Att rycka upp sig

Idag har det varit en BRA dag! Det behövde jag verkligen. Barnen var ovanligt snälla, jag löste ett och annat problem och det var ljust ute/tidig skymning när jag slutade jobba. Helt underbart! Snart är det vår.

När vi flyttar hem är det tänkt att jag ska köpa ett gymkort på eriksdalsbadet. Min arbetskollega har ett där, samt två av mina vänner. Känner mig sjukt taggad att komma igång och träna. Skönt oxå att man kan variera sig mellan att simma, gymma eller gruppträna. Sugen på att prova zumban och yogaklasserna. Det måste väl ändå få fart på mitt välmående?
Fick även tips från X föräldrar att börja äta råmjölkskapslar. Det ska tydligen vara bra mot både det ena och det andra!


Det här med jobbet

Hade så mycket tankar och funderingar nyss som jag tänkte skriva ner, men nu är de som bortblåsta. Eller jag vet i alla fall inte hur jag ska formulera mig.

Hade morgonmöte hos X föräldrar där vi mest koncentrerade oss på arbetspärmen och omorganisering av den då X gjort såna framsteg. Ska även börja med en "affär" där hen får samla ihop antal polletter för att få sin belöning, genom att utföra vissa uppgifter.
Väl på förskolan blev hen orolig att jag skulle "försvinna" efter avslappningen och jag fick gång på gång försäkra X att jag är kvar när hen kommer ut därifrån och att vi ska göra en-till-en träning som vanligt. Märkte rätt snabbt att det var som att prata med en vägg så jag sa helt enkelt att jag går på rast och jag kommer tillbaka. Sen gick jag. Skär i hjärtat när jag ser paniken i X ögon över att jag inte ska komma igen, men det är bara att bita ihop och gå. Nu har jag en hum över hur föräldrar känner under inskolning på dagis!
Nu ska hen iaf få massa beröm och belöning för att hen "klarade" det. Så att det blir positivt att jag går. Och kommer tillbaka!


Boosting


Kim har åkt iväg till Göteborg för att jobba, men bara till tisdag den här gången. Sen ska han väl ev jobba hemma i stockholm resten av veckan.
Vill bara flytta hem nu. Är tacksam över att vi får bo på kontoret, men jag vill verkligen HEM! Om jag inte har räknat fel går vi in på vecka 4 av stambytet i morgon. Hoppas de blir klara i tid, för då kan vi kanske flytta hem nästa helg.

Har försökt boosta mig själv de här dagarna genom att sova (mycket!) och bara göra sånt jag känner för.
I eftermiddags tänkte jag till exempel att jag och Enzo skulle gå på en uppfriskande promenad, men det tyckte han inte alls var nån bra idé, utan tjurade hela vägen och gick jättelååååångsamt och såg allmänt besvärad ut. Då gav jag upp och vände tillbaka hemåt. Mycket bättre, tyckte herr lill-prins. Antar att vi vill ha vår båda två nu.
Väl hemma läste jag ut min bok och bestämde mig sen förr att sola lite solarium. Farligt, jag vet, men jag tänkte att man kanske känner sig lite gladare efteråt? Det måste ju ha nån form av solljus-effekt förutom brännan?
Tjockisen gick även och köpte sig en påse godis. Boost.

I morgon har jag det vanliga måndagsmötet med X föräldrar, vilket inte alls blir så vanligt eftersom min/vår handledare är i Venezuela och gifter sig. Så det blir bara vi och X. De gulliga människorna sms:ade mig i helgen och frågade om jag hade nåt önskemål på bulle. Vi ska nämligen ha mötet hemma i deras lägenhet så det blir tydligen morgonfika oxå!
I övrigt hoppas jag på en bättre vecka än den förra, utan magsjuka barn på dagis. Ta. Bort. Den. Förbannade. Sjukdomen.

Näpp, dags att ge sig på den tredje boken denna vecka. Läsa är livet!

Blogg?

Har funderat så länge nu på om jag ska börja blogga igen. Har haft "skrivkramp" i ungefär ett år eller mer? Har inte ens koll på det längre.

Går igenom en sjukt jobbig period i mitt liv och det brukar ju kännas lite bättre när jag har skrivit av mig. Frågan är bara om jag orkar och finner motivation till att faktiskt göra det.
Livet ser ju lite annorlunda ut nuförtiden, med sambo och ett jobb jag knappt kan skriva om pga tystnadsplikt.. Och det är ju lite det mitt liv består av. Blir ju dvårt att skriva om saker jag inte får berätta om.
Känns ju lite halvkul att BARA skriva om min panikångest hit och dit? Vi får se vad som sker, om jag lyckas skriva nåt vettigt och inte bara kryptiskt.

God natt i alla fall.


RSS 2.0