Lördag eftermiddag


Det blev inget Norrköping, men jag är glad ändå!
Det betyder att jag får mer tid med min lille plutt.
Guuuud, jag vill verkligen inte lämna honom! Men det kanske känns bättre när jag väl är på väg.
Men så fort jag tänker på att jag ska åka ifrån honom måste jag ta upp honom i famnen och gosas och kramas. Sen blir det vått i ögonen.


Snart, när Jerret är färdigduschad, ska vi gå till grillen och fetta oss. Blir nog chicken nuggets med currydipp för min del. YUMMIE! Åh cola!
Är jättehungrig och David är med Sebban och grabbarna och spelar badminton eller vad de nu skulle göra. De har även tv-spelslan. Men han kommer hem vid 8 nångång tror jag, fast sen drar han väl igen och gejmar lite till. Hihi.
Oj, vad han kommer sakna mig när jag är borta. Höhö. Ingen att komma hem till, inte ens Enzo eftersom han ska vara hos morsbiten hans. Ingen som lagar läckra middagar osv. Ojojoj, huuur ska han klara sig.
Nej, skämt och sido, vi får se.. ifall vi saknar varann. Det vore ju trevligt.
Jag älskar kyrkklockorna. De slår just nu. påminner om när jag bodde på kyrkbacken i Ösmo.
<3

Ändrade planerDet har blivit lite ändringar i planerna, troligtvis.
Eventuellt så åker jag, Ida, Mogge, Svenne och Jonathan ner till Norrköping ikväll. Lite dricka och mys för att sen åka till Nyköping,Skavsta, och flyga till London imorn.
Lite hastigt och lustigt sådär, men ingenting är bestämt än.
HAHAHAHA, det här hade jag ALDRIG gjort för ens 2-3 månader sen.
Jag älskar min medicin <3!

Det som känns svårast är att säga "hejdå" till Enzo redan idag. Mitt hjärta. Hur ska jag klara mig?

Var i alla fall och köpte fyra pocketböcker idag som jag ska ta med mig och sysselsätta mig med när Ida pluggar eller är i skolan. Fast jag tar bara med mig två eftersom jag har datorn oxå.

Måste även få upp Jerret ur sängen så jag kan gå hem till henne och hämta digitalkameran.
Hon är ju inte uppe med tuppen direkt..

Packningstrubbel


Nu har jag plockat ur en massa grejer ur resväskan och det får FORTFARANDE inte plats. Jag kommer ju inte ha nåt att sätta på mig där borta! Vill ju få med ett par skor oxå, eller jag MÅSTE få med ett par skor. Och datorn. Och handväskjäveln på vägen hem. Oh, herregud.
Det är bara till att packa om.


Tävling!


Ja, just det!!
Har glömt berätta att min Enzo-prins faktiskt kom med i tävlingen i Nynäsposten.
Om ni vill rösta på honom så skriver ni såhär:

Jag röstar på nummer 8.

Ditt Namn
Din Adress


Mejla det till: tavling@nhp.se senast den 4/4.
Vinnaren (hunden) får en spa-behandling dvs kloklippning, bad och ev. trim. + lite annat, värde 600:-
Ni som röstar har även chans att vinna "Nynäshamnsspelet".
HAHAHA.
Nej, men jag har hört att det ska vara roligt faktiskt. Kanske inte för folk som inte bor i Nynäshamn dock..


Bilden som är med i tidningen
image141

Det tråkiga är att bilden är jätteliiiiiiten i tidningen och därmed inte på länga vägar lika snygg som här.

Natt-tråkJag saknar Jessicaaaaaaaaa. Dumma nattjobb!
Meeeeen, jag får leka med henne imorgon. Ska låna med mig hennes kamera till London. Min är ju sämst plus att jag tappat bort usb-kabeln till den, och som vi alla vet funkar inte min FITTKORTLÄSARE i datorn.
Jag måste packa om min resväska dessutom. Har kommit fram till att allt inte kommer få plats. Skit oxå.

HemmaNu är jag hemma igen efter en myskväll hos Lize och Anders med Ida som sällskap. Och Enzo då förstås. Vi såg på Let's dance. Tyckte det var kul att Tina vann, men för mig spelade det egentligen ingen roll. Båda var värdiga vinnare!
Jag har oxå alltid velat dansa pardans. Kanske inte är försent än?

Har precis packat resväskan. Är inte riktigt färdig, men i princip.
Det är så jäkla svårt att packa när man bara ska ha handbagage. Får ju inte ta med mig för mycket. Sen ska ju datorn få plats oxå. Jag är jättenervös nu, hemmatroll som man är men det ska säkert gå bra.
En sjuk grej är att man får ha handbagage plus handväska TILL London, men inte därifrån. Så DEN ska ju få plats i resväskan på hemvägen oxå. Illa.

snabbisAhh, jag är sjukt trött! Men jag får skylla mig själv. Tog en liten powernap i soffan nyss i alla fall.
Snart kommer Ida och hämtar upp mig och Enzo. Vi ska vidare till hennes mammas kille för att se på Let's dance. Ida har jobbat hela veckan så hon ville spendera lite tid med sin mami, därför åker vi dit.
David är hos Sebban och gues what? De spelar tvspel:

Men greeeejt: Nu har mitt tangentbord fuckat ur igen. ååååååååååh!!!!!

Pirr i magenHejsan!

Var hos läkaren vid 13.00 och det gick skitbra. Han sjukskrev mig två månader framåt tills den eventuella aktivitetsersättningen kommer. Ska nu åka ner till Ösmo och lämna sjukintyget på jobbar. BLÄ säger jag bara! Jag hatar dem där. De pressar mig något fruktansvärt och försöker få mig att känna dåligt samvete för att jag är sjukskriven. Man får inte faxa över sjukintyg heller, utan jag måste lämna dem själv. Typiskt.
Jessica följer med i alla fall så vi tar med oss Enzo så han får komma ut på lite äventyr.

Hade jättesvårt att somna igår..öh imorse.
Var helt pirrig i magen av Londonresan på söndag och andra grejer som inte känns så passande att skriva i bloggen just nu. Kanske senare, vem vet.

Enzo var lite dålig imorse och jag vaknade av att han började hulka hos mig uppe i sängen. Hann precis sätta mig upp och hålla honom utanför sängkanten innan han kräktes. Lilla älskling. Men nu mår han bra igen. Något uttråkad.

När jag kommer hem från Ösmo måste jag börja tvätta lite och bestämma vad jag ska ta med mig. Måste nog skriva en lista till och med.
 Älskar att skriva listor! Fast jag brukar inte följa dom, men ändå.Avslutar med en fras David sa när han var liten: "Mooot kör-mot-skogeeeeen"
Eller Ica supermarket i mitt fall.

Boknörd?


Utmaning!Då har jag antagit en utmaning från denna blogg.

Detta är alltså en "Minnesutmaning", men jag kanske blir tvungen att ändra den lite, annars blir det inte så roligt att läsa.

Frågan är alltså: Hur såg ditt liv ut för 5, 10, 15 och 20 år sen?
Men jag tänkte ändra åren, för min del, till 3, 8, 13 och 18 år sen.


För 3 år sedan:

Nästan för exakt tre år sedan gick Patrik bort. Min största kärlek. Min tonårskärlek.
Jag kommer så länge jag lever minnas den 22 April 2005. Alltid.
För er som inte vet gick han bort i en dum, korkad och tragisk bilolycka. Den hade kunnat förhindrats så lätt! Hur som helst var det en svår och jobbig tid för mig. Som TUR var hade jag Jimmie, Puttes bästa vän (som även var med i bilen men klarade sig mirakulöst utan några större skador), som jag kom väldigt nära tiden efter olyckan. Väldigt nära. Vi tröstade varandra i guess och jag vet ärligt inte hur jag hade mått om jag inte hade haft Jimmie att fokusera mig på. Sommaren 2005 var underbar trots det hemska som hände under våren. Även om det aldrig blev något seriöst mellan oss så har jag fått en vän för livet.

Jimmie
image127

Jimmie
image128

Putte
image129

Putte
image130
Begravningen var dagen före min student och det var ju inte så jävla lyckat kanske, men jag är glad att jag gick! Det var så vackert och massor av folk.
4 Juni (!?) 2005 tog i alla fall jag och Jessica (Inte "Jerret") studenten. Något av det roligaste jag gjort! Även fast jag inte fick gymnasiekompetens, men det kändes och känns mindre viktigt. Hela dagen och kvällen var lyckad och fulländad med Kim och Jimmie i släptåg och SJÄLVKLART my beloved Ida (som även hon tog studenten, men vi gick inte i samma klass). Trots att Jimmie hade bort både min väska och studentmössa. Och jo, det var ditt fel Jimmie!
2005 var även året det var som mest kritiskt för min älskade Jessica (Fortfarande inte "Jerret"). Vet inte hur mycket hon vill att jag ska skriva här i bloggen så jag stoppar här. Är otroligt glad att du finns i mitt liv i alla fall gumman! <3

Ida
image131

Jessica
image132

2005 härjade jag även på Gotland, sa upp mig från Kickis bar och café samt fick fast anställning på Ica i Ösmo.
Just det, gjorde min första tatuering oxå. Hihi.

Tatuering
image133

Kickis på Gotland. Här med några grabbar jag jobbade med.
image134

Sist men inte minst var jag ju faktiskt utomlands själv för första gången. Med Ida.Två veckor i Marmaris, Turkiet blev det. Helt galet! Träffade några ursköna brittiska indier som vi hängde med. Även våra grannar på hotellet; Karin och Robin!

Jag i Marmaris
image135

Jag, Ida och Karin plus halva brittgänget!
image136

För 8 år sedan:

Alltså år 2000. Det är lite luddigt faktist, men jag gick i åttan i alla fall. 2000 var väl även det året jag lärde känna Jennie och Mikaela på allvar. Umgicks dygnet runt med Lisa och vi härjade som aldrig förr. Bekände för min pappa att jag rökte och han tog det med ro, fast han gillade det inte. Hängde på Exit (fritidsgården) varje måndag, onsdag och fredag. Det här året fick jag oxå äntligen medicin (antidepressiva) för min panikångest och depression. Sjukt underbart och jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde under 2000. Allt vara bara så.. kul.
Pappa träffade sin tjej på nätet, vildawebben för den som är intresserad, och flyttade ner till Linköping där de fortfarande bor och är ett par.
Det var väl även det här året som en pyroman härjade på Musköten om jag inte minns fel. Jag blev nästan innebränd i lägenheten.
I början av 2001 lämnade jag bort min älskade, älskade hund Yoshi. Jag blev tonåring och hade inte lika mycket tid och intresse för honom. han var mitt barn och jag drömmer honom fortfarande än idag.

Yoshi och jag. -98 dock.
image140

Jennie
image137

Mikaela
image138

Lisa
image139För 13 år sedan:

Det var 1995 och mina föräldrar hade varit skilda i nästan precis ett år. Just det är inget traumatiskt minne för mig men panikpngesten och emetofobin var som värst! Fick börja gå på samtal på P.B.U eller B.U.P som det heter nu för tiden. Jag kunde inte vara i skolan själv d.v.s utan mamma eller pappa. De fick turas om att vara med mig helt enkelt för skolan var jag ju tvungen att vara i. Fick fobi för att gå in i matsalen av någon anledning och jag hade fri tillgång till lärrarum och telefon om det skulle hända att mamma eller pappa inte kunde vara med mig. jag fick även tillåtelse att gå ifrån klassrummet när jag ville för att få vara hos min "mentor" (det var bara en vanlig förskolelärare jag fick förtroende för) Josefine som jobbade på sexårsverksamheten. Efter en tid blev jag helt hysterisk bara vi närmade oss skolan och fick panikångestattacker bara av att vara utan för den. Det var då mamma verkligen insåg att jag hade problem. Jag var naturligtvis ett tacksamt "mobboffer" och det gjorde varken min fobi eller min mentala hälsa bättre.
Pappa bodde fortfarande kvar på kyrkbacken. Min barndom var ett avslutat kapitel när han flyttade därifrån -97.


