ju att jag har en abort bakom mig. Det blev inte riktigt som jag/vi hade tänkt oss. För det första var det ju inte ens meningen att jag skulle bli gravid. Bara där blev det ju fel.
Efter många om och men bestämde vi oss för att behålla barnet ändå, men jag mådde så fruktansvärt dåligt psykiskt att jag inte klarade av det. Jag ville bara ta bort det.. boort!
Efter aborten kan man i princip säga att vårt förhållande gick åt helvete. Jag var åt helvete helt allmänt dessutom.
Gjorde slut ca 1½ år efter ingreppet och ca 6 månader in på mitt singelliv (som egentligen inte var så mycket till singelliv då jag "dejtade" en och samma person) hade jag den otroliga turen och lyckan att träffa Marcus. Jag uindrade mest vart han hade varit i hela mitt liv.
Svar: Mitt framför näsan. Hoppsan Kerstin!
Summan av kardemumman; jag vill bära mitt och Marcus barn snett nedanför hjärtat i 9 månader för att sen få hålla det i mina armar.
Jag är inte avskräckt vad det gäller att bli gravid. Särskilt inte med Marcus då jag har planerat att leva lycklig i alla mina dagar med honom.
Klart att jag är pyttelite orolig att det ska hända igen. Att jag ska må så dåligt och bara vilja ha bort det. Men nu är jag mer förberedd och "vet" hur det känns, eller i alla fall kan kännas. Dessutom tänker jag gå kontinuerligt hos en psykolog från den dagen jag får ett plus på stickan. Vare sig jag mår prima eller inte. Det kan aldrig skada.

Och nej, vi har ingen aktiv "bebisverkstad". Jag gillar återigen bara att fantisera och planera mitt kommande liv som Fru Waktel <3.




Hela dagen har jag haft olust. Till att göra saker. Har inte ens velat sitta framför datorn. Men nu verkar det ha släppt lite. Har till och med bakat kärleksmums igen! Lyckade den här gången. Finare i alla fall, men jag har inte smakat än.
Väntar som sagt mest på att min älskling ska komma hem. Men han skulle eventuellt jobba över idag. Kanske.
Han skulle sälja några bilar.
Imorn ska jag i alla fall jobba! Charina sms:ade och frågade om jag kunde hjälpa till mellan 10-14. Självklart! Visste att de skulle sakna mig, hihi.


Vad ska man äta idag då?

Till Maria



Hallå, nu är jag här en liten stund. Har verkligen inte orkat blogga. Blää.
Det här inlägget är i alla fall enbart för Marias skull eftersom hon är gravid igen och har det lite kämpigt med illamåendet. Hon måste ju få nåt att läsaaa!

Eh, i helgen har vi shoppat för fulla muggar. Bland annat nya skor till mig och ett Nintendo Wii till min älskling. Hihi. Han blev sååå sugen. Kul har vi haft med det i allafall må ni tro!
Sen så var mamma, Tomas och Hanna här och fikade en sväng igår. De var så avundsjuka! I alla fall mamma. Åkte med dem till möbelförmedlingen på eftermiddagen där jag fyndade tre glasskålar.
Annars har vi inte gjort nånting hörni. Eller jo, det har hänt en massa saker jag skulle kunna skriva om, men jag orkar verkligen inte.
Är inte på skrivhumör.

Träffade Tessan och Lucas en stund i fredags. Vi åkte till Nynäs i snörusket och fikade på Thorssan, samt hämdade ut medicin till Enzo som han fick senare på kvällen. Hans svalde pillret i ett nafs. Med leverpastej.


Innan jobbet i fredags


En gullrumpa med tänder








  


Handlade färg till mina julgransgipsfigurer och nya teskedar.


Den här veckan är jag jätteledig. Tessan skulle ha kommit idag, men lilla L somnade inte förrän halv fem imorse så hon var trött.
Själv eldar jag i spisen för fullt. Måste peta lite i den nu.

På åter..skrivande!

Tessan <3



Nu har jag pratat i telefon med Tessan jättelänge! Hon har äntligen kommit hem från Spanien och de hade haft de jättebra!
Men jag har saknat henne massor och det är skönt att hon och Lucas (och Elin &  Ricky såklart) är hemma igen. Vi bestämde att vi skulle ses imorn efter jobbet. Hon ska följa med mig till Nynäs när jag ska gå mina ärenden.
Åååh, Lucas hade börjat krypa och börjat få två små tänder! Shit vad fort det går. De var ju bara borta en vecka. Visserligen träffade jag dem inte veckan innan de åkte heller, men ändå! Helt sjukt. Lilla Lucas <3.

Jag och Lucas i September typ.



Min älskling har fortfarande inte kommit hem för han var tvungen att jobba över idag. Saknar honom massor!
Inte har jag lagat någon mat heller. Är inge hungrig.
Hihi, Marcus drömde igår natt att jag var gravid och hade en stoooor mage. När han sen på morgonen berättade det låg vi och myste och fantiserade om den dagen <3. Sen pussade han på min mage och sa att han önskade att  ***** skulle ligga därinne snart.
Älskar det lilla fröet redan, fast det inte ens är sått än. Sjukt va?
(Världens bästa metafor för övrigt, höhö)


Jag är återigen i det där "självdestruktiva" stadiet. Inte att jag skadar mig själv fysiskt, men psykiskt, eller vad man ska säga. Kan jag bara låta bli eller?

