Skitspel
Nu har jag suttit med det ---> här <--- spelet i flera timmar känns det som och jag klarar det fan inte! Det är ett sånt där hitta-ledtrådar-och-använd-dem-till-något-spel. Jag har klicka på varenda ruta, varenda millimeter av skärmen och ändå har jag uppenbarligen missat något.
Gah!
Okej att det ska vara klurigt och dant, men det är ju ingen kul när man inte kommer någon vart? Tog jättelång tid innan jag ens kunde göra två saker med en grej jag hittade (ska inte säga vad om ni bestämmer er för att prova).
Jävla skitspel säger jag bara. Och jag är fan smart, överlag.
Haha.


I övrigt har vi varit i Haninge och shoppat julklappar idag. Jag och Marcus alltså. Det gick faktiskt bra! Hittade till två pers, så nu är det bara en som saknas till själva julafton. Toppen!
Imorgon blir det julgransjakt och även julgranspyntsjakt, på Marcus mammas vind. Det blir spännande!
Danföredanföredanföredopparedan!


Just det.
Till "Soffan" som kommenterade i ett inlägg lite längre ner; Det är en scrumper/smiley. Alltså en piercing, en ring, som sitter i strängen du har från insidan av överläppen ner till tandköttet mellan framtänderna.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Faaan Sarah,.. Nu har man suttit vid det där jävla spelet.. Och jag får inte på mobiltelefonen eller vad det är.. och de 5 ledtrådar jag har hjälper ju ingenting! Hur faan gör man ?

2008-12-21 @ 09:43:03
URL: http://jessica182.blogg.se/
Postat av: Jessica

Men vattnet fick inte jag på :O hur gjorde man det ?

2008-12-21 @ 16:21:53
URL: http://jessica182.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0