För 18 år sedan:

Mitt yngsta syskon Hanna låg fortfarande i magen och vi hade precis flyttat till kyrkbacken. Hon föddes alltså -91. A big happy family.. eller inte, men det visste jag ju inte om då. Jag var väl 4 bast och gick på dagis. Min lillebror Jonathan hade nog oxå börjat när jag tänker efter. Hallängen i Ösmo gick vi på. Det var ungefär här, om jag tänker efter, mina tvångstankar och kräkfobi tog sin början. Jag minns inte så mycket av den här tiden tyvärr men vi var väl en vanlig "svensson"-familj som semestrade på Öland om somrarna.
En sak är INTE att förglömma. Jag lärde känna min äldsta och en av mina nuvarande bästa vänner, Ida.
Vi har hållt ihop i alla år även fast hon var en jävligt kaxig och uppkäftig liten unge. Lekte varje dag och härjade bland gravarna på kyrkogården. Det allra första hon sa till mig var :
 - Vilken ful cykel du har!
Tjejtrasan hade inte ens en egen, hahahaha. I love you!
Kärlek vid första ögonkastet kan man väl säga.

Det här tog MYCKET längre tid att skriva än vad jag hade planerat. Nu ska vi se om skiten överhuvudtaget vill publiceras. Blogg.se har ju krånglat så jävligt. kopierar allt för säkerhets skull. Har ingen lust att skriva om.

Just det! Den här natten för.. 6 år sedan, förlorade jag oskulden. Ballt va?
Full som en kastrull med en brandman i en källare utan ljus what so ever. Kondomen har så vitt jag vet aldrig återfunnits, undrar var den tog vägen?

Torsdag kväll


God kväll på er trogna bloggläsare!
Ni har ju blivit ett par stycken med tiden. Det är kul!
Men det var inte ämnet jag sulle blogga om just nu.

Imorgon kommer Ida till Ösmo.
Då ska vi skriva en liten lista på vad jag behöver packa till på söndag. Börjar få lite resfeber nu faktiskt. Men det är ju bara fem dagar och jag har bestämt mig för att ha skittrevligt!
På onsdag ska vi tydligen ut på någon klubb med några av Idas engelska vänner. Gratis inträde och dricka tackar man ju inte nej till! Speciellt inte när man är fattigare än en kyrkråtta.
Funderar även på att ta med mig min dator, man har ju inte laptop utan anledning lixom! Men jag vet inte om det blir för tungt då jag bara ska ha handbagage med mig. Av ekonomiska skäl.

Fick äntligen reda på när jag har min läkartid! Imorgon kl 13.00. Då får jag nytt sjukskrivningsintyg så jag måste ner till Ica i Ösmo dessutom, och lämna det alltså. Sen ska jag hämta ut lite ny medicin på apoteket och följa med Jerret på äventyr igen.
Att slänga in ett par maskiner tvätt skulle ju inte skada heller.

Usch, jag är helt nervös, haha.

SkitinläggÅhh, jag blir så jävla trött på min kortläsare i datorn! Den är ju helt trasig så jag kan inte ladda över bilderna från promenaden med Jessica idag. Skit oxå. Då måste jag ju gå via Davids dator i alla fall.

Ikväll blir det fläskfilé med potatis..
KUK! Glömde ju köpa bea när jag var på Konsum. Det var ju därför jag gick dit.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH

Ps..


Ps. Kokt ägg med grillkrydda är verkligen att rekomendera! Sjukt gott.

Soooool


Först vill jag bara säga att jag HATAR soc! det är det mest korkade system jag någonsin har stött på. Orkar inte ens skriva något mer om den saken.

Håller just nu på att koka ägg till frukost. Har varit uppe en bra stund men jag är aldrig hungrig direkt på morgonen. Har även försökt få upp Jessica ur sängen, och det är ju kanske inte den LÄTTASTE uppgiften att ta på sig. Det kanske är den mest svårväckta människa jag känner. Jag ska i alla fall ringa och dubbellkolla att hon kommit upp om ca 30-40 min. Annars kommer hon ju sova bort hela dagen om jag känner henne rätt och komma i säng vid 4 snåret på morgonen. Ungefär som jag! Fast jag går upp i någorlunda vettig tid i alla fall.
 Tänkte dra med henne ut på en promenad i det fina vädret med mig och Enzo.
Tänkte kanske försöka få med mig digitalkameran ut oxå. Kanske blir bättre bilder än med mobilkameran som jag brukar använda.

Nu ska jag käka äggmacka.

Saker som KAN hända..


En nackdel med att bo på markplan är ju att det KAN komma en full brud på 40+ och KANSKE slå på vardagsrumsrutan så personen som sitter i soffan hoppar 5 meter upp i luften med hjärtat i halsgropen. Det KAN även hända att personen som bor i lägenheten väcker sin sambo som tar en kökskniv till försvar och är på väg att mota bort inkräktaren. Den kastrullfulla 40+:aren KAN ju emellertid resa sig efter många om och men och hasa sig därifrån.
Typ som nu!!!
Lillördag i all ära, men detta var väl att ta i?

Slutsats: Bo gärna en eller ett par trappor upp.. Alternativt, SOV PÅ NATTEN!

Onsdag


Det har ju inte blivit så mycket bloggande idag pga att blogg.se har fukkat sig totalt!
Skrev ett inlägg tidigare idag men det blev ju inte publicerat.
Provade även att skicka ett MMS till bloggen, men jag fick bara tillbaka ett sms på danska (!?) om att det inte gick.

Dagen har i alla fall varit hyffsat bra.
Var hos Mahin mitt på dagen och det var okej, men vi pratade om lite jobbiga grejer.
Jag lär ju troligtvis skriva om dem här i bloggen sen när det är dags. Troligtvis.
På Centralen på vägen hem träffade jag min danslärare i jazz, Malin, och vi pratade hela vägen till Nynäshamn. Trevligt med sällskap för en gångs skull!
Ännu bättre dessutom eftersom hon är en helgo och mysig tjej!
Men jag har ju en förmåga att pladdra så förbannat och det kanske inte är så uppskattat alla gånger, men hey! That's just who I am.

Ikväll var Jessica här och gjorde mig sällskap till "Barnmorskorna" som hade seriestart idag på ettan kl 21.00. Underbar serie ju! Blev lite tårögd och satt och dumflinade. Kanske är något för mig? Barnmorska. Jag är ju ganska omhändertagande som person. Dessutom älskar jag barn!
Kan även slå mig i backen på att en av barnmorskorna var från Ösmo. Harriet, för er som såg.
Lätt att jag föder barn på karolinska i huddinge!
Det "är" ju även Johannas sjukhus..

Efter det lekte vi lite med min kassa digitalkamera, såg ett avsnitt av Heroes som vi inte fattade ett skit av då vi missat halva säsong två, flamsade och skrattade en massa och SLUTLIGEN såg vi "Häxdansen". Det är en ny serie, som även den går på ettan, som började förra veckan. Pissbra fan!
I like it a lot.

Sen är det även en grej som jag gått och gruvat mig för de senaste dagarna. Det är nämligen att lämna bort Enzo i hela FEM dagar nu när jag ska åka till London. Jag vetefan hur jag ska klara mig.
Det kanske låter fånigt men han är verkligen min bebis, min snuttefilt, min nallebjörn, min solstråle, mitt ALLT. Jag kan inte sova utan honom!
Det är så tryggt och mysigt när jag känner att han ligger och sover och snusar tätt, tätt intill mig om natten.
Det är han som väcker mig om mornarna och det är ju OMÖJLIGT att göra annat än att vakna med ett leende.
Han ska vara hos Davids mamma Sonja ute på Lisö. Han kommer ha det jättebra, jag vet det. Få leka med Jackie, gå långpromenader över åkrar, fält och i skogen varje dag. Det är inte så att jag inte litar på Sonja som hundvakt (även om hon är lite "egen"; underbar dock!). Men TÄNK om det skulle hända något medan jag är borta? Tänk om han blir uppäten av ett vildsvin (kryllar av dem där ute), blir sparkad av en häst, råkar i slagsmål med en annan hund eller något annat hemskt som gör att han dör!
Usch, vad jag är töntig, nojig och hönsig känner jag, men jag kan inte låta bli att tänka så.
Jag kommer oroa ihjäl mig när jag är borta.
Tänk om han trivs bättre hos Sonja och Peter än hos mig?
Han kanske känner att jag övergett honom och totalignorerar mig när jag kommer hem?
Det är mycket tankar som flyger genom skallen på mig.
Är det såhär det känns att vara mamma?


Jag ska avsluta med att berätta att jag har fått en finnjävel i mitt vänstra öra. INUTI örat alltså. Det gör pissont.

Jackass


Fan vad jag älskar House! Lätt en av de bästa serierna som gjorts!

Jag BORDE gå och lägga mig.
Ska åka tolvtåget in till stan imorn så det vore ju smartast. Men jag är inte trött!
Är ju bara hos Mahin varannan vecka nu. Det är både skönt och lite sorgligt

Det blev visst ett väldans hopp här på nån timme, haha. Fastnade framför "Jackass".
Dom grabbarna är verkligen helt sjuka i huvudet, hahahaha.

Jag drar ut med doggen och sen hoppar jag i säng.


Ciaaao

Dagens låtDetta är i alla fall DAGENS LÅT.
Blir helt glad när jag hör den.
Det är alltså Cobra Starship - Hollaback Boy.
De ska även spela på Give It A Name-festivalen.
JAG VILL GÅ!!

Jag är grym!Jag är bara så jävla grym!
Ser ni nån skillnad på min blogg?
Jag vet inte hur mycket jag får skriva..öh, alltså, så jag inte blir avstängd eller nåt.
Grym är jag i alla fall, och stolt.

Helgon


Jajjemus, så var man återigen en Helgon.net-medlem. Efter ca 1½ års inaktivitet, eller jag tog bort kontot, så är jag tillbaka idag. Känns rätt, känns bra.
Vi får se hur det utvecklar sig, jag kanske tröttnar igen?
Nu ska jag i alla fall börja med middagen; VÅFFLOR!!

No tengo dinero


Men åh!
Varför har jag inte fått in några pengar på kontot?
Vad trött jag blir..Det blir våfflor till middag i alla fall. Yey!

Ny header


Sådär ja.
Nu har jag ändrat min header lite. Vet inte om det syns än, men jag har ändrat den i alla fall.
Under min vecka i London ska Ida och Helena lära mig aaaaallt de kan inom photoshop. Så jag kommer vara riktigt skillad när jag kommer hem. Hihi.

Nu ska jag gå en halvlångis med min voff i den fina vädret.
So long!

Dagen so farIdag är min mage inte med mig. Den kurrar, bubblar och röjer och har sig. Så jag sitter här med ett glas samarin. Har egentligen jättesvårt för såna "bruspreparat", men samarin med persika och citronsmak är faktiskt rätt okej.

Det blev jävligt sent igår. Jessica kom hit och så tittade vi på 100 höjdare. Sen.. vet jag inte vad vi gjorde riktigt. Surfade på nätet gjorde vi i alla fall. Men vad tusan tiddade vi på?! Det har jag glömt.
Sen hade vi roligt åt mina djur. Finns det något roligare eller? Än djur alltså.
De är ju som små människor med egna personligheter, minspel och humör.
Jag älskar dem så mycket!!

Ringde öppenvårdspsykiatrireceptrionen (världens längsta ord eller?!) och frågade när jag hade tid egentligen. Jag har ju tappat bort lappen. Men det kunde hon inte svara på. Nähä?
Hur ska jag då veta när jag ska dit?
Jag får gissa.