"Svartsjuka kan beskrivas som en spontan känsla som är svår att övervinna, inte ens med förnuft. I första hand har den sin grund i en personlig osäkerhet och en dålig självtillit. Men svartsjukan kan ha många orsaker och samband. En svartsjuk människa saknar förtroende, betvivlar den andres trohet och är rädd att mista den hon/han älskar. Den svartsjuke känner sig ofta värdelös och tar på sig skulden när han/hon blivit sviken för en annan.

Psykologerna anser att svartsjuka är en följd av för höga äganderättskrav. En mycket svartsjuk människa vill äga den andra helt och hållet och är inte beredd, att först själv skapa förutsättningar för ömsesidigt förtroende.

Svartsjuka grundläggs ofta i barndomen. Om barnet inte får tillräckligt med ömhet, kärlek och trygghet, så kan inte förtroendet till människor utvecklas. Man kan t.ex. redan som barn känna sig förbigången av ett syskon som föräldrarna uppmärksammade mera. Många barn i den situationen lider sen hela livet av mindervärdeskänslor och försöker kompensera sin svartsjuka antingen genom att prestera bra i skolan eller inom någon sport. Men de kan också utvecklas till att bli kriminella eller missbrukare om de inte orkar tävla om föräldrarnas kärlek. När de senare i livet upplever svek i kärlek till en annan människa känner de sig djupt svartsjuka men samtidigt värdelösa."

Läs mer här




Jag har varit ett riktigt monster vad det gäller just svartsjuka. Under min riktigt sjuka period i depressioner och panikångest. Om ni vill läsa om det är det bara att gå bakåt i min blogg mellan november 07 och februari 08 ungefär. Var ju sämre längre tid än så, men då hade jag inte den här bloggen.


Sarah pladdrar



Hej hej!
I'm alive. Men det trodde inte Marcus. Jag hade visst somnat på soffan här hemma när jag läste och älskling hade ringt och ringt utan att få svar. Då skickade han över sin mamma för att kolla läget. Hihi. Så då fick jag ringa upp honom och säga att allt var okej. Min älskling!

Igår efter jag skrivit inlägget kom Marcus mamma och hämtade mig hemma i Ösmo, för hon skulle ändå hem från Nynäs. Kom hem i lagom tid och började baka! Charinas kärleksmums, eller Charinas mammas kanske till och med. Det blev inte alls bra, dom blev i alla fall inte särskilt snygga och jag hade inte ens någon kokos kom jag på när jag skulle göra glasyren. Inte florsocker heller för den delen men det fick jag låna av Marcus mamma.
Fast de blev jäkligt goda!




När Marcus senare kom hem från jobbet skulle vi beställa pizza från Sorunda restaurang för att testa. De ska ju tydligen ha ny "regi".
Jag var typ inte sugen på nåt (fast jag hade varit det 5 min innan) så jag beställde en vegetarisk pizza.

En tjej svarar:
-"Sorunda restaurang"
-"Hej! Jag skulle vilja beställa pizza"
-"Ja, det går bra det. Vad får det lov att vara?"
-"Mmmm, jag skulle vilja be att få en Calzone. Med bearnaisesås vid sidan av."
-"En Calzooneee.. ja? Något mer?"
-"Aa, en vegetarisk oxå. Utan oliver"
-"Utan oliver.. kanske du vänta ett ögonblick?"
Prassel, prassel
-"Vad sa du? Minus oliver?"
-"Ja, precis.. oooch vad är det för paprika? Vilken färg alltså?
-"hmmm... röd!"
-"Okej! Bra, är inte så förtjust i grön,hehe."
-"Haha, okej, men då går det bra då? Du är välkommen om ca 15 min!"
-"Tack, hej."

Vi åkte dit i alla fall. Pizzorna var i princip klara så det gick ju snabbt och smidigt! När vi hade parkerat bilen hemma kom jag på att JAG hade glömt beställa bea! Hallå, pizza utan bea går ju inte. Blev lite småirriterad på mig själv, men men fick sno lite av Marcus. Kommer in och dukar i vardagsrummet.
Jag tar av locket på pizzan och ska riva bort det så det inte tar så mycket plats.
Eh, det första jag ser på pizzan är oliver! Men ååååååååååååååååh, orka åka tillbaka för det? Det är ju bara att peta bort tänkte jag, men lite irriterande var det.
När jag sen börjar plocka oliverna inser jag att det ligger grön paprika på.
Vafan!
Jag bad väl om en pizza utan oliver och grön paprika, eller?
Fick peta bort två "pålägg" från en vegetarisk pizza = ingen skinka = endast lök och champinjoner kvar. Jag var inte så glad. Jo, tre sparrisar fick jag oxå.
Thanx.
Bajskorvar.
Ingen bea hade jag ju heller. Hahaha.





Kvällen spenderades i alla fall i soffan (som vanligt) framför "Vänner". Älskar det!
La oss i sängen vid nio och slocknade runt halv elva. Jag alltså, Marcus somnade väl vid halv tio eller nåt.


