HemmaJag är fullständigt slutkörd! Jäklar vad gäster det var på jobbet idag. Hann inte ens diska innan alla muggar och det var slut ute i matsalen. Puh! Tillslut sa Sven åt mig att ta en paus och Charina tvingade mig att äta lite lunch vid två. Men det var så mycket att göra helatiden så jag tyckte inte att jag hade tid. Sen var jag allmänt virrig hela dagen. Kanske var för att MArcus väckte mig mitt i en dröm i morse, brukar bli helt seg då.
Han hade förresten gjort frukost till mig imorse! Knäckemackor med julskinka/helgskinka och pepparmynta-té till. Hanär bara bäst helt enkelt.

Är hemma i lägenheten nu och väntar på att M ska sluta jobba. Måste sysselsätta mig med nåt för annars kommer jag säkert somna.
Imorn, när jag har jobbat färdigt, ska jag och frugan in till stan och träna på SATS! Hon vann en tävling där priset var ett träningspass på sats för instruktör. Hon fick ta med en kompis och då frågade hon mig!
Så det blir fullt ös imorn.

I helgen ska vi väl i alla fall försöka komma i väg till pappa. Har sagt det i två helger nu utan att det har blivit av, men nu jävlar!

Nä, jag ska ta och köpa tillbaka min älskling på Owned! på facebook nu. Det är nån jäkla "LadyWhite" som köper honom helatiden. Grrrrrrrrrr!

Kommentarer
Postat av: Mickan

vad händer på halloween då?Fan det blev ju ingen fest för oss... och dom vi skulle haft festen med ska ha i morgon liksom... jag vill ju gå ut på lördag.Tycker nog att du kan fixa en fest ler

2008-10-30 @ 16:00:50
URL: http://mickanjangbage.blogg.se/
Postat av: HANNA

söt blogg! :)

2008-10-30 @ 16:16:21
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/
Postat av: Mickan

åh fan haha visste inte ens att det fanns en våning över =)

2008-10-30 @ 16:29:45
URL: http://mickanjangbage.blogg.se/
Postat av: Maria

Du är utmanad av mig :D

2008-10-30 @ 20:25:55
URL: http://mimmimarias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0