LondonJaha, nu har jag äntligen kommit till "D" i min låtlista. Jösses, det här kommer ta längre tid än jag trodde.
Mycket skit har jag, men jag orkar inte rensa bort låtar. Man kanske vill lyssna på lite fulmusik sen någon gång?
Tänkte även göra en party-låtlista sen. Men det får bli en annan gång. Först ska jag bli färdig med den "vanliga".

Jag kollade upp flygbiljetterna på nätet inatt. Det är fortfarande billigt!! Vi har råd med flygresan, jag och Jerret, men värre är det med konsertbiljetterna och att "leva" där nere. Snälla ge mig stålar någon!!
Jag vill så gärna åka på den där förbannade festivalen.

På tal om att åka så är det faktiskt bara 6 dagar kvar tills jag åker till Ida. I London alltså. Har försökt ringa henne idag men hon har inte svarat. Måste veta vad jag ska ta med mig.
Hennes sambo Helena (De är typ fyra tjejer som bor ihop i en fyra) hade tydligen bestämt att vi skulle ut och shoppa första dagen. För vilka pengar då lixom?! Hahaha, men visst, jag är på. Det är ju kul att kolla på kläder i alla fall.
skitskitskit


Helvetesjävlaskit!!!
Nu ramlade min lagning bort.. IGEN!
Detta är femte gången på ett jävla år.
KUK!

Annandag Påsk


Okej, vart fan tog våren vägen?


Idag sov jag visst lite länge. Men David har varit pigg som en mört och dammsugit, skurat, städat toan, rensat kattlådan, plockat ur disken, vikt tvätt (fast där hjälpte faktiskt jag till!) och gjort ren kattställningen från hår. Vem har snott min gamla David? Haha.
Han är så duktig så.

Försöker få tag på Jerret, men hon slaggar väl som vanligt. Ska berätta en rooolig grej för henne, hahahaha. Eller, jag hoppas den är lika rolig nu som jag tyckte den var i natt. Jag var så övertrött.

More drama!


Vissa personer är rätt så skrattretande.
Men, men. Dream on, det är allt jag har att säga.
Jag hajar inte grejen bara. Vad vill du?!
Du kan ju inte komma och vara irriterad över "drama" när du tigger om det.Seg


Jag är så fruktansvärt seeeg! Vet inte om jag orkar ta tag i låtlistan i winamp idag. Hoppar nog det.
Vaknade för en stund sen och ringde Jessica.
Somnade typ på en gång när vi kom hem från D's föräldrar. Helt slut efter all mat, busiga hundar och härjande barn. Det var himla trevligt där faktiskt och som sagt mat åt 100 pers typ, haha. Vi fick med oss en hel laxrulle hem, så den ligger i frysen just nu och bara väntar på att bli uppäten. Jag är hungrig samtidigt som jag är proppmätt. Känns nästan som om jag skulle vara bakis.. igen.

Usch, nej... nu ska jag se lite på tv tror jag. David suktar efter en pizza. Blää.

Sjukt lång lista

Vad heter du:
Sarah Rautell
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig:
Linda
Vart bor du:
Nynäshamn
Ögonfärg:
Brun
Hårfärg:
Mörkbrun
Civilstatus:
Typ singel fast sambo
Vad använder du just nu för jacka:
Min skinnjacka, den svarta vårjackan och täckjackan..euhm
Vad använder du just nu för skor:
Nike air force1 (sneakers) och mina converse
Favoritfärg på kläder:
Svart, brunt
Vad har du för jeansstorlek:

Ingen aning faktiskt
Vad har du för tröjstorlek:
Small?

SENASTE PERSON SOM
Du sov i samma säng som:
David
Du pratade med:
David
Du gick på bio med:
David
Du kysste:
David
Du gick på stan med:
Jessica
Du kramade:
David
Du fick sms av:
Stefan
Du ringde:
Jessica
Ringde dig:
Stefan
Skickade ett e-mail till dig:
Vet inte, orkar inte kolla.

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" till någon och menat det:
Ja, när ska man annars säga det?
Sagt att du gillar någon och ljugit:
Uhm, jag tror det.
Sagt att du inte gillar någon och ljugit:
japp
Gråtit över en pojke:
hahaha.. JA!
Stulit något:
Ja, snattat godis

SAKER
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
Aaaaa
Är du ensam nu:
Nej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta:
den där highschool musical låten!
Vill du gifta dig:
Ja, tror det i allafall
Vill du ha barn:
Helst igår

ANDRA SAKER
Varit kär:
Ja
Kör du bil:
Nej
Har du ett jobb:
Ja, jo.. det kan man väl säga?
Gillar du att ha folk omkring dig:
Ibland
Gillar du berg och dalbanor:
Nej fy
Favoritgodis:
Olika
Favoritchips:
Har ingen speciell favorit
Har du någon tatuering:
ja.
Har du någon piercing:
ja

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit:
Nej
Köpt någonting:
cola och chips.. och cigg
Varit sjuk:
Nope
Sjungit:
japp
Sagt jag älskar dig till någon:
nej
Träffat någon ny:
Nepp
Saknat någon:
Ja, mina änglar
Kramat någon:
Japp
Kysst någon:
Japp

SENASTE
Film du såg:
Förtrollad
Film du hyrde:
ehm..
Mat du åt:
pizza
Låt du lyssnade på:
Nåt med backyard babies i allafall

BRUKAR DU
Titta på dig själv i spegeln:
Ja, fast bara om jag har sminkat mig.. eller om jag ska klämma finnar.
Gnälla:
Jarå
Skrika:
Typ aldrig.
Sova:
Ja!
Ha ångest:
I have my pillz
Skada dig själv med flit:
Inte nu längre
Ta mediciner du inte borde ta:
Inte som jag INTE borde ta.
Vilja dö:
Inte nu längre
Drömma mardrömmar:
senast här om dagen
Ta droger:
Aldrig!
Försöka vara annorlunda:
Nej,
Klä dig i svart:
Ja.
Gå till kyrkan:
dop, bröllop, begravning osv
Gå i skolan:
nej
Röka:
ja
Ha sex:
brukar och brukar
Ljuga:
När det behövs
Hata folk:
Nej
Lita på folk:
ja, jag är ganska godtrogen av mig när det gäller saker om mig själv, annars har jag svårt att lita på folk

VEM
saknar du:
patrikc och johanna
vill du döda:
Ingen!?
rörde dig sist:
David
vill du slå:
Ingen
kysste dig sist:
David
vill du kittla:
kittla? ingen
kramade du sist:
denna frågan var ju nyss men aa.. david
vill du prata med:
Ida
skrek du på sist:
David säkert
vill du vara som:
Mig?
sårade dig sist:
jag kommer inte ihåg
vill du bli galet full med: .
Typ.. Jessica, haha
gjorde dig riktigt glad senast:
Riktigt glad? Minns inte.
är sötast på jorden:
ENZO

HAR DU
För många vänner:
Nej, det går inte
Förföljelsemani:
Nej
Tvångstankar:
ja
Någon annan psykisk sjukdom:
ja
Någon fysisk sjukdom:
ja
Någon skada:
hjärtat?
Färgat håret:
Japp
Brutit några ben:
lilltån
Några piercingar:
japp, fortfarande
Egen dator:
ja
Bra självförtroende:
Tillräckligt.
Kysst någon:
Ja
Haft sex:
men ja
Köpt kondomer:
tror inte det
Tagit nakenbilder:
underkläder ja, men inte helt naken.. tror jag
Sagt jag älskar dig till någon idag:
Nej
Bjudit ut någon:
jag minns fan inte
Varit kär:
Jaaa..
Dumpat någon:
mjo
Stulit någonting:
ja
Lämnat landet:
Ja.
Rymt hemifrån:
japp
Tuttat eld på nått:
..nej, tror inte det
Gjort något olagligt:
jo

HUR
Går du:
som en anka, hahahahahah
Svarar du i telefonen:
"hej, det är sarah" eller "yalloo!"
Fördriver du tiden:
Tv och dator, hund
Mycket pengar har du:
alldeles för lite
Tjänar du pengar:
sjukpenning
Ofta bäddar du sängen:
aldrig. Jo när jag byter sängkläder typ.
Ofta diskar du:
diskmaskin i mitt hjärta!
Ofta städar du:
Olika
Många stör du dig på:
jag har ingen siffra direkt. Men alltid är det väl nåt man stör sig på.
Ofta träffar du din familj:
nån gång i veckan kanske


TROR DU
Att du kommer att bli något:
Det skulle vara mamma då
På rymdvarelser:
Alltså. jag tror att det finns liv där ute, ja. det vore rätt osannolikt om VI var de ENDA levande varelserna i HELA RYMDEN!?
Att folk tycker om dig:
Jag är ganska omtyckt, tro det eller ej.
På ett liv efter detta:
Absolut
Att fiskar kan tänka:
Inte som vi, men de har ju en hjärna lixom.
Att du kommer leva länge:
Nej

VÄLJ
Katt eller hund:
Båda
Vit eller svart:
Svart
Varmt eller kallt:
Varmt
Vatten eller land:
Land
Sex eller kyssar:
båda
Telefon eller Internet:
båda
Musik eller tystnad:
beror på tillfället.. men musik då
Bok eller film:
Bok
Leva eller dö:
Leva
Sommar eller vinter:
Sommar
Kramar eller kyssar:
bådaa
Choklad eller vanilj:
Choklad

SjukhusGod morgon.
Davids mamma ringde och väckte oss för att meddela att Davids pappa fick åka till sjukhuset med ett gallstensanfall.
Jahapp.
Fast vi ska åka dit och käka ändå om jag förstod saken rätt, men David måste åka och hämta honom när han ringer, om han får komma hem idag vill säga.

Jag kom till "B" bland mina låtar igår, sen gav jag upp för kvällen.
Jag, Sebban och David tittade på film istället. "Förtrollad". Älskar disney!
David satt mest och suckade och stönade dock, det var ju en "kärlekstjejfilm". Men jag och Sebban satt mest och skrattade. Min macho-man. David alltså.
Sen blev det sängen för vår del...
Eller nej, vi satt och asgarvade åt en svensk p-rulle först. HAHA. "I vädurens tecken". En komedi-porrfilm lixom.
Jösses, finns det några sämre skådespelare än porrskådisar?
Shut the fuck up and do your thing for fuck's sake!!


Idag är det fint väder i alla fall. Då ska Enzo få springaaaaa ute på Lisö.
Nähä, nu ska jag fixa till mig lite.
Hörs senare.


Ny playlist


Oh, god.
Sitter här och försöker rensa/göra en ny playlist i winamp. Det lär ju ta sin lilla tid, för att inte säga hela natten.
Har så fruktansvärt mycket låtar på datorn.
Är bara på "A" än så länge och jag har redan suttit i två timmar ca. Suck.


Har i alla fall tagit en välbehövlig dusch. Har inte orkat det på hela dagen, men nu tog jag mig i kragen.
Mötte upp Jessica oxå tidigare i dag och visade henne bilderna jag tog på henne med mobilen. HAHAHAHA.
Jag har fan aldrig sett henne så full..

David snackade nåt om att han skulle ut ikväll, men jag tror inte det blir så för han och Sebban har bänkat sig här i soffan framför PS3. jag lär ju bli hemma jag med. Skönt.
Vi ska upp ganska tidigt imorn och åka till Davids föräldrar + släkt och käka påsklunch/middag/vad-det-nu-blir.
Då ska Enzo få busa och springa av sig med Jackie, den stooora hunden. Han har blivit skitstor fan! Jag som tyckte han var stor när vi hade honom.
Han fyllde för övrigt två år för några veckor sen. Stora killen.
Mmm, det vattnas i munnen på mig när jag tänker på Sonjas (David's mamma) laxrullar med pepparrot. Längtar tills imorn!
Älskar Davids familj, de är så snälla och goa. <3
Tyckte det var gulligt att de ville att jag skulle komma även fast jag och David gjort slut.

