Förlovningsringar


Ehh, vi vaknade för en halvtimme sen. I soffan! Hur går det då?
Det är ju i alla fall mysigt att gå upp tidigt på helgen tycker jag. Man kan ju alltid gå och lägga sig igen när man blir trött.

Det är värsta stormen ute. Regnar massa löv.

Igår var jag och Marcus i Länna och handlade en massa bra-att-ha-grejer. Sen åkte vi till farsta och shoppade mera. Sushi åt vi oxå! Fan vad gott det var där. Vi råkade stanna så länga i farsta att det stängde. Jahapp. Då åkte vi hem. Hann inte ens gå in på stadium och kolla på vinterjacka. Men älskling fick en skitsnygg skinnjacka med sig hem!
Hihi, just det. Vi kikade på förlovningsringar oxå. Skitmysigt!
Vi hade sagt innan att vi gillar inte gult guld så mycket, utan nog skulle satsa på vitt guld. Sen gärna nåt fint mönster på ringen. Slutade med att vi föll för ett par släta guldringar. Haha. Men dom är jättefina!


Vi har ju sagt att vi typ ska vänta till mars, för då har vi ju i alla fall varit tillsammans ett halvår. Så det blir lite "ordning och reda", men vi vill fan inte det. Vänta alltså.
På vår 1 månads dag kollade vi seriöst på förlovningsringar, det är inte så vanligt va? Hahahaha.


När vi kom hem slängde vi in allt vi shoppat hos Marcus och sen gick vi över till hans mamma. Satt och pratade om böcker en stund medan Marcus rotade i hennes kylskåp, hahahaha.
Sen åkte vi ner till nynäs till Alex, Marcus systerson, som precis har flyttat hemifrån. Så vi kollade in lyan och lite sånt. Han fick även en inflyttningspresent bestående av 12 nudelpaket. Kan behövas!
Efter det åkte vi och handlade på kvantum.

När vi kom hem och hade slängt oss på sängen blev jag jätteledsen. Eh? Jag vet inte varför, eller jo, jag var jätterädd att Marcus skulle lämna mig av nån anledning. Det är lixom FÖR bra mellan oss. Var fan är haken undrar jag?! Sen när han försökte övertyga mig om att han hade planerat att leva med mig de närmsta 200 åren blev jag rädd att han skulle dö istället. Gah. Jag var jätteledsen i alla fall.
Men efter ett tag blev det lite bättre. Vi la oss i soffan och myste med torkat renkött, dillchips, havrebollar och cola. Sen kronslocknade vi.

Nu tänkte jag äta frukost.

Kommentarer
Postat av: tessi

ÅÅHHHH Kör hår gumman! Livet är för kort för att leva efter regler. Som jag sa sist, följ ditt hjärta, lev livet och ha kul! hihi

2008-10-05 @ 11:02:46
URL: http://beejbi.blogg.se/
Postat av: Tettan

Visst är hon :)

Nu känns det ingenting, läker ihop fint :)



Lycka till med Marcus, Låter som den perfekta killen för dig :)



Anette

2008-10-05 @ 11:51:38
URL: http://tettis.blogg.se/
Postat av: ninna

ja, vafan. varför hålla på o dra ut på tiden. känns det rätt så gör det. sen ere ju faktiskt bara förlovning, inte nånting livsavgörande ;)

go for it!

2008-10-05 @ 18:55:32
URL: http://cherrynin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad härligt det är att läsa din blogg när du är så här kär!

Jag säger som dom andra, go for it! :D

Jag flyttde ihop med Stefan efter 3 veckor bara.. och så förlovade vi oss ett halvår senare :)

2008-10-05 @ 22:17:23
URL: http://underbarasandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0