Idag har jag varit i skolan. Det är kul för jag har skitroliga klasskompisar. De flesta i alla fall.
Men innan så var jag med Marcus på jobbet för han skulle åka ner lite tidigare. Vi käkade frukost där, alla tre, för Micke var där oxå.
Älskling hade tagit med sig några kärleksmums och Micke tyckte de var pissgoda. Han undrade om det verkligen var jag som hade bakat dom. Hahaha, nej, man kan köpa sånt här skitfult fikabröd på Ica! Alltså, de är verkligen inte vackra. Tro mig.
Hur som helst, skolan gick bra och sen kilade jag över till apoteket och hämtade ut Sertralin/Zoloft för 4.50! Inte så jättedyrt, men mitt högkostnadsskyd "nollställs" den 16:e, så då blir det ordinarie pris igen, en liten stund.
Skulle även hämta ut Enzos medicin mot noskvalstrena (?) men den hade de inte inne, så jag får åka ner imorn efter jobbet och hämta den då. Tänkte hämta ut oxascand och lyrica då för att bunkra upp med nu innan den 16:e. Man får ju inte vara dum!

Jösses vad jag pladdrar. Nu är du väl helt trött i ögonen Sven?

Marcus borde vara hemma snart. Då ska vi laga köttbullar och makaroner.
Puss hej.

Kväljning



Kom just hem från jobbet. Frugan ligger i sängen och är dödssjuk.
Vad hände med vädret egentligen? Var ju jättemysigt idag med sol och det, men nu är det molnäckel. Hörde att det skulle vara dåligt ända fram till lördag då det ska vara soooool! Mysigt!
Skulle vilja ta mig till Länna i helgen och köpa de där skorna. I alla fall ett par, fast om man köper tre får man ju ett par på köpet. Kanske Marcus hittar nåt?

Tog ju hem en massa kläder till Marcus igår. Jag har ju redan fått en garderob där, men nu skulle jag behöva en byrå oxå så vi skulle eventuellt kika efter det i helgen på möbelförmedlingen eller nåt.
Annars har jag ingen aning om vad vi ska göra lör/sön. Eller så har jag glömt nåt jag har bokat in.
En sak jag vill göra är att rida i alla fall. Men Ann-Louise kunde inte förrän på tisdag. Jag får snällt vänta helt enkelt.

Jobbet idag var rätt lugnt. Hände inget speciellt förutom att sven lagade världens godaste fisk, med äggsås. Mums!
Jo!
Haha, skulle ta såna vitaminer för kvinnor men jag tror att jag råkade svälja lite för mycket luft när jag tog dem så jag fick ju akutknip i magen och började må illa. så fick jag en kväljning ända från tårna. "Shit, nu spyr jag" tänkte jag och försöka andas djupt samtidigt som ingen skulle se vad jag höll på med. Men jag gick ut och tog lite luft och då blev det bättre. Fick en kväljning där ute oxå men jag lyckades hålla tillbaka det. Huuuuuaa!! blev riktigt skraj där ett tag. No more vitaminer för min del i alla fall. Har spytt av vitaminer förut, när jag var liten, just på grund av att jag svalde för mycket luft.
Mådde "sådär" på jobbet igår oxå, på morgonen. Varför just nu? Dumma.

Nu är jag helt trött och skulle kunna somna bums om jag tillät mig. Ska jag eller ska jag inte? Då kanske jag inte kan sova inatt sen.
Ska ju till skolan imorn.
Ringde förresten praktiken idag och bad om ett schema, men de hade inte fått in några timmar från skolan så hon visste inte hur hon skulle lägga upp det. Så jag får fråga min lärare imorn helt enkelt. Börjar ju dra ihop sig nu. Vecka 48-50 ska jag vara på Lotsen i alla fall.
Ska inte jobba någonting nästa vecka vad jag vet, för de ska ha en prao-elev från Vansta där. Så jag blir ledig och har en massa tid att plugga! Fast rik blir jag ju inte.
Försöker lägga undan så mycket pengar som möjligt eftersom jag bara kommer få 1500 från CSN i december. Kan ju vara bra att kunna betala hyra i alla fall.


Morgonstund



Det blev ingen ridning igår, för tjejen som hade hästarna ringde och sa att det hade kört ihop sig. Så det blev en preliminärbokning nästa tisdag.
Gick och la mig i sängen och gosade med Franz istället. Hemma i Ösmo alltså.
Sen kom min förkylda fruga hem från en jobbintervju; hon fick jobbet!!
Visserligen bara extra jobb med ganska dåligt betalt, men det är ju alltid något!
Hon hade med sig hambrugare från McDonalds så jag fick en. Fan vad gott det var. Vi pratade och skvallrade lite tills jag fick ett ryck att rensa ur min garderob. Hittade mitt svarta Gina Tricot linne som har varit borta sen i augusti typ. Tyckte det var jättekonstigt att det faktiskt låg i garderoben då jag har rotat runt där miljontals gånger i jakt på det linnet. Hade till och med hunnit köpa ett nytt, likadant. Jaja, nu har jag två!
Datorn fungerade inte igår heller (här i Ösmo) så jag tog bort en massa program och installerade en massa uppdateringar. Då fungerade den igen. Fast jag har fortfarande massa grejer jag ska ta bort, men jag hann inte klart för Marcus kom och hämtade mig.

