Halvvägs till 50


25 år, dvs halvvägs till 50 fyllde jag i söndags.
Hade en toppen helg som Kim hade lurat med. Mitt fina hjärta!
Det blev fredagsmiddag på sjätte tunnan (medeltidskrog i gamla stan), lördagnatt på spökhotell och söndagsfika hos både Sara och Magnus i Norrköping och hos mamma i Ösmo. Tack fina ni!!!!!
Fick massor i present, bl.a ett par helvita Nike airforce 1. Sooooom jag saknat dessa skor.

Idag blev det sol men inget bad vid Sickla strand tillsammans med lillasyster och hennes kille Jordan. Enzo med. När vi var lagom möra åkte jag hem och lagade kanske världens godaste korvsoppa.
Kim ringde och sa att han inte skulle komma hem till maten, utan jobba över. Skitlänge! För han har fortfarande inte kommit hem.
Jag är nyduschad och luktar gott här i soffan. Använde alla möjliga hudvårdsprodukter jag fick i present!


Om 10 dagar åker jag till Norrköping och om 12 börjar intensivkursen. Nervöööös!


SommarnattspladderNi kan gratulera mig nu!
Körkortstillståndet finns äntligen i min hand (dock inte bokstavligt talat, då det faktiskt ligger i min gamla, numera uthyrda lägenhet), godkänd eller vad man säger, med undantag för krav på glajjer eller linser.
Men det känns ju överkomligt!
OCH!
Jag har även lyckats klämma mig in på en intensivkurs, i Norrköping, redan första augusti! Trots att det var fullbokat. Hade bara en himskans tur att det råkade börja en ny lärare och jag lyckades bli den första som ringde efter att det hade beslutats (typ 10 min innan). Puh!
Tyvärr fanns det ingen uppkörning tillgänglig i direkt samband med kursen, så jag fixar det själv hemma. Eller, med hjälp av trafikverket naturligtvis.
Försökte faktiskt greja med det tidigare ikväll men man var tydligen tvungen att boka teoriprov i samband med det, och jag har då ingen lust att göra provet två gånger alternativt betala för ett prov jag inte kommer göra. Det ingår liksom i kursen. Får ringa dit i morgon och se om man kan gå den vägen.
Kände mig lite småvilse på deras hemsida och inte hittade jag någon FAQ heller.

Förutom det har jag ringt en kyltekniker som ska komma och byta vår termostat i kylen. Ca 5 veckor skulle det ta, men vad ska vi göra? Kylen är ju åtminstone sval, även om mjölken klumpar sig dagen efter öppnat paket. Pengar, pengar, pengar.
Tog även en fika med fin-kusin Amanda i Gullmarsplan. Myspys. Enzo följde med i vanlig ordning. Vi förde ett rätt djupt och allvarligt samtal faktiskt. Jag och Amanda då, ska tilläggas.

Är Kim-lös den här veckan, vilket alltid är lika trist. Mitt liv kommer helt ur fas när han är borta. Jag får ingen ordning på saker och ting och rutiner är inte att tala om. Särskilt inte nu när jag har "semester". Natt är dag, kläder ligger överallt, middag intages ej osv. Däremot gillar jag att sakna min älskling.
Och han kan ju inte komma hem om han aldrig är borta. <3

Lördag

Är parkerad i soffan och väntar på att bli serverad jemenitiska nudlar. Svingoda! Sonispherefestivalen är i full gång ett stenkast från balkongen. Hade varit kul att vara där men det får bli ett annat år. De senaste dagarna har jag mest solat och slappat. Så jävla skönt! Behöver verkligen ladda batterierna innan höstterminen på förskolan. Synd bara att jag inte kan slappna av helt utan måste oroa mig för pengar i aug, sep då jag inte har betald semester. Är bara arbetslös fram till 15 aug. Kan man säga. Kim är hemma från och till, och när han är "från" är han dessutom i Sverige vilket är skönt. Inte lika spännande för plånboken dock.. Nu kom nudlarna!!

Nonsens

Uppriven ur sängen av frugan, sitter jag här på tunnelbanan. Jag är nog egentligen inte riktigt vaken tror jag. Inte enzo heller. Han fattade ingenting när jag frågade om vi skulle gå ut, helt nyvaken. Fick ropa tre ggr innan han fattade att han skulle MED! Hoppsan nu skulle vi visst av. See ya

God morgon!

Två nätter i rad har jag drömt att jag ammar!? Det går lite sisådär. För övrigt var jag barnvakt igår, medan Kim och enzo drog till muskö. De sov kvar där och jag hoppas de kommer hem snart! Har inte hunnit se vad det är för väder ute men det känns som att det är lite mulet. Var är förresten den där åskan de utlovade? Ikväll hoppas jag på en ev. bio och middag på Texas longhorn :). Nån som vill haka?

Testing

Efter lite snokande har jag hajat hur man bloggar från mobilen. Tack Sara! Ska bara testa hur det funkar, men med lite tur jan jag kanske damma av den här gamla bloggen igen. Nähä, nu var rasten slut på jobbet. Dags att hänga på sig ungarna runt halsen igen. :)

RSS 2.0