Nej, nu ska jag återgå till rensandet.

Mardröm


Jag drömde faktiskt en mardröm inatt.
Blev skjuten i ryggen (fast det gjorde inte ont, kände bara att jag blev träffad) av en farbror när jag satt på bussen. Jag försökte skrika, men det kom inte ett endaste ljud över läpparna. Jo, en grymtning kanske. Minns att jag tittade bakåt, såg honom i ögonen och såg att han hade en pistol. Kastade mig ner på golvet, men han träffade mig i ryggen ändå.  Han skjöt hejvilt omkring sig. Sen tog han alla tjejer till fånga. Det var tydligen en skolbuss kom jag på nu. I Turkiet.
Vi blev tvingade att bli typ "eskortfilickor" eller vad man ska säga. Eller prostituerade kanske passar bättre. Vi fick i alla fall kunder vi skulle "tillfredsställa". Jag fick min på en nudiststrand. Han såg rätt okej ut och var ganska ung, minns att jag tänkte att "det var ju tur i alla fall". Jag skulle tydligen "använda händerna" på honom.
Den här farbrorn som skjöt tvingade oss även att läsa upp lappar på ryska, som ingen utav oss kunde, medan han höll pistolen mot underlivet på oss och flinade.
Sen är det lite suddigt, men jag hamnade med en galen brud i ett fängelse typ. Där fanns även min kund och han låg i ett solarium. Jag skulle fortsätta att tillfredställa honom och först då upptäckte jag att han hade en "löskuk". Han ursäktade sig lite generat och tog fram sin "vanliga". Pyyyyyyyytteliten. Säkert mindre än min tumme. Jag frågade om han hade tuggummi.
Sen lyckades vi rymma. Enzo var med och jag var så orolig för honom helatiden. Jag grät mest hela drömmen. I drömmen alltså.
Vi hamnade i en djungel i alla fall. Jag, den hysteriska tjejen, Enzo och en shetlandsponny (?!) gömde oss i en hydda av något slag. Sen kom det en elefant och nosade på oss.
Efter lite suddighet hamnade vi i ett STORT hus i alla fall. Hos den här farbrorns "kumpaner", fast det var inte lika farligt i det här huset. Lite friare. Där fanns det en liiiten gris som födde små, små griskultingar. Jättesöta!
Det fanns hur många rum som helst och jag glömde hela tiden bort vilket rum det var jag bodde i.
Jag var orolig för Enzo helatiden här oxå. Var rädd att han skulle komma bort.
Sen kom det en bil som skulle köra oss till Italien.
Jag var så himla ledsen, för Enzo kunde inte följa med (fast i drömmen hade han tydligen förvandlats till en kattunge). Jag sprang upp i alla rum och ropade och lockade på honom, men han kom inte, bara de söta små griskultingarna. Jag grät och grät, sen vaknade jag. Helt svettig.

Trevlig dröm.

FestJahapp, då blev det party ikväll.
Ska tydligen på Stefans 40 års fest med Jerret och Linn.


Annars har jag varit hos mamma idag och ätit påskmiddag. Jonathan var hemma från lumpen oxå så det var kul!
Sen var min kära "svägerska" där och  vi flamsade som vanligt. I like you, a lot!!


Hallå, jag känner mig inte taggad?

I natt drömde jagREP
, oknutet: Ingenting hotar din kärlek
KAMMA, sig själv: Du lockas till dumheter
VATTEN, stillastående: Du får ett kärleksbevis

Ja, och sen drömde jag att jag såg tre andra som var gravida, men det stod inget om det. Det var blondinbella (haha!), Mikaela och en till tjej, fast jag minns inte vem. Alla tre hade likadana tröjor på sig i alla fall. Fast blondinblella hade en vit och Mikaela och den andra tjejen hade svart.
Jag SÅG även blondinbellas bebis sparka. Det var lite tufft.


Källa

Testing

Ja som sagt. Ska bara testa om det funkar. Bloggar från mobileo nämligen. Det gick ju bra! Visst? Hej hej

Kräftan


Alltså, seriöst?! Det här stämde ju galet bra! Å andra sidan har jag alltid varit intresserad av horoskop och annat "övernaturligt"

Det med kursiv text stämmer in galet bra! Den genomstrukna tycker jag inte stämmer in så bra på MIG och den vanliga är typ.. ja, vanlig.

Kräftan

 

representeras av havets ombytliga tidvatten, känslornas ebb och flod.

Kräftan styrs av månen. Nyckelord: ?jag känner?. Element: vatten.

Kräftmänniskor är till sin läggning passiva, mottagliga, känslomässiga,  moderliga och omhändertagande. Kräftan symboliseras av det långsamma kräftdjuret, som helt identifierar sej med sitt hem, vilket hon/han alltid bär med sej, ständigt beredd att krypa in i det när något hotar. Kräftor känner sej lika mycket hemma på land (fysiskt plan), som i vatten (känslomässigt plan). De saknar vitalitet, tycker inte om fysisk ansträngningar, är lite tröga och kan vara lata (haha, no shit sherlock!). Hon/han löper därför risk att få problem med cirkulationen senare i livet. Kräftan är väldigt tillgiven och styrs av sina känslor. Hon/han är empatisk, söker medkänsla och förståelse, men har svårt att se sin egen självcentrering.

Kräftan blir olycklig om hon/han inte får vara med dem/de hon älskar och behöver komma i första hand. Kräftan är mycket tillgiven och trogen med benägenhet att inte släppa greppet om den hon/han älskar.

Kräftan lever genom sina känslor och är mycket hemlighetsfull (Jag är som en öppen bokvafan, fast andra tycker jag är "mystisk" och "hemlighetsfull" iofs..). Mycket försiggår i det undermedvetna. Det kan vara svårt att få ett direkt rakt svar från en kräfta, som ofta glider iväg, precis som kräftdjuret gör när något närmar sej. En kräfta som är i känslomässig obalans kryper in i sitt skal och kan inte nås  förrän hon/han har kommit ut igen. Kräftan är mycket intuitiv och har svårt att skilja mellan tankar och känslor (eeeh, jaaa?!). Hon/han är utlämnad åt sina humörsvängningar, ena dagen upp, andra dagen ned, vilket gör att andra uppfattar henne/honom som obeslutsam och undanglidande.

Kräftan är mycket mottaglig för sin omgivning, vilken hon/han omedvetet känner in.

Kräftan är det mest feminina av stjärntecknen. Hon/han har ett ständigt behov av trygghet och ett tryggt hem. Kräftan är mycket konventionell och försiktig, absolut ingen äventyrare eller risktagare. Hennes/hans känslomässiga osäkerhet är mycket stor, tills hon/han kan lämna sin självcentrering och gå utanför sej själv. Månen, som styr kräftan, kan inte lysa av sej själv, utan enbart reflektera solens ljus. På samma sätt är personligheten ett mörkt rum, tills man tänder ljuset. För att bli harmoniska och balanserade, behöver kräftorna finna sitt inre rum (centrum), utifrån vilket de kan fungera och inte vara offer för sin personlighets ebb och flod.

Kräftans typiska utseende: under medellängd, små händer och fötter, milda ögon, vit hy, runt ansikte med tendens till dubbelhaka, liten uppnäsa, breda höfter, tung och brydsam eller vaggande gång.

 (Det där stämde ju helt galet!!!!!!!!!)

 

 

KällaÄr inte religiös men..

Gud giv mig styrka

Give it a name


Dessa är banden som kommer spela på festivalen "Give it a name".
JAG VILL SÅ GÄRNA GÅ!
Och vet ni vad?
VI KANSKE HAR KIRRAT DET!! Jag och Jessica.
Vi har fixat boende och allt sånt. Ida, I love you!
Nu är det bara pengarna som måste räcka till. Om vi har räknat rätt kommer det gå på ca 2300:- var. ALLT INKLUDERAT!

  • Ståplats på festivalen i två dagar
  • Boende och mat
  • Flygbiljett tur och retur 


30 Seconds to Mars,

Billy Talent,

Plain White T's,

Paramore,

Finch,

Anti-Flag,

Armor for Sleep,

Silverstein,

Chiodos,

Cobra Starship,

Glassjaw,

Strike Anywhere,

All Time Low,

My American Heart,

The Audition,

Mayday Parade,

Set Your Goals,

Meg & Dia,

State Radio,

Envy On The Coast,

Four Year Strong,

The Blackout,

The Color Fred,

You Me At Six

Jösses. Hoppas det blit aaav!

Tidigt inlägg


God morgon.
Min katt har kräkts i soffan så hon är inte en favorit just nu.
Imorse väckte även David mig och började gapa om nån vattenflaska han inte hittade. Jag sa att jag inte hade en aning om vart den var. Jag hade i alla fall inte använt den.
Nej, för den låg i hans jobbarväska.
Kanske skulle tittat där först?
Fast det är rätt typiskt honom. Han spejar runt i rummet och om han inte SER på en gång vad han letar efter gapar han på mig. Eller, det är typiskt killar överlag.

Har precis varit ute med Enzo och gett honom mat, men jag tror att jag ska sova en timme till. Är så trött.
Kul att det är lite sol i alla fall.
Då blr Sarah glad!

SkitDansen gick skiiiiit. Skitskitskit. Åh, vad trött jag blir. Men det gick ändå bättre med kombinationen än förra veckan.
But still, skit.

Är dessutom jättetrött så det blir nog bädden för mig inom en snar framtid. Kommer inte in på facebook's poker heller.
Eller nu gjorde jag visst det. Hm. Blir nog ett parti ändå.
Sen måste jag rensa kattlådan. Seeen kan jag sova.


Just ja, kanske blir festival i vår. Haha. I London. Det vore sååå kul! Festivalen heter "Give it a name". Mer om det senare.

Ny frisyr


Här är min nya frisyr för alla som är intresserade!Det är fortfarande långt som ni ser; precis som jag ville ha det!
Tack Denise!


Jag har precis åkt på en jobbig huvudvärk, en molande.
BRA, när jag strax ska gå till dansen.
Uhuuu, jag vill inte ha huvudvärk. Jag vill vara pepp, taggad och på topp nu när jag verkligen måste lära mig den där jävla kombinationen. Sen vill jag att svetten ska lacka dessutom, inte så skönt när man har huvudvärk då.
Men jag måste börja göra mig i ordning.
Hörs maybe later.

TelefonundersökningDet näst roligaste som har hänt idag (Förutom Mickans samtal) var att en telefontjej ringde till mig angående en undersökning. Fick svara på en massa frågor angående mobil, tv, internet m.m. Det var kul, fast sen dog telefonen så nu har jag tråkigt igen..Har även rensat bilderna på mobilen så nu väntar jag bara på att David ska komma hem så jag kan lägga över lite på datorn (min kortläsare är trasig så jag måste använda hans dator). Har lite bilder på min nya frisyr bland annat!Men guuuuuud, det här är verkligen en TRÅKDAG!
Kanske ska städa lite?Igårkväll var Jessica här i alla fall.
Jag fixade lite med hennes blogg, fast jag kan inte säga att jag blev nöjd direkt. Blogg.se f*ckade sig så jag gav upp. Får fortsätta en annan dag.
Det blev en hel del fnitter och "magsvid" i alla fall. Jessica hade "magsvid", vad det nu är.
Jag skrattatde så jag fick ont i magen mot slutet av kvällen/natten.
Vi blir så härjade när vi umgås, haha.

En av mina och Jessicas egna "fester". Med bara oss två. Haha. Jag är jättefull och det syns på mascaran som INTE sitter på ögonfransarna, utan under ögonen. Hett. En jävla urringning hade jag oxå.
image120

Jessica
image121

Två av mina favoriter. Jessica och Jennie. Fyfan vad jag ska skratta med dom!
image122


Jag HJÄRTAR er!