Vi gick och la oss jättetidigt igår. Typ kvart över nio. Men först tog vi en varm och mysig dusch ihop.
Älskling gjorde även kantarellsoppa till middag.
Orkade inte sitta vid datorn, ännu mindre blogga, igår.

Nu sitter jag här och fördriver lite tid tills jag ska till jobbet. Börjar tio idag så jag har en evighet på mig. Men jag ska ju sminka mig och diverse. Kika runt lite på nätet och se vad jag missade i mina favoritbloggar från igår.





Måndagens klädsel


Fredagens klädsel. En jättemörk bild jag försökte ljusa upp något i PS


Samma här. Väldigt brusig bild.






Jag vill ha en ny mobil!
Den som går på reklam. Med undulatbilderna de sätter upp på husen och busshållsplatsen de gör om till akvarium. Den mobilen vill jag ha. Sony ericson W nånting.
Jag och Marcus var och kika på den på Media Markt när vi var på Heron. Pissdyr var den. Över 5000 spänn!
Men, men. Drömma kan man ju alltid.

Islandshäst



Imorn ska jag provrida en islänning!
Ska bli mycket spännande måste jag säga!


Källa: Islänning



Källa: Islänning


Älsklingen ligger redan i sängen, så jag ska hoppa ner jag med.
Jobb imorgon!

Till er läsare





Just det. Kom på en grej inatt innan jag somnade.
Tänkte fråga er läsare i bloggen hur ni vill ha det lixom.
Vad vill ni läsa om?
Vad ska det vara mer eller mindre av?
Synpunkter om design eller liknande?
Tycker att jag har så pass många läsare att jag kan fråga det. Nån måste väl tycka nåt, eller?

Veterinärsbesök






Japp, då har jag bokat en veterinärstid för Enzo. Han har fått noskvalster. Eller det har han nog haft ganska länge men nu ska dem bort i alla fall!
Klockan 14.00 har vi tid så jag försöker få tag på Marcus och fråga om han kan ha Enzo medan jag är i skolan, annars vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det.
Känner ju typ ingen i nynäs som kan ta honom medans.
Jennie kanske!
Ska ringa henne nu.
Var ju en evighet sen jag pratade med henne oxå..

Nähä, hon svarade inte. Då jobbar hon säkert.


Kat(t)astrof!



Fick just ett sms av mina älskade skrutt, Jerry! Är så himla glad för din skull, allt löste sig lixom!
Nu är du min Jespa igen. Vanliga, friska, fina, bästa, snällaste Jerry! Och att du tänkte på mig fastän vi inte hörs (alls?!) längre. Det gör mig SÅ glad!
Vi måste bättra oss. Måste höras mer och aldrig tappa kontakten. Inte för att jag tror det, hur sällan vi än hör av oss till varann, men ändå!
Älskar dig!







Vid 11 snåret ska jag ta mig ner till Nynäs och ha mentor-möte i skolan. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tänkte skicka ett sms till Mikaela nu och förvarna henna om att jag kommer vara i krokarna. Inte lätt att vara tillgänglig på stört när man har världens finaste Zelda att ta hand om!

Lilla tjockisen <3. Finns det nåt sötare?





Kanske man ska ta och platta håret idag? Det var ju inte igår..


En annan grej. Ruth är världens jobbigaste katt. I alla fall världens mest nyfikna och bångliga katt. Hon röjer ju hela nätterna med snoddar och diverse. Enzo blir skitförbannad på henne och springer efter, då låter det ännu mera. Hur tusan ska jag få henne att sluta?
Hon är ju inte fullfjädrad utekatt än så jag vill inte stänga ut henne hela natten, särskilt inte nu när det börjar bli kallt.

Ny design



Jag och min älskling har, som ni ser, pillat med bloggen hela kvällen! Fast vi är inte 100% nöjda än. Det blir man väl aldrig i och för sig?
Jag har lärt mig mycket av honom i PS bara ikväll. Sen visade jag honom några grejer oxå. Fast han är ju den som är mest skillad av oss, helt klart!

Jaa, och så var det sängdags helt plötsligt. Jag är typ hungrig.
Men jag antar att vi hörs imorgon, folket!
Nu ska jag kissa min hund, ta en cigg och sen efter kvällstoan; mysa med min bästa, finaste, snyggaste, sötaste, sexigaste, älskade älskling!


God natt!

