CVAh, snart kommer min bättre hälft hem för att äta lunch!
Förhoppninsgvis har han med sig mitt CV också. Jag har suttit och skrivit det nu på förmiddagen, med Jessicas CV som mall. Tack frugan!
Mailade det till Marcus på jobbet och så skulle han skriva ut det nu,
Fick ett sms imorse av min söta lillebror som tipsade mig om ett ställe som söker personal. Tack Jonathan!
Så jag ska ner och lämna det.


Borde klä mig något annat än pyjamasen. See you later!

Kommentarer
Postat av: Limpan

HAHAHA.. Jag kommer aldrig glömma när vi va hos david det va nog efter Johanna där tror jag och det kom något program om mammor so födde vid fullmåne och vi kollade och du va helf farsinerad och jag mådde illa hahaha.. Därför tänker jag ALLTID på dig haha.. Klart jag har knaprat vitpepparkorn det är också tack vare dig haha jag har dig att tacka för mycket så TACK SÅ JÄTTE MYCKET. Kram..

2009-01-27 @ 12:58:17
URL: http://kimolinn.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja det är samma här. Det gör ont när någon man känner mår dåligt.. Där har jag ett problem för hur dåligt jag än mår så vill jag så gärna hjälpa till.

Jo jag ska väl börja snacka me en psykolog. Dom är ute efter att ställa en diagnos på mej och dom tror att dom redan vet vad det är.

Nej nu ska jag ta o foxa ordning mej lite. Ska till uppsala en sväng med barnen o morbröderna. Skönt att komma ifrån denna sketna stad en stund!

Kramar

2009-01-27 @ 14:20:08
URL: http://metrobloggen.se/bullshiiet
Postat av: CV

Vet vad du menar, hade också stora problem med mitt CV. Kan tipsa om www.cvfabriken.se eller www.cv-guiden.se som hade många tips. Lycka till.

2009-02-16 @ 15:42:06
URL: http://www.cvfabriken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0