Skitväder


Men seriöst! Vilket jävla skitväder vi har. Fyfan.
Stackars Enzo har inte alls nån lust att gå promenad, fast det gör inte mig något, haha.
Han får springa här utanför istället. Så står jag still och tittar på.

Har jättetråkigt för övrigt. Jerret är i haninge med sin mamma och shoppar.
Jag sitter här och lökar i skitväderet. Blä.

KönsUL


God morgon folket!

Mikaela ringde mig för en stund sen och de hade precis varit på könsultraljud. DET ÄR EN LITEN FLICKA!!!
Precis som hon kände på sig! Sååå häftigt sånt där, att man kan känna på sig saker. Åh, jag kan knappt vänta tills hon kommer ut.
Oj, nu fick jag precis ett MMS med ultraljudsbilden.
Gaaah, hon är så söt! Helt perfekt. Lilla flickan..
iih, jag är helt glad!


Idag är det skitväder igen, men inte lika illa som igår. Men det är tråkigt ändå. Man har ju inte lust att gå nån långpromenad direkt.

Ikväll är det dans som står på schemat. Street, men det vet väl alla vid det här laget?
Är inte särskilt taggad som det ser ut nu, men det kanske ändras. Ska bli kul att träffa alla tjejerna där i alla fall. Hoppas på mycket skratt. Dessutom MÅSTE jag verkligen sätta den nya kombinationen idag, för vi lär ju gå vidare.

Den här dansar vi till på streeten i alla fall.

Äventyr


Idag har jag och Jerret varit på äventyr på ungdomsmottagningen. Enzo fick följa med oxå.
Han var jäkligt uppskattad där, som på alla andra ställen. Han är ju så liten och söt. Hihi.


Snart kommer David hem och då blir det middagsdags! Är hungrig som fan. Fisk står på menyn idag igen. Jag älskar fisk!! Älskar allt från havet. MUMMA.

image119

Vinter


Hej, mitt vinterland...

Skithelvetesväderjävel.

Ny blogg!


Just det! Jag har glömt berätta en grej.
Min vän och vapendragere Jessica / Jerre / Jerret har skaffat sig en blogg! Inspirerad av mig förstås.
Jag ska fnula lite med hennes design sen när jag orkar. Måste fundera ut hur jag ska göra bara. Kanske ska börja med headern..
Jag skulle bara säga det, att hon har en blogg.

Sen önskar jag att det vore lite BÄTTRE JÄVLA VÄDER!

TävlingJaha, nu har jag precis skickat in bidraget på Enzo till Nynäsposten. Sista sekunden som vanligt, men det är ju jag i ett nötskal. Får se om den kommer med överhuvudtaget eftersom det är sista dagen att skicka in idag. Vet inte ens om det var rätt mailadress, haha. Det återstår att se.
Det blev den här bilden i alla fall.
image118
Den fick flest röster här i bloggen, så den är väl sötast antar jag. Hihi.
AnsiktspeelingAh, nu är jag precis nyduschad. Känns sååå skönt. Slängde även på mig en ansiktsmask med mineraler och havssalt eller vad det var, efter jag tvättat ansiktet med ansiktspeeling. 5 kvinnlighetspoäng till mig eller?
Har dessutom skrubbat hela kroppen med en duschvante så nu är jag len och mjuk som en babyrumpa.

Härjad utekväll


Orkar inte skriva någon novell om gårdagen, men den var HÄRJAD i alla fall!
Jag hade jättekul faktiskt. Jävligt roligt..
Hängde lite här och hängde lite där. Hamnade till sist på efterfest hemma hos Jonnie med världens mest otippade människor. Nämner inga namn.
Men det var trevligt! Var hemma vid åttasnåret imorse. Sov några timmar och vaknade pigg som en mört vid elva. Nästan pigg i alla fall. Jerret ringde och vi snackade en stund, bestämde oss för att käka pizza och gick till Verona. Där satt vi och utbytte "kvällens händelser". Härjat.

Usch, idag är jag faktiskt bakis. Fast jag drack inte så himla mycket ändå.

Kan ju bjuda på en "innan-kvällen-har-börjat-bild"
image117


Nej, jag får skriva mer en annan gång. Är alldeles för trött för detta.

Utgång


Nu har jag alltså såhär på kvällskvisten bestämt mig för att gå UT. På krogen alltså.
Det var ju inte igår.
Enzo får stanna hemma ensam och sova. Tänkte att jag går ut strax innan 00.00 så är han inte ensam så länge.

David skulle ut med Staven & co så vi lär väl mötas ute.
Jaha, nej.. då återstår väl bara att piffa upp sig och gå en promenad med E.

Ehm.. hejdå.

Jazz/balettDen här låten dansar vi jazz/baletten till förresten. Den på torsdagar. Jag är redan kär.

Kelly Clarkson - Anytime

Koltrast
Vet ni vad jag hörde när jag var ute med Enzo nyss?
 KOLTRASTEN!!
Hur "vår" är inte det på en skala?
Man blir så glad.

GårdagenHej på er!
Blev lite dålig uppdatering igår men jag hade fullt upp.
Först var jag ju hos Mahin och det gick jättebra! Hon tyckte jag var jätteduktig och hade gjort en massa framsteg. Så det var ju kul att höra. Dessutom sa hon att jag var snygg, haha.
Jag hade faktiskt en snyggdag, då jag kände mig SNYGG. Det är inte så ofta.

Sen åkte jag i alla fall till Mariatorget och gick till nåt hotell där David jobbade. Tydligen Benny Andersson som äger det. David slutade lite tidigare så jag åkte med honom hem, men första stannade vi på systemet i farsta och shoppade lite. Jag var jättesugen på öl!

På kvällen så var Denise och Jerret här. Denise klippte mitt hår, jag var så trött på det så det är kul med lite förändring! Dock har jag inte hunnit/orkat fixa till det så jag vet inte riktigt hur det ser ut än, men hittills är det bra i alla fall. Huvudsaken är ju att jag kan puffa upp det lite lixom, så det inte ligger slickat längs skallen.

På natten sen satt jag och Jerret och tittade på riktigt mysko youtube-klipp... alltså HAHAHAHA.
Könskrig.

Nu ska jag gå en halvlångis med herr E.

tröttare än tröttastMen vad är det för fel?! Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Det är nästan lite obehagligt. Får trycka i mig all Dextrosol jag hittade i skafferiet.
Usch, pissigt väder är det oxå och det blir man ju inte piggare av.
Men jag kan sova lite på tåget.


Jag glömde ju skriva igår att jag fick TVÅ par nya skor av Maria!
TACK!!
Hon ville inte ens ha nånting för dem.
Åh, då kan jag fortsätta använda klassiska Nike air force one!
Ett par var exakt samma modell som jag hade bara att det är gult istället för rött. Det andra paret är helvita och sååå sköna. Det är typ samma modell fast utan spänne uppe vid plösen. Jag älskar dem redan.

image116

Snart ska jag dra till Mahin. Måste slänga på mig lite kläder.

Ebba och DidrikHallå!

Dansen gick faktiskt jäkligt bra trots att det var skitsvårt. Började med en ny dans på den avancerade jazzen. SÅ JÄVLA KUL! Verkligen den typ av dans jag alltid velat göra, typ jazz/balett. Har ju inte dansat balett sen i gymnasiet så det var verkligen kul. Piképiruetter, tonduer (stavning?), chaséer, relivé, osv.
Me love!
Sen vill jag bara berätta hur MYCKET jag tycker om Maria, Yvanna, Petra och Iza. Iza var dessvärre borta idag, men jag och Petra hade kul som få. I alla fall på jazz nivå två.
Åh, jag har så himla kul med dessa tjejer alltså.
I love you, guys!
Yvanna tyckte även att jag borde söka till någon teater/dramautbildning. Det har morfar alltid sagt till mig oxå, men jag tror verkligen inte att det är något för mig, haha. Det måste komma spontant, mina fulerier, inget som kan läsas in. Jag är bara duktig på att imitera folk, röster och dialekter, inte att göra ett "eget" skådespel. Men kul är det, sanna mina ord.

Dagen har jag spenderat med Jennie och Jerret. Vi har tittat på "Ebba och Didrik". Det är fan i klass med "Sunes sommar"! Så jävla sköna kommentarer, hahahahaha.

"Tjocka på dig, jag måste ringa"
"Didrik! Man måste ju vada som en stork för att komma in överhuvudtaget!!"
"Veeet du inte vem Betula är? Hon är sångerska. Stjärna!"
"Du ska filma oss, hajar du?"
"Är du ens skolmogen?!"
"GROVSOPA!"
"Tillåt mig smålé"
"Hej, jag ska vaktas! Min mamma ska på dans ikväll"
"Ja? Du är ju det! Snygg."

Ja, det där är bara ett litet urval av alla sköna kommentarer som finns i den där serien. Sen är ju minspelet och skådespeleriet oslagbart av de där ungarna. Och vilka kläder!!? Hahaha.
 Vi har dock bara sett på disc 1. Disc 2 kommer senare i veckan. LÄNGTAR!


Nu måste jag faktiskt hoppa i säng. Ska ju åka till Mahin imorn. Hoppas bara inte att det är sånt här pissigt väder då. Jag blir ju så omotiverad och nedstämd.

Fint bajsGod morgon!
Idag är jag pisstrött rent ut sagt!
Jag tycks alltid bli det när jag går och lägger mig tidigt. Men min söta lille vovve ville vakna klockan 8 och gå ut i skitvädret. Det blev ingen lång promenad dock, fyfaaan alltså.
När vi kom in fick han frukost och han fortsätter att äta alldeles prima!
Tack gode gud.
Bajset är jättefint oxå. Hårt och fast som det ska vara. Ganska lite bajs, och det är ju bra! Då vet jag att han tar upp en massa näring och att det inte är så mycket slagg i maten som bara går rakt igenom.

Idag ska jag städa lite hade jag tänkt. I alla fall röja.

I natt drömde jag om Kinge! Fast han var tillsammans med J även i drömmen, men vi flirtade hejvilt. Haha.
På tal om drömmar så hade David lite mysko saker för sig inatt. Han är ganska hetsig när han sover faktiskt. Pratar gärna i sömnen.
Hur som helst så sätter han sig upp och säger:
-Taataaataaataaataaa, raawrr, rawr (Tänk en bebis som ska försöka säga "titta" eller nåt. Viskande lixom)
Han kommer närmare mig med huvudet och lixom "hugger" efter mig. Med munnen alltså.
Sen viskar han:
- Får jag känna? Får jag känna? (Förföriskt)
Sen somnade han om och jag fortsatte kolla på Xena- Krigarprinsessan på tv.

Jag hade jättesvårt att somna. Var övertrött. Huvudvärk och nästan illamående.Ikväll är det jazz som gäller! Just det, måste sms:a Maria så hon kommer ihåg skorna.
Dubbelpass är det. Så skönt att få jobba med kroppen och bli riktigt svettig! Hoppas det är mycket sit-ups. Det har varit lite dåligt med det de senaste veckorna.


besöksrekord 2Då har vi slagit nytt besöksrekord, igen!! Grejt. Nu går jag och slaggar hörni.
Håller på att avlida här.
God natt!


image115

Att bli blåst på TraderaStackars plutten!
Råkade klippa honom i pulpan när jag skulle klippa klorna. Men efter det var han blickstilla, han sprattlade ju så jävligt innan så det var ju inte så konstigt att jag klippte fel.
Han fick sin belöning i alla fall. En liten bit leverpastej och ett gristryne som för övrigt luktar spya. Uääh!

image114

David höll även på att blir helt blåst på tradera.se, men räddades av den här bloggen. Tur att man är aktiv bloggläsare alltså! Annars hade han varit en mobil fattigare.Snart är det sängdags för min del. Är sjukt trött! Det tar på krafterna att umgås med mina tjejor må jag säga.
Men först ska jag testa ett nytt spel! Black Jack. Weei!