Sova,sova,sova


Så, nu kan jag skriva. Hände nåt skitmysko med bloggen, men Marcus fixade det.
I alla fall.
Den här helgen var vi mest sovit känns det som!
I fredags efter jobbet drog vi ju iväg till Heron och käkade på Pizza Hut och såg "Låt den rätte komma in". Helt okej film faktiskt. Jag trodde att jag hade tappat mina glasögon inne på restaurangen så Marcus sa att han kunde springa dit och kolla om han hittade dem. Vi hade alltså redan satt oss i biosalongen och reklamen hade börjat. Efter en liten stund kom han tillbaka med mina glasögon! Fast de var inte inne på Pizza Hut, utan i bilen nere i parkeringshuset. Då hade han sprungit ääända dit för att kolla om de hade ramlat ut där. Älskling!
Vi kom hem runt 00.30 och gick och la oss på en gång! Sov ganska länge, till 10.00 ungefär. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Jo, vi var nere på Marcus jobb för han skulle sälja en bil (fast det var det hans pappa som gjorde, Marcus rullade mest hjul och däck bakom huset med Micke), sen åkte vi hem och handlade en back julmust och mat och diverse.
Marcus föreslog att vi skulle basta och det nappade jag på direkt!
Pissvarmt var det, haha. Är lite känslig för värme sådär. Gillar typ inte att bada badkar och så för länge. Men vi varvade med dusch och att slänga upp bastudörren på vid gavel. Det var skönt som fan! Inne i bastun käkade vi grillchips, baconsnacks och drack kall julmust.
Efter det gick vi över hem till oss och tvärslocknade i sängen. Vaknade vid 21.00 och trodde att det var morgon typ. Haha, hade inte käkat middag eller nånting. Då hade vi sovit sen 18.00. Jag värmde lite Nan-bröd i micron och delade på ett par avocados, så var middagen kirrad. Det var ju egentligen meningen att vi skulle äta wok, men det får vi göra ikväll istället.
Vi åt "middagen" och somnade igen.

Vaknade vid halv sju eller nåt imorse. Både jag och Marcus var helt griniga och hade vaknat på helt fel sida. Men det löste sig efter nån timme. Då pussades vi, ordnade frukost och slocknade igen. I soffan.
Jag sov och sov och märkte inte att Marcus gick upp och släppte ut Enzo och en massa annat.
Gick över till hans föräldrar lite senare och fixade det sista med tvätten och tog en kaffe med hans mamma. Såg slutet av en film och pratade om när Marcus var liten.
Drog iväg till möbelförmedlingen för att se om vi hittade en byrå, eller vad det var vi letade efter. Jag tittade mest på julsaker och böcker. Köpte faktiskt en bok till mig själv, men som är till för Marcus, egentligen.
Sen såg jag en sån myyysig tavla av Rolf Lidberg, ni vet han som målar dom där trollen. Nostalgi!
Vi hittade ingen byrå så vi åkte hem.
Nu är vi här, och jag ska börja med maten!

Känns som att jag har glömt skriva en massa.
Jo! På tisdag ska jag ut och kika på en islänning jag kanske ska börja rida. Det ska bli spännande! Vet egentligen ingenting om honom förutom att han är 1.35 mkh och är valack. Och att Marcus känner hon som äger honom förstås.

Imorn ska jag ner till skolan och prata lite med Margareta, min mentor, vid kl 12.00. Sen tänkte jag ringa Mikaela.
På tisdag ska jag jobba, tror jag. Måste höra med Charina.


 


Dagen + bilder



Hej hej!
Jag är precis hemkommen från jobbet. Det gick inte alls idag. Gjorde alla möjliga fel och tyckte det var pinsamt för jag är så jävla dålig på matte! Då kom Sven till undsättning och räknade fel han med, haha!
Annars har jag spillt sallad, vält muggar, kastat gurka på golvet och hört fel en massa gånger. Men, men, alla dagar kan inte vara bra dagar! Tur att jag har Sven att jobba med, för han uppmuntar och ger mig beröm hela tiden. Tack, det värmer en massa! <3.
Idag var ju som sagt Charina borta och det var min första dag i den nybyggda restaurangen. Fick jobba med Emelie och det gillade jag. Hon var snäll!

Innan jobbet skrev jag ju prov i skolan och det gick inte riiiktigt som jag hade tänkt mig. Hade pluggat på helt fel saker, eller inte allt men två sidor av det provet bestod av hade jag ingen aning om vad jag skulle skriva.
Däremot tyckte jag MVG frågorna var lättare än VG frågorna, hur det nu kan komma sig?
Hur som helst så har jag en sån snäll lärare (som även är min "mentor" i skolan) som gav mig mer tid och ett förslag om ett muntligt prov eftersom jag mer eller mindre misslyckades med det här. Dessutom fick jag en "talskiva" av boken som jag ska lyssna på i helgen. Gu, låter som om jag har dyslexi ba, men så är inte fallet. Just i den här kursen verkar jag lära mig bättre genom att lyssna (majoriteten av frågorna på provet kunde jag p.g.a genomgångerna på lektionen, inte av att läsa i boken) så det ska jag göra. Jag skulle förstås lära mig allra bäst genom att praktisera de olika sakerna, men jag tror inte att jag är riktigt redo för att operera hjärtan på folk.

Idag är det fredag, men jag har tyckt att det har varit onsdag hela dagen! Veckan har ju knappt börjat! Har ju inte hunnit göra någonting känns det som. Imorgon är det lixom redan en vecka sen vi åkte till pappa. Sjukt ju!
Jag och älsklingen tänkte eventuellt åka på bio ikväll och käka nånstans inne i stan, eller Heron city möjligtvis. Förmodligen.
Det verkar ju enklast.
Vilken film ska man se då?



Nähä, om man skulle ta och lägga upp lite bilder?

Middagen igår: Bakpotatis med romsås och vitlöksbröd. Och julmust såklart!


Bakpotatis


Middagen i onsdags: Rostbröd med sallad, tomat, rökeriets aioli, räkor och lax!


Inhandlat på den roliga affären i Botkyrka/Alby (eller vart det nu var): Duntofflor!


Diverse!


Ljustomtar.



