Häst önskasJaha, åter detta hästönskande och letande. Varför finns det ingen som vill köpa en häst till mig och sen stå för alla kostnader?
Nej, men kikar runt, IGEN, efter en sommarhäst att ha. Är inte så mycket i stallet nu för tiden, inte alls faktiskt, eftersom att jag helt enkelt inte får tag på alexandra. Antingen vill hon inte prata med mig eller så är hon uppslukad av jorden. Tur är väl då att jag har fått jättebra kontakt med den nya tjejen i stallet, Madde.
Vi babblar i telefon och letar hästar tillsammans. Hon har väldens sötaste lilla arabvalack på ett år och letar nu efter en till häst att rida på, som även hennes pojkvän ska ha att rida på. Sött va?!
Hur som helst så har vi suttit i en timme nästan och letat annonser tillsammans via telefon.

Snart kommer min älskling hem. Han har varit på rymmen. Eller nej, men han har inte kommit hem från jobbet än i alla fall. Tur att maten redan är fixad och klar! Tack, C!


Ge mig!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

GIV MIG STYRKA

2009-05-07 @ 02:31:25
URL: http://jessica182.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hahaha ja, Jelena är ju bilmänniska vettö, så hon ska dit och byta bil sen :P Visste inte ens att skroten låg där :S eller att det ens fanns en :S

Haha nähe ?? Det var ju konstigt. För vi är ju inte från samma land eller ?

2009-05-07 @ 09:53:05
URL: http://jessica182.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men åhhh... Du får flirta lite med Marcus o säga att "När man bor så här på landet, så e de ju en STOR fördel för mig om jag har körkort. Ja men eftersom jag både jobbar i Ösmo och o Sorunda, så kan ju jag jobba på båda ställerna samma dag, utan att behöva passa in bussar..."

ja eller nåt liknande :D

2009-05-07 @ 18:58:20
URL: http://bitchens.blogg.se/
Postat av: djujet

Uppdatera, uppdatera, uppdatera! :D

2009-05-11 @ 15:16:13
Postat av: IDa

Hade du sagt det lite tidigare hade du fått min ;) JAg skänkte i sista slutändan. bilder på henne finns på min gamla gamla sida.. http://andersen.zoomin.se/A51775 ... Men men. lycka till med hästletandet! IDA

2009-05-14 @ 09:44:21
URL: http://praecox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0