Heldag i HaningeHåhåjaja, är nyss hemkommen från en heldag i Haninge med mina brudar, Sanna och Jessica (Jerry von fis) och min grabb Marley, hihi..

Vi åt fettismat på donken, flamsade, skrattade, skämtade, fönstershoppade. Så himla kul att träffa Jerry igen! Det var alldeles för länge sen.
Sen drog Jerry och jag var kvar med Sanna och Marley. Vi var inne på Åhléns i typ 9587 år för Sanna skulle vrida och vända på varenda jävla grej därinne. Jag agerade lektant åt Marley som var skitförbannad. Så jag fick ta upp honom och bära omkring på honom medan jag drog på vagnen, inte det lättaste med en grabb som väger närmare 10 kg, haha. Då blev han glad och började snacka med allt möjligt, lampor, böcker, klädställningar osv. Efter 30 min orkade min stackars arm inte mer så han fick åka vagnen igen, förbannad. Men hör och häpna, jag fick honom att somna! Jag blir nog en bra mor, haha.
Sen slaggade han ända tills vi kom ut till bilen.


Lilla charmtrollet!
image111

SÅ SÖT!!
image112

Och sååå lik sin far!
image113


Nu är jag jättetrött och har huvudvärk.
Aa, just det. Vill bara påminna er om att det är COPYRIGHT på dessa bilder, så om jag ser dem på vift någonstans tvekar jag inte att polisanmäla. Mina bilder, Sannas unge. Och hör sen!

Onsdag morgonGod morgon alla glada!
Idag är jag på bra humör i alla fall. Enzo åt sååå duktigt imorse. En hel "näve", och jag skulle gissa på att det är lite mindre än 1 dl. Knaperiknaperiknus, sa det och så var allt borta. Tänkte att han ska få lite till ikväll om han vill ha.
Iiiih, är så glad att min vovve äntligen äter!


Har faktiskt ingenting som står på schemat idag. Trodde jag skulle till Mahin men det var visst på fredag.
Kanske en EVENTUELL vattengympa idag, om jag tycker att jag har råd. Vi får se. Ska prata med Mickan.


Vet ni hur mycket jag önskar mig en Canon EOS 350D?!

Målvikten i sikte (Varning för "nakenbild")

Aha, antar väl att jag måste skriva en liten "varning" om man inte vill se en tjej i underkläder.
Så, nu har jag skrivit det.


Vet ni vad? Nu är jag jättenära min målvikt!
58.9 stod vågen på nu ikväll. Yay! Lite mindre än ett kilo kvar då, sen är jag nöjd.


Här har vi 60 kilos-kortet. Ganska okej va?
image110
Tror det blir en till tidig kväll för min del, även fast jag tog en tupplur idag på dan. Kanske en film att somna till?
Men först, ska jag spela poker!

I have my momentsDet gick skiiiiiitbra på dansen, om jag får säga det själv. Det var kul, svårt och jobbigt. Precis som det ska vara.
Yvanna flamsade även runt och tyckte jag sa en massa roliga grejer.
I have my moments!

Sen skulle vi ha sällskap hem jag, Maria och Yvanna. Men vi fick skjuts av en taxi i stället. I den formligen tjöt både Maria och Yvanna av skratt åt mig. Skulle berätta om en söt, liten kaxig tjej jag stötte på i dansstudion.
Jag har nämligen en förmåga att använda ljudeffekter, göra miner och förställa rösten när jag ska berätta nåt. Dessutom gestikulerar jag ganska stort, haha. Lite härjad helt enkelt.
Jag gillar den egenskapen hos mig, hihi, den får folk att skratta!
Den gamla Sarah kommer fram mer och mer. Den roliga, gamla Sarah. Som folk skrattar åt för att jag är en "clown". Me like.
Maria sa även att jag kunde få ett par skor av henne, typ likadana som jag har fast HELA. Yay!
Skulle messa henne på Torsdag så tar hon med dem till jazzen. Åh, det vore verkligen guld!
Har ju som bekant haft mina sen TVÅAN PÅ GYMNASIET, och det är ett par år sen. Hahahahaha. 4 närmare bestämt.
I dem har jag båda dansat och använt dem som "vardagsskor" så ja, de är NÅGOT slitna. Jättetrasiga till och med.

Hann ju aldrig äta den där förbannade middagen innan jag var tvungen att dra till dansen, så jag äter den nu och JÄKLAR! Jag har nog överträffat mig själv den här gången. PISSGOTT!

Nu ska jag röka och sen hoppa in i duschen.

Jerry von Fis

Aaaa, men jag glömde ju naturligtvis att skriva att jag pratade i telefon i två timmar idag med min kära Jerry Von Fis!
Min älskade vän, skönt att prata med dig igen. Var alldeles för längesen. Synd att du ska bort i helgen, annars hade vi gjort oss snygga och gått på fest, hihi.
Var sjukt länge sen jag var på fest eller var ute överhuvudtaget!

Jag och Jerry! Haha, vad små vi var. Och vad kort HÅR jag hade!
image107

Här är en bild från 2004. Dagen innan min 18 årsdag
image108

Min snygging!
Seriöst, finns det något vackrare?
image109

Han äter!!Hej och god kväll!

Just i detta nu försöker jag mig på en gammal "hemkunskapsmaträtt" vi fick göra i skolan. Nämligen fisk som man kokar i sånt smörpapper. Får se hur det går. Min kokbok från hemkunskapen ligger på vinden så jag hittar på lite eget. Det kan ju inte vara så svårt? jag menar, om jag lyckas med lammstek lyckas jag nog med fisk!

Ikväll är det även dansträning. Street är det idag. Hoppas VERKLIGEN att det går bättre än förra veckan. Usch! Men jag var ju på så jävla dåligt humör då så det spelade nog in. Jag är ju så dum oxå för jag typ BESTÄMMER mig för att jag inte kan. Undermedvetet. Så kan jag inte bestämma tillbaka..
Iza och Petra skulle i alla fall hjälpa mig med den sista kombinationen lite innan lektionen börjar idag i alla fall, så jag får gå lite tidigare.

Köpte även ny hundmat till Herr Korv idag. Han älskade den!
Han har redan ätit ca 1 dl och det är mer än vad han brukar äta på en hel dag! Så jag avvaktar lite. Vill inte att han ska få ont i magen. Om han är hungrig när jag kommer hem från dansen ikväll kan han få litegranna.
Min plutt äter!! Yay!!
Det blev Pedigree's valpfoder med kyckling. Fast jag är ändå lite skrajsen vad det gäller kyckling i hundmat efter Sannas skräckhistoria. Men Enzo verkar tåla det mesta, och de skulle ju inte få sälja "kycklingfoder" om det var farligt för hunden, visst?

Hm, nu får jag nog allt ta och återgå till fisken. Vet inte hur länge det ska koka, haha.
Aja.
Wish me luck!

Trött och oroligHär försökte man vara duktig och gå och lägga sig i tid igår kväll. Visst gjorde jag det, men är jag pigg idag? Nej!
Är tröttare än Sören. Min kropp har vant sig vid min "dygnsrytm" verkar det som. Jag är verkligen super trött!
Men det kan även bero på att jag blev väckt av att Kinge ringde.
Han berättade ett HEMSKT men osant "rykte" om Jerry (Det är därför jag har försökt ringa dig stumpan! Blir ju rädd när du inte svarar). Jag hoppas VERKLIGEN att det är osant i alla fall. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Usch, nu blir jag riktigt orolig här. Hon svarar ju inte..


Uppdatering: Phew! Fick äntligen tag på hennes mamma och ryktet var ren lögn. Vem fan startar ett sånt rykte?! Det måste ju vara något fel på människan!

BesökarrekordIdag har ni slagit besökarrekord på min sida. Känns jättekul! Mer läsare åt mig!

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Suttit här typ. David kallar mig för gamen, haha.
Var även ute med Enzo nyss här ute på parkeringen med Jessica. Eller ja, på "hennes" parkering. Han sprang som en skottspoling. Har inte vågat gå några längre promenader med honom idag eftersom han var så dålig i magen imorse och i förmiddags. Hönsamman, haha. Nu är han så trött så trött.
Fick även Jessica att kräkas nästan, med mitt spott. Förlåt!
Det blev lixom en slembubbla av spottet när det träffade jorden och.. nej förlåt, nu är jag äcklig.
Hon är lite känslig för sånt i alla fall. Skumt egentligen för hon är INGEN pryd tjej direkt, hahahahahaha.

Hm, som ni kanske har läst har Jessica lite olika smeknamn här i bloggen. Jerre och Jerret är de vanligaste. Sen har jag ju min Jerry som oxå heter Jessica, men det är ju en helt annan person. Hon kallas även för Jespan. Jaha, nu har ni fått en liten lektion i mina vänners smeknamn.

Är fortfarande lite småsömnig, det är ju toppen! Kanske jag kommer i säng i tid ikväll?

Tidigare liv?Hallå!

Har precis käkat middag och även nästan precis kommit hem från hypnoterapin. Idag var det rätt spännande faktiskt. Fick nämligen göra en liten regression! Jag vet faktiskt helt ärligt inte vad jag ska tro om det som hände idag. Kan det verkligen ha varit ett tidigare liv jag "såg" och berättade om? Jag menar jag är ju "vaken" och "med" hela tiden. Visst såg jag allt klart och tydligt och hon sa innan att jag ska inte bry mig om om det känns som det bara är "fantasier", utan jag ska berätta precis allt jag ser.
Jaa, jag lär ju aldrig få veta om det var "verkligt" eller inte.

För övrigt gick det hur bra som helst att hitta. Busshållsplatsen låg ett stenkast från huset.
Sen fick jag skjuts till spångbro och tog bussen hem därifrån.

Enzo har ätit lite torrfoderkulor nu i alla fall och det känns skönt. Men det är jobbigt när han får sina äta-ÄNNU-mindre-än-vanligt-perioder. Han är ju inte så krallig direkt. När jag har råd ska jag testa ett nytt foder i alla fall.
Just nu ligger han och tuggar på en grisknorr här brevid mig i soffan, det är smaskens det!Nu är jag lite sömnig faktiskt. Man kan ju hoppas på att det blir en tidig kväll!Kluttekorven

Min lilla kluttekorv, vad du bajsar och har dig.


Usch, den här månadens ekonomi är INTE rolig. Vet inte om jag har råd att köpa nån annan mat åt Enzo. Men jag vill ju så gärna att han ska äta! Kokade ris åt honom och blötte upp hans torrfoder och blandade, men det passade ju inte herrn. Han bara nosade på det, fnyste lite och gick därifrån. ÄT, HUND!
Försöker ringa D och se vad han har att säga om saken men han har ju ingen mottagning.

Kl 3 ska jag åka bussen till hypnoterapin. Har aldrig åkt buss dit förut. Mamma har ju alltid skjutsat mig men de drog ju till Turkiet imorse. Ja, det blir ju ett äventyr och se om jag hittar dit. Eller om jag kommer rätt överhuvudtaget.


Spelade lite poker nyss men det gick ju åt helvete. Eller jag vann en liten pott precis innan jag stängde ner.
Ibland är det bara inte min dag.
Äckligt väder är det dessutom. Regn, blåst och lera. Jättekul när man har en hund som knappt är tre äpplen hög.


Har fått en massa samtal och förfrågningar på msn från mina vänner angående det här inlägget.
Ja, jag har inte så mycket att tillägga faktiskt. Folk kan skriva vad de vill, jag vet vart jag och mina vänner står.

Jag är en bra vän faktiskt om jag får säga det själv. Jag ställer upp, lyssnar och ger råd i den mån jag kan.
Klart att även jag har gjort misstag och sagt dumma saker till folk, men vem har inte det?
Men när folk hoppar på mig, säger osanningar och hotar mig, vän eller inte, så blir jag förbannad.