Handlade massa annat oxå men det tog jag visst inte kort på.
Hörs senare eller imorgon!


Gåre?



A, fast. Hur gick det med att gå och lägga sig då?
Nu har jag pillat klart för ikväll. Lite mer enhetsenligt är det nu i alla fall.

Okej, god natt igen då!

Mysbild



Såhär mysigt hade jag det förresten innan Marcus kom och hämtade mig i Ösmo igår.



Nystädat is the shit!
Man ska bara orka städa oxå..
Fast jag dammsög ju här hemma idag!
Det hade jag redan skrivit.. just det.
Jag tycker bara att jag är så jävla duktig helatiden, hahahahahahahaha!
Åh, nä.
Hej.

Pillerill



Som ni ser har jag börjat pilla på bloggens färger lite. Eller, jag började och sen ville Marcus ta över, så då fick han det.
Litar på honom! Den är förstås långt ifrån färdig, men vi orkade inte göra klart ikväll.
Håll till godo, gott folk!

Blev värsta goda middagen ikväll! Bakpotatis med hemgjord röra till. Smaskeeeeeeeeens!
Och vitlöksbröd.

Har massa bilder på mobilen som jag borde ladda upp, men jag orkar inte nu. Vet inte ens var den är. Mobilen alltså.
Imorn ska jag ner till skolan vid 9.00 och skriva ett prov. Sen fort som attan till jobbet och ja, jobba. Charina är borta imorn så det är bara jag, Sven och Emelie (?) tror jag. Får se hur länge Sven vill att jag är kvar. Har redan frågat älsklingen om han kan åka hem på lunchen imorn och gå ut med Enzo. Du är bäst!

Brr, det är iskallt ute! Ska ta en sista cigg och kissa Enzo, sen är det snarklådan och min skönhetssömn som gäller. Hihi.
Marcus har redan slocknat.
Han snorade (fortfarande!) och frös så mycket, så jag sa åt honom att lägga sig i sängen.

Gooooooooooooooooood natt!


(Mest bilder)



Hejsan!
Är hemma i Sorunda nu och vila lite efter dammsugningen. Det är fan rätt jobbigt för ryggen att dammsuga alltså!
Hur som helst så har jag varit i skolan nu på morgonen. Vi pratade om lagar och regler, vad som gäller och deligering + lite annat.
Har fått reda på min praktikplats nu i alla fall. Det blir på Lotsens demensboende som ligger vid backlura. Ska ringa dit och be om schema. Lika bra att vara ute i god tid. Jag ska ju inte praktisera förrän vecka 48.

Min älskling är hos frisören i detta nu! Ska bli spännande och se när han kommer hem. Finaste!
Frugan är inne på arbetsintervju oxå. Håller tummen för hennne!

Ehm. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Avslutar här. Hej.



Lite "gamla" nya bilder











Jag hittade massor av bilder nu bara för det. Slänger upp dem med.








Dagens goda gärning!



Nu är jag heeelt slut!
Dagen spenderades md att städa. Min och frugans lägenhet. Frugan åkte ju iväg och jobbade när jag kom så jag tänkte ge henne ett handtag. Hoppas hon blir glad!

Jag diskade den lilla disken som fanns och torkade rent


Storstädade vardagsrummet/sovrummet


Skurade toan och dammsög



Och sist men inte minst handlade jag diverse grejer till henne.



Jaa, det är väl ungfär vad jag har sysslat med idag.
Just det! Medan jag var på Priskrossaren fick jag ett sms från posten om att Jotex-paketet hade kommit. Så jag hämtade ut det, förstås.
Har inte öppnat än, gör det när jag kommer hem.
Hihihihi, julgardiner och diverse ska det finnas i!
Och så hittade jag fina julgranskulor på krossen som jag köpte. I år älskar jag julen!

Nä, nu ska jag äta en minibanan och vila lite. Måste spola ur toan oxå kom jag på.
Sagt och gjort! eller ska göra i alla fall.

Frossa i skooor



Hallå, jag vill åka till skopunkten har jag kommit på!
Eller det har jag velat länge, men nu hittade jag två par skor på deras hemsida!

    


Sen skulle jag vilja smita in på Rusta och handla julgrejer. Speciellt de där gipsfigurerna man målar själv för att sen hänga i granen!
Vem vill åka till Länna, säger tuppen-jag!

Två månader + 1 dag



Här kom jag inrusandes till frugan och sa att: "Nu kommer jag till din undsättning frugan!"
Hon ba: "Va?"
Jag: "Ja, vi ska leka idag!"
Hon: "Men jag ska jobba.."

Jahapp. Jag får undsätta frugan utan henne närvarande helt enkelt.
Fast just nu kikar jag runt på nätet.
På tal om det (eller inte), vart är mitt paket från jotex?! Tessan har redan fått sitt och hon beställde bara nån dag innan mig. Typiskt.

Igår hade jag och Älskling varit tillsammans i två månader minsann! Det firade vi med kroppkakor och varsitt par nya tofflor!
Orkar inte lägga in bilder nu, utan gör det senare.
Vi var även på nån lustig affär i botkyrka eller Alby eller var vi nu var. Typ som rusta fast jättemycket större och billigare!
Fanns dessutom mat från världens alla hörn där!
Köpte lite julklappar till diverse folk.

