Förmiddags-surr


Hallå folket.

Snart ska jag bege mig till NynäsAkuten och bli undersökt. Men visst är det lustigt att min mage är heeeeeeeeeeeeeeelt okej idag bara för att? Inte varit såhär bra i magen på tre år tror jag. Den började inte ens röja när jag rökte imorse?! Jaja, det kostar mig ändå ingenting att gå till läkaren för jag har ju frikort.
Min fru ska med som moraliskt stöd i alla fall.

Det blev ganska sent igår. Jag, Jonnie och Jessica satt och tittade på film. Följde Jessica en bit på vägen sen, som jag alltid gör, dels för sällskap och dels för att Enzo får en nattpromenad. Då var klockan typ halv tre.
När jag kom "hem" igen började jag och Jonnie se på en annan film. PISSBRA! Cloverfield tror jag den heter. Men vi var så sömniga båda två att vi bestämde oss för att pausa filmen och fortsätta idag istället. Ville inte somna och missa en massa.

Såg även reprisen på barnmorskorna igårnatt. Började ju grina självklart. Jessica skrattade åt mig och tyckte jag var töntig. Typ. Haha, jag är så jävla blödig. Men det var så fint..

Måste även handla kattmat och lämna den hos Davidon. yepyep. Gör det i samband med NynäsAkuten. Har hälsat på honom lite faktiskt de senaste dagarna. Jag vill inte prata om DET med honom. Men att bara hänga verkar fungera bra för mig. Tjålade ett nudelpaket av honom igår. Var så jävla hungrig.
Jag trycker bort känslor och försöker glömma. Men så fort jag råkar tänka på Henne och vad dom sms:ar om eller whatever, hugger det till i hjärtat. Det ska jag inte sticka under stol med.
Men jag är duktig och inte frågar nu för tiden. Försöker i alla fall, för jag vill ju egentligen inte veta.

Nä, nu svamlar jag igen.
Ska slänga på mig kläder och vandra iväg.
Adjöken.

Kommentarer
Postat av: Elenore

Då såg du hon Karin på barnmorskorna? Hon hjälpte oss när vi födde Tim. =)

2008-05-05 @ 12:17:30
URL: http://norpan86.blogg.se
Postat av: Maria

Joo, vi ska tända ett födelsedagsljus för henne här i Eskilskyrkan imorgon.... skulle kännas bra att åka till Ösmo... men vi ska till BVC...... du då?

2008-05-05 @ 14:36:45
URL: http://mimmimarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0