En dag kommer jag oxå att få världens finaste barn och jag längtar dit.
Men allt ska kännas rätt för MIG först.
Jag vill kunna känna att jag klarar mig utan mina mediciner, att jag har ett stabilt förhållande, att jag har lite bättre ekonomi, att jag har börjat jobba igen osv.

Nej, nu ska jag hoppa i duschen innan jag åker.

FiskorvJag orkar inte skriva något om kommentarerna i inlägget nedan. Ni får dra era egna slutsatser, det är på tok för tidigt på morgonen för min del i alla fall.

Blötmaten jag köpte för att lura i fiskorven lite mer torrfoder funkade inte alls. Visst åt han! Med god aptit oxå, men han är bokstavligt talat en fiskorv nu, för han har bajsat ner golvet och går dessutom och småfjärtar hela tiden. SUCK.
Han är så ful för han hoppar ju upp på bordet titt som tätt och nallar av kattfodret oxå så jag tänkte att om jag tar några kattmatsbitar och blandar med hans mat kanske han äter?
Aa visst, men BARA kattmaten. Haha. Den fulingen SPOTTADE UT sin "egen" mat. Han har verkligen tröttnat på den. Synd för mig eftersom jag har en 15 kg säck!
Det blir väl till att köpa nåt annat foder. Men jag vetetusan om jag har råd med det den här månaden.
Tänkte först och främst låta honom fasta ett par timmar och sen koka lite ris åt honom. Eventuellt blöta upp hans foder och blanda med riset, men han brukar inte gilla det.
Varför vill du inte blir tjuckis min lilla solstråle?

Nu ska jag fortsätta sova och hoppas på att få slippa torka mer bajs. Hur mycket kan det finnas i en sån där liten kropp egentligen?!

Jag är den jävla horan i Nynäs.. tydligen.

Alltså, seriöst?
Jag har väl aldrig sagt att jag önskar att du skulle få missfall?
Det enda var att jag inte orkade prata om din eller någonting som hade med graviditet att göra eftersom jag mådde så fruktansvärt dåligt efter min abort. Då fick jag höra alla möjliga saker om mig från dig och din syster.
Att jag var äcklig, fet, att D eller någon annan kille aldrig någonsin skulle vilja ha barn med mig, att jag var ett psykfall (fast vi har samma diagnos, dvs panikångest och depression, så det är ju lite komiskt), att jag snyltade på D's pengar (fast du visste mycket väl att jag fick egen sjukpenning och klarade mig själv på den), att jag var en värdelös hundägare för att kemin inte stämde mellan mig och vår förra hund. Ja, listan kan göras lång.

Ja, jag sa dumma saker tillbaka, men jag blev LEDSEN! Är det så konstigt?
Bara några veckor innan du berättade för mig att du var med barn hade vi pratat om hur JOBBIGT jag tyckte det var att många av mina vänner var gravida, men det betydde inte att jag hatade dom för det?! Jag orkade bara inte prata om det, just då.
Dessutom frågade jag faktiskt dig hur du mådde, vad din pojkvän sa om saken, hur ni skulle göra, hur det kändes osv. Men det räckte tydligen inte. Vad mer skulle jag göra?

Nu mår jag mycket bättre och tänker inte alls lika mycket på det som har varit. Klart jag har barnlängtan, men jag älskar mina vänners barn och jag är jätteglad för till exempel Mikaelas skull som är gravid nu.

Så är det. Jag har släppt det där men det verkar inte du ha gjort. Har till och med skrivit till dig innan angående "komplikationerna" i början av din graviditet men du trodde ju bara att jag drev med dig.
Jag kan inte göra så mycket mer, tyvärr. Jag är inte den enda som har varit dum här.

I en annan del av Köping

Nu är det "I en annan del av Köping". Yaay! Men det är sista avsnittet, tråkigt. Det är ju veckans höjdpunkt.
Hoppas det kommer en säsong tre!

Vilken bild ska jag välja?

Alltid är det nåt. Det verkar inte som djujets blogg vill se ut som den gör i min webläsare. Men den ser bra ut från min firefox och explorer, även bra från Davids dator OCH från djujets kompis. Så det verkar som det bara är hennes dator/webläsare det är vajsing på.
Jaja, jag kan inte göra så mycket mer tyvärr. Känns helt surt, för den blev verkligen fin! Och så kan hon inte se det. Blä.


Sitter och spelar poker på facebook som vanligt, det är min drog. Även fast det inte handlar om riktiga pengar så är jag helt fast, men det verkar inte som jag har en bra poker-day idag.


Ikväll ska jag eventuellt gå en promenix med Jonnie och Enzo. Jerrets storebror. Han vile prata om nåt, om han fortfarande kommer ihåg det för han var lite på lyset när jag pratade med honom igår.


Oj, nu vann jag en pott på 4000! Det var ju lite kul.


Tänkte förresten vara med i en liten tävling i vår lokaltidning! Man ska skicka in en bild på sin hund, sen får läsarna rösta fram den sötaste/finaste bilden. Vinnaren får en spabehandling till sin hund på mitt gamla "jobb", eller arbetsträningsplats, Hundoasen. Så ni Nynäspostenläsare bara MÅSTE ju rösta på min fiskorv!
Men jag vet inte än vilken bild jag ska ta. Lägger in några förslag här så kan ni ju kanske vara snälla och kommentera och säga vilken bild som är bäst?

Nr.1
image98


Nr.2
image99

Nr.3
image100

Nr.4
image101

Nr.5
image102

Nr.6
image103

Ja, det var ett par stycken. Har så sjukt mycket bilder på honom så det är jättesvårt att välja. Vore som sagt hemskt tacksam om ni ville tycka till!

Finally!

ÄNTLIGEN fungerar det! Blogg.se alltså.
Har försökt logga in hela natten, bokstavligt talat.

Blev klar med både headern och bloggen till djujet. Hon blev glad och nöjd, så då är jag oxå glad och nöjd.
Tyvärr kan ni inte få se resultatet för hennes blogg är lösenordsskyddad.

Idag är det skitväder, men det gör ingenting för det har ju varit fint hela veckan. Ett titta-på-film-väder. Undrar vilken film jag är sugen på att se, vi har väl en 400 filmer, hah. Åh, jag vill nog se "försoning" förresten. En äkta tjejfilm så jag kan ju bara glömma att få David till sällskap. Han vill bara se köra-fort-som-fan-krocka-och-skjuta-varann-film. Helst ska maffian vara inblandad oxå. Not my cup of tea om man säger så.


Nej nu ska jag pilla färdigt med djujets blogg.

WHY?

Åh vad är fel lixom?
Håller på och fixar djujets blogg och allt ser bra ut när jag förhandsvisar, men det SYNS ju inte när jag ska kolla på den "riktiga" adressen, alltså hennes blogg. Vad är feeeeel??
Blir så trött.
Jaja, får börja fnula på hennes header istället.

Sömntuta

Hoppsan!
Jag somnade visst i ett par timmar. Det var ju inte meningen. Men jag har faktiskt varit duktig och inte sovit på eftermiddagen en endaste gång den här veckan! Vet ni hur stort framsteg det är för mig? Stort i alla fall.

Vi åkte till Ösmo och gick promenad med mamma ner till muskan, badberget, och sen till Ica och hem igen. Det var trevligt och skönt även fast det var lite halvmulet. Träffade Jennie, Jessica och gänget. De skulle tydligen ha lite folk hemma hos Jennie ikväll, men jag pallar fan inte. Sitter hellre hemma och knypplar i photoshop känner jag, nu när jag väl har fått snurr på det.

Ska käka upp min middag som jag håller på med här, sen ska jag gå ut med herr E.

Ny header


Hejsan!

Nu har jag gjort ännu en header som jag inte är riktigt nöjd med. Men jag är ju som sagt "gröngöling" när det gäller sånt här, så lite creds ska jag ha för att jag överhuvudtaget lyckades åstadkomma NÅNTING. Haha.
Ska fila lite mer sen när jag har mer tid.
Gjorde den här i igårkväll innan jag gick och la mig. Laddade ner lite penslar och grejer till photoshop. Jättekul ju!
Men det gick mycket tid åt att luska ut hur jag skulle få nedladdningarna in i programmet och hur tusan jag kunde byta färg på "mönstret" som blir. Men det gick tillslut!
Klurade även ut hur den där förbaskade crop tool fungerade!
Men mycket pill är det, sanna mina ord..


Snart ska vi åka till min mamma har jag bestämt. Finns bättre skog i Ösmo, eller bättre promenadvägar överhuvudtaget. Så jag ska tvinga med David för jag orkar inte åka bussen, dessutom behöver han komma ut i det fina vädret han med.
 David sitter just nu och, kan ni gissa? Just det, spelar Ps3!
Han behöver en rejäl promenad och frisk luft.
Enzo skulle behöva springa av sig lite han med, men det var ju själva grundtanken med promenaden. Mamma ville i alla fall hänga på för hon är helt ensam hemma. Alla andra är på DM i cheerleading, i lumpen, eller hos sin pojkvän.

Nu ska jag ta och kolla runt lite bland mina favoriter och sen släpa David till Ösmo.

Have a nice day!

Farsta med Mikaela

Jösses vad trött jag är!
Det är inte vanligt såhär på kvällskvisten.

Jag och Mickan hade i alla fall jättetrevligt i farsta. Vet inte riktigt vad det berodde på, men alla butiksbiträden verkade vilja bli polare med oss, haha. Förutom en tjej som förmodligen sålt smöret och tappat pengarna, inne på Kappahl. Hon skulle även behöva käka ett par skålar grädde med smör. Ujuju, så smal hon var. Kanske därför hon var så butter? HAHAHAHAHHA, butter. Fattar ni?
Vi hittade i alla fall massssssor av söta bebiskläder. Vi gick i och för sig och "åååh:ade" och "aaaah:ade" åt det mesta.
Hittade en skitsnygg tröja på Carlings som var på rea. Men jag är ju så fattig. La undan den ifall jag skulle få ett ryck och åka in imorn. OM lixom.

Mikaela var jättedum på vägen hem. Buhu. Hon kräktes lite för att det luktade så illa på toan i farsta strand. Jag fick själv kväljningar och man blir ju så extremt känslig för lukter när man är gravid dessutom. Hon höll på att skrämma livet ur mig! Stackars mig, haha. Men det gick bra faktiskt. För oss båda.
Jaja, efter 00.00 går hon in i vecka 18. Yay!

David och Sebban har suttit här och härjat som bara killar kan, dvs som sexåringar, över ett skjutspel på Ps3.


Nej, jag måste fan ta och hoppa i säng. Ögonen går ju i kors på mig, som hos en annan. MOAHAHAH.

Adrenalinet pumpar

Okej, nu är jag riktigt förbannad!
Men det är skönt på ett sätt oxå, att få ut ilska. Att känna sig sjukt arg.
Adrenalinet pumpar på hög nivå just nu kan jag säga.
Det var inte nåt jävla "öde". Det var ett sammanträffande och nu är det över, förstå det!

Sluta skicka sms, sluta skriv på msn annat än i "vänskapligt" syfte.
Vi försöker lösa det här mellan OSS.
Vi TVÅ.
David och JAG.
 Du finns inte med i bilden överhuvudtaget.
Så bra som vi har det nu har vi inte haft på ett år nästan, förstör inte det genom att göra mig förbannad.
Det finns tusentals singelkillar UTAN sambo, ta nån av dom.
Så länge vi bor ihop och det finns känslor kvar mellan oss är han min.
David har själv sagt att han är för snäll och inte vet hur han ska säga att han inte är intresserad. Så jag säger det åt honom, här.
Punkt.

Nu måste jag ringa till Mikaela och avreagera mig lite.

Virrig doktor

Hallå!