Somnade i soffan vid åtta typ. Vaknade till och somnade om till tio i tre. Då la vi oss i sängen.




Enzo verkar lite deppig idag, men det är väl vädret. Man ser ju knappt handen framför sig i all dimma.
Nu ska jagvse ifall det kom nåt roligt med posten. Det lär ju inte vara nån avi i alla fall, för den skulle jag få via sms.

Graviditet + SSRI?




Jag är i alla fall ett årsförbrukning av p-piller rikare. Kom med andra ord i tid till ungdommottagningen. Det var en annan barnmorska än Inga där och hon ville veta en del grejer om mig. Efter ett tag kom vi in på barn och graviditet. Jag äter ju medicin mot min depression och panikångest och den ger, enligt FASS, upphov till fosterskador!? Eller kan i alla fall. Det vill man ju verkligen inte riskera.
Jag gick och funderade över det där hela kvällen. Måste jag sluta med min medicin?
Jag och mina närmaste vet ju hur jag blir om jag slutar med den. Det är lixom den sämsta idén i hela världen typ. Jag ar slutat med den tre gånger tidigare och varje gång har det gått åt helvete.
Jag drar mig undan, blir deprimerad, skadar mig själv, gråter hela tiden (när jag inte gråter så sover jag), skiter i allt osv. Då kan man ju inte vara gravid heller!
Ska jag avstå från barn bara för att jag råkar äta medicin?

Jag pratade med Tessan senare på kvällen och grät en skvätt. Men hon lugnade mig och sa att det inte var nån fara.
Jag är ändå orolig! Tänk om, tänk om, tänk ooooooooooom.
Nu är jag inte ens gravid, men jag vill gärna vara förberedd. Särkilt om det innebär att jag måste sluta med min medicin, vilket jag borde göra innan jag blir gravid då eller? Ååååh, dumma skitkropp som inte kan klara sig själv. Eller det kanske är hjärnan det är fel på.
Aja, jag fick p-piller i alla fall. Yey.


Idag är jag faktiskt ledig. I alla fall från jobbet. Meeen jag måste plugga inför provet jag har på fredag.
Tänkte försöka träffa Tessan en sväng oxå. Hon, den jäveln, åker ju till Spanien imorn. Jag är inte ett dugg avundsjuk!
Nu ska jag göra lite frukost och snoka i bloggvärlden.


Kondomer... blä.



Ska strax kila iväg till jobbet men först svängde jag över hit i vanlig ordning, alltså hem till lägenheten i Ösmo.
Enzo är kvar i Sorunda idag för Marcus kunde åka hem på lunchen och gå ut med honom sa han. Tack!
Aah, jag är helt trött! Men jag tog en oxascand igår innan vi gick och la oss så jag vet ju vad det beror på.
Sen hade vi myyyyyyyyyyyyyyyyyys innan vi somnade. Rawr..!
Min mens har förresten varit pisskonstig den här månaden. Började med att jag fick skitont och det brukar jag aldrig ha. Sen kom den som vanligt fast jäääättelite. Det har varit lite hela tiden och nu är den typ slut. Jaha? Mysko.
Kom ju på att ungdomsmottagningen har öppet idag så det finns möjlighet att skaffa p-piller!!! Dom är ju tvärslut hemma och klant-Sarah har inte varit nere och skaffat nya i god tid.
Jag hatar fan kondom. Man blir ju avtänd bara av att höra ordet. Det luktar ju så jävla illa oxå. Så om jag får tag på p-piller slipper vi det! Woho!
Ska fråga Charina om jag kan gå en kvart tidigare så kommer Marcus och hämtar mig så hinner vi ner innan de stänger. Hoppas, hoppas.

Nä, nu måste jag sminka mig och diverse.

Tjingeling badring!

Kiss och förlovningsarmband



Kanske ska skriva lite om helgen oxå. Eller, det finns inte så mycket att skriva egentligen. Vi var hos pappa.
Kom dit strax efter 17.00 för på vägen stannade vi i nyköping och åt lite lätt på Max samt handlade present till pappa. En morgonrock och en filt/pläd.

Frukost, innan vi åkte till pappa.


På väg ner


Nästan framme!



Det första som händer när vi kommer hem till pappa är att Enzo får stryk av deras katt.
Lilleeeeeeeen.
Han trodde att det var ytterligare en kattkompis att leka med, men den här var av den lite mer aggressiva sorten.
Enzo blödde på nosen och från sidan av ögat. Typ en mm från ögat, så TUR hade han allt!
Ögat svullnade igen och det andra blundade han oxå med. Kluttekorven..

Enzo är lite ledsen. Fast man ser inte ögat som är svullet här. Men blundar gör han.



Men det gick bra. Jag lyste med en ficklampa i ögat för att se om det blev skadat nånstans. Tror inte det för pupillen reagerade som den skulle och när jag höll för det "friska" ögat så följde han ändå Marcus hand med blicken. Vi kan ju konstatera att han inte är blind i alla fall! Och nu verkar ögat vara helt bra.
I alla fall.
Vi käkade middag och pratade en stund i vardagsrummet. Mer än så var det inte eftersom pappa och Lina skulle jobba dagen efter och jag och Marcus var oxå pisströtta, så vi gick och la oss vid 23.30 typ. Lagom! Hahahaha.
När vi var ute på Enzos kissrunda för natten träffade vi en tant med en hund som hade ett väldigt speciellt namn <3. Måste vara ödet, en hint lixom!
Pappa sa även att "nu väntar vi bara på barnbarnen! Vi vill vara barnvakt.". Lina hade till och med sett ut nåt ställe dit hon skulle gå med "barnbarnen". Typ ett bibliotek eller nåt liknande. <3<3

Vi vaknade vid 8.00 (prick typ!) och bestämde att vi skulle äta frukost i Norrköping (Fast Marcus mende egentligen Nyköping och blev skitförvånad när jag sa att vi skulle svänga av. "Älskling, jag tror att vi svängde av en aning för tidigt...". Hahahah.. söt).
Vi käkade mysfrukost på McDonalds faktiskt. Inte överdrivet gott, men mysigt! Vi var nästan ensamma och fick en skittrevlig kassörska. Det gillar jag.
Jag är oxå en trevlig kassörska, men jag är tydligen skitotrevlig när jag handlar enlig Frugan och Marcus. Så jag försöker alltid tänka på det när jag köper nåt. Leeeeeeeeeeeee och säg tacktack! Nu var jag trevlig i alla fall.
Efter frukosten åkte vi till Södertälje centrum och handlade en efterlängtad foundation till mig. Kan ju inte se ut som skrot när jag ska jobba imorn.

Mina älsklingar


GPS:en som plingade och pladdrade hela tiden. Den tyckte vi körde fel jämt. Men fram kom vi! Och hem.


Enzo var lycklig över att få åka hem och slippa Stinky/Smelly cat. Han har inget namn.




När vi kom hem tände vi upp i spisen så det blev varmt och skönt. Sen åkte vi till konsum och handlade det vi var sugna på. Det blev ägghalvor med majonäs, räkor och rom, drömmar (kakor), ballerina (oxå kakor) och lite sånt.
Så vi gjorde värsta ägghalvorna och kollade på disc 3 på "Band of brothers". Efter det somnade vi i soffan, vilket är obligatoriskt. Jag vaknade upp ensam och hade drömt en skum dröm.

A FAST! Marcus drömde att han kissade på mig inatt ba! För att jag duschade med en annan kille. HAHAHAHHA. Så han gick in i duschen, pissade på mig, och gick ut igen.
Fast jag å andra sidan drömde att jag kastade iväg förlovningsringen (som satt runt handleden) för att den var obekväm. Eller nej, först bankade jag med den på honom för jag tyckte han var dum som hade valt så obekväma förlovningsringar/armband + att jag vill ha en traditionell ring, runt fingret. Ja, jösses.
Vaknade i alla fall och nu sitter jag här.

Ska typ.. koka gröt till middag.
Hörs imorn förmodligen!

Pityriasis



Jaha, nu har jag gett mig själv en diagnos och det är Pityriasis versicolor.
Hur gåre?!
Nu har jag inte varit hos nån läkere eller nåt, men det ser EXAKT ut som det!

Fast jag har inte sådär mycket, än...


Pityriasis hos en med mörkare skinn.




öoewhf



Nu är jag mer eller mindre färdig i alla fall, men älsklingen är upptagen med att grejer med bilen. Byta till vinterdäck, fylla på spolarvätska och gud vet vad. Men det är bra att bilen är i toppskick när vi ska åka! Jag får alltså passa på att sitta här en liten stund.

Jag har varit ute med Enzo i det underbara höstvädret. Han har sprungit som en tok så nu lär han sova gott i bilen.
Vi måste ner till Nynäs och hämta GPS:en oxå. Sen tänkte vi stanna i Nyköping och köpa nått till pappan. Och en foundation till mig! Ser ut som skit idag för den är tvärslut. Bleh.

Jag har räddat Marcus blomma.


Enzuuuuuuus tassar <3



Hur gåre?
Försöker föra över bilder till mobilbloggen (från mobilen givetvis) men det går ju segare än segast, för att inte säga: Åt helvete!
Vafan.
Nu!

Ni får ursäkta min otroligt snygga sminkning, men ja, såhär ser jag ut idag i alla fall


Kort, snabbt..



Hej!
Ett snabbt och kort inlägg.

Igår åkte vi till Micke och Anna på kvällen. Det var sååå himla trevligt och mysigt! Drack vin och kaffe (inte blandat alltså) och käkade ostbågar. Jag blev lixom full, på ett glas vin! I alla fall helt fnittrig och lite snurrig/fumlig. Fast å andra sidan har jag inte druckit alkohol sen pimps and hoes festen och så hade jag inte ätit nåt sen lunchen.
Jösses. Sen pratade jag och matade deras marsvin. Så söta!

Vi bestämde att vi ska åka till turkiet, Marmaris, tillsammans nästa år. Hoppas verkligen att det blir så! Skulle vara skitkul!!
Jag och Anna bestämde även att vi ska gå ringvägen nästa söndag.

Åkte hem vid halv tolv och somnade direkt när vi la oss i sängen.
Nu ska vi käka frukost och sen förbereda allt innan vi åker till pappa.

Innan vi åkte, igår


Man måste vara fin!


Jag älskar oss <3



Hej!

RSS 2.0