Det gick bra hos läkaren, men han är så ju så fruktansvärt seeeeg. För det första är han ALLTID försenad. Idag 25 minuter, hallå?! Helt irriterad.
För det andra kommer han aldrig ihåg vad vi pratat om gången innan, vilka mediciner jag äter fast det är han som skriver ut recepten, om jag har sjukpenning osvosv. Hur kan man ha sån dålig koll?
Jaja, han är snäll i alla fall.


Jag ska äntligen få håret klippt i alla fall! Vill ha det lite "rockigare" fast med samma längd. Lite snelugg och uppklippt så jag kan "puffa" upp det. Denise ska hjälpa mig med den saken.


Nu i eftermiddag ska jag åka med Mickan till Farsta hade jag tänkt. Hon skulle köpa nya skor och var sååååå sugen på Bruger King. Sen tänkte jag dra med henne och se på bebiskläder oxå, hon har knappt tittat på några själv.


Värsta fina vädret idag med!!! Tänk om det kunde vara såhär jämt. Då skulle alla vara så mycket gladare. Jag ska ut med Enzo nu i alla fall.

Hejhej!

Och du tjejen, ge upp. Han vill inte ha dig.

Dans och vackra bilder

Dansen gick skitdåligt men det var skitkul ändå! Vi var på flamshumör. Fnittrade mest hela tiden.
Mys!
Men jäklar vad svettig jag blev! Kände verkligen hur hela kroppen arbetade, underbart!
Men det bästa med hela träningen är nästan Gainomaxen med chokladsmak man får dricka efteråt, hihi.Här är förresten lite bilder från promenaden idag

Oj, blev lite många kanske. Haha. Men det är så VACKERT där ute! Synd att jag bara har en kass mobilkamera. Buhu.

Imorn ska jag till läkaren. Tror min sjukskrivning går ut imorn med.
Pratade även med Charina idag och hon skulle hjälpa mig med... allt.

Nu ska vi hoppa i säng och se på film.

Långpromenad i vårvädret

Oh, jösses.
Kom nästan precis innanför dörren efter en låååång promenad med Enzo och Jessica. Vi gick runt ringvägen.
7,3 km. Det ni! Tog ungefär 2,5 timme, för vi stannade på lite olika ställen och fotade och bara såg på utsikten.
Såå skönt väder. Jättevarmt i solen, så jag fick ta av mig jackan.
Är helt slut nu. Enzo med hoppas jag.
Tog massa bilder med mobilen, de dyker väl upp här lite senare.

Ikväll är det dans som gäller. Jazz är det idag. Hoppas den går bättre än streeten i tisdags.
Nu måste jag vila lite så jag orkar ikväll. Det är ju dubbelpass.

Statt

Idag är det fint väder och mycket varmare!
Jag och Jerret ska eventuellt käka på statt och sen gå långis med herr Enzo.

Ville bara uppdatera lite, orkar inte skriva egentligen. Hörs väl sen.

God natt

Ett sista inlägg innan kvällspromenaden med Enzo och sängen kallar..

Pokern gick helt sämst ikväll, har inte vunnit nån stor pott på skitlänge. Tur att det inte är riktiga pengar i alla fall. Eller, ibland är det ju synd.


*Gääääääääääsp*


Nu är det i alla fall dags att knyta sig. Ska läsa min bok; "Tisdagarna med Morrie".

God natt!

Vattengympa

God kväll!

Är precis hemkommen från ett pass vattengympa. Det var kul och töntigt. Eller, instruktören var töntig. Som fan. Hon tyckte att hon var skitrolig och skitsnygg så vi fnissade mest åt henne. Får se ifall jag har nån träningsvärk imorn. Helt ostrukturerat program förresten, men rör på sig gör man i alla fall.
Mitt i passet började bebisen simma omkring i Mickans mage! Jag var där med handen fort som fan, även fast jag vet att man inte kan känna det utanpå än, men ändå!

Efter gympan träffade jag Svenne och Charina. Ska ju börja arbetsträna där på Charina's café. Vi pratade om det för jättelängesen men nu frågade hon igen om jag ville och att jag BEHÖVS. Hihi.
Så jag ska ringa ner till dom imorn för att prata lite mer. Sen skulle hon hjälpa mig med försäkringskassan för hennes syrra jobbade tydligen där.
Det blir nog toppen!

Om det är fint väder imorn så har jag och Jessica bestämt att vi ska gå ringvägen i alla fall. Men det kanske jag redan har skrivit?

Håhåjaja, nu är jag trött faktiskt. Blir nog nåt parti poker och sen bums i säng.

Fika och promenad

Hej där!

Gud vad mycket trevligare det känns att skriva i bloggen när den är ny och fräsch.

Hur som helst så satt Jerret redan på bussen till Ösmo när jag ringde henne. Svikare!
Men jag haffade Sanna som var på väg ner till Nynäs och hon hade sin hund Loke med sig oxå. Marley med förstås. Så vi gick en halvlångis ner till hamnen, runt Rotundan, bort mot Svandamsskolan längs spåret och sen längs med Svandammen hem igen. Tog en timme ca för vi hade två hundar och en barnvagn att släpa på, hehe. Men Marley var så snäll och sov hela tiden.
Sen lämnade jag Enzo hemma och så tog vi en fika på Thorssan så Marley fick nåt i magen oxå.
Där satt vi både länge och väl. Jill kom förbi med sin underbart söta son Stanley oxå. Han är verkligen sjukt söt! Stanleys pappa är mörkhyad så ni kan ju bara hajja vilken vacker unge han är!

Mikaela ringde för en stund sen och frågade om jag ville följa med på vattengympa! Det var ju ett tag sen man gick på det, haha. Har bara gjort det en gång nu när jag tänker efter, men jäklar vilken träningsvärk man får alltså!
Problemet är bara att jag inte har nån bikiniunderdel som passar men det löser sig.

Nu kommer David hem!
Hej så länge.

Liten skärgård

Hallå folket!

Idag är det strååålande solsken, men jäkligt kallt. Bara 1 plusgrad.. brr.
Det är ju varmare i solen i och för sig.
Jag vill ut i skogen idag i alla fall! Men det finns ingen bra skog här. Dumma Nynäshamn.

Ringvägen finns ju i och för sig. Det är ju skitfint att gå när det är soligt ute. För er som inte vet är det en väg "runt" Nynäs, inte riktigt men vet inte hur jag ska föklara. Det är jättevackert i alla fall med hav och horisont, skog och klippor.
Nynäshamn är ju en liten "skärgård".
Älskar det på somrarna!
Massa turister, alla små hamnbodar är öppna med sitt plåtter, mat, glass och allt vad det är. Folk sitter på uteserveringarna i hamnen; Freja, Kroken, Rotundan..
Åh, rökeriet! Det är ju öppet hela året, men det blir en annan grej på sommaren. Mmmmm.
Ni som inte har varit i Nynäshamn en solig sommardag MÅSTE besöka oss.

Måste ringa Jerret och kolla om hon vill följa med mig. Inte lika trevligt att gå ensam. Särskilt inte eftersom ringvägen är på en halvmil typ.

Ny design

ALLTSÅ...PUH!!

Som ni ser har jag ändrat designen här i bloggen... HELT SJÄLV!!
Hajja!
Har till och med gjort, en skitful, header helt själv i photoshop. Det var mer en test, har absolut ingen aning om hur man gör en header "rätt" om ni förstår vad jag menar. Jag har bara klippt och klistrat och gjort fel 93487 ggr. Måste klura vidare på det där. hur förmisnkar man t.ex en bild i photoshop, enkelt? Nån som vet?
Den där jävla Crop Tool är ju helt mysko! Eller så är det jag som inte fattar den helt. Skumt blir det i alla fall.

Jaja, jag borde nog fira med en cigg och sen hoppa i säng.
Hihi, har suttit här halva natten och knepat&knåpat lixom. Är helt stolt.
Vad enkelt det är att läsa sig till allt egentligen!


TACK så himla mycket, underbara människa som skapat denna sida!


Bebis!

Då var ännu en dag avklarad. Fin dag med dåligt humör, tråkigt. Hoppas det blir bättre imorgon med lika fint väder!

Dansen gick verkligen skit. Kände hur underläppen började darra, haha. Jag blir så ARG, fast när jag blir arg ger jag upp. Helt töntig. Som ett dagisbarn ungefär. Nästan så man ser mig sitta i ett hörn med armarna i kors och plutande underläpp.
Aa, men på vägen hem blev jag gladare för jag träffade min Mikaela! Och nuuuu har jag tillåtelse att skriva i bloggen att jag ska bli "tant"!! Tant Sarah, haha. Mikaela och Sebastian ska ha beeebis! på lördag går hon in i vecka 18. Wiie!
Fick känna och klappa på magisen, så mysigt!

Nu är det typ sängen som gäller, för jag är fortfarande på lite dåligt humör. Hoppas jag kan somna bara.


Jag och D kysste varann idag förresten. Har inte hänt på säkert 4 månader. Vad händer?!

Dans

jahapp, ska rusa iväg till danströningen om några minuter. Har faktiskt ingen lust idag. Blä. Man blir förslappad när man inte tränat på två veckor, hehe.
Men det krävs ju för att jag ska hålla vikten.
Aa, annars har jag typ inte gjort så mycket idag. Mysat med Enzo i solen typ.
Har mutat honom med leverpastej för att han ska tycka om mig oxå..

Lagade en sjukt god fiskgratäng-liknande rätt idag oxå. Mumma! Hittade på lite eget.


Nej, nu måste jag gå.

Irriterad!!

Helt irriterad. Hata brudar alltså.
Finns det något falskare än tjejer?
Finns det något elakare än tjejer?
Sorry, men whatever din plan var kommer den inte fungera. Vi har ju förfan inte ens flyttat ifrån varandra! Klart att det finns känslor kvar, vi har ju varit tillsammans i två jävla år.
Håll tassarna borta! Åtminstonde tills jag flyttat.
Hur fräck får man vara egentligen?


Söndagsstädning

Idag är det en städsöndag. Har fått ett ryck. ÄNTLIGEN!
Dammsugit hela lägenheten, har till och med dragit fram soffan. Bytt sängkläder, fixat med diskmaskinen, håller på och tvättar massa tvätt. Jag är asduktig ju!
Dessutom har vi varit på Willy's och handlat en massa mat. Blir taco idag. Mums!

Nu är det bara en massa småprylar kvar i lägenheten som ska plockas bort. Brev från f-kassan, avier, räkningar, H&M kataloger, plytt och plått.
Skulle i och för sig behöva städa toan oxå. Får se om jag orkar. Just nu är det en massa tvätthögar i hela badrummet så det blir lite svårt innan de är väck.

Sebban är visst på väg hit fick jag reda på. Davids kompis.
David har förresten nåt fuffens för sig. Jag VET det. Spelar ingen roll vad han säger.
Ny tjej på G?

Mätt&Trött

God kväll folket.
Just nu är jag sjukt mätt och sjukt trött. Orkar inte ens skriva något vettigt.
David är på fest och jag är helt ensam hemma, bortsett från djuren. Lär väl slockna i soffan om några minuter.

Har haft en mycket trevlig eftermiddag hos min morbror med familj i alla fall.

Åka till Ösmo

God morgon i pissvädret!
Eller, förmiddag då.
Ska snart ta bussen till Ösmo. Ska åka hem till mamma och därifrån ska vi åka till min morbror och hälsa på.
Han har precis kommit hem från peru, eller vart han nu var nånstans den här gången, men ska åka igen redan nästa vecka. Så vi passar på att haffa honom medan han är hemma.

Aaa, annars ska jag inte göra någonting ikväll heller. David ska på fest hos Simon i alla fall. Men jag är inte bjuden och då vill man ju inte bara dyka upp. Även fast han har bjudit typ 100 pers. Så är det när man fyller 25.

Nej, nu måste jag börja röra på mig. Hörs väl ikväll.

RSS 2.0