Igår, idag, imorgon och snö?

Igårkväll: M kom hem, lade sig att vila. Jag var redan färdigfixad (mer eller mindre) och väntade bara på att hon skulle bli färdig. Vid elva drog vi ut, kom till TG, suckade över den asdåliga musiken, såg snö (!?) singla ner från himlen, undrade när folket skulle komma, suckade lite mer över dj:n's musikval, bestämde oss för att dra hemåt, skickade ett sms, blev hämtad i en bil, lämnade av Mikaela hemma, fortsatte till ett hus, hoppade i säng, fick en macka, somnade..

Idag: Vaknade upp skönt utvilad, kissade Enzo, fixade frukost, kröp ner i sängen igen och åt den med sällskap. Vaknade igen, såg på tv, somnade, blev väckt av lunch på sängen, duschade, såg mer tv, fotade kattungarna, visade kattungarna (två tingade, endast den röda kvar nu), åkte ner till "Estö Thai" och var vild and crazy och provade något nytt, blev lämnad hos J & M, hände upp tvätt, plockade ur diskmaskinen och satte igång en ny, J kom hem, och här sitter jag nu.

Imorgon: Jobba kl 16-20. Ja, det var väl ungefär det?Otingad

Kommentarer
Postat av: Marie

Om jag inte hade tyckt det var så skönt att båda mina katter har blivit stora och lugnat ner sig lite så hade jag tagit mig hela vägen ner till Nynäshamn och hämtat den! Så söööt!

2009-09-13 @ 22:51:12
URL: http://http:/
Postat av: Cattis

va!! är den otingad?? den som är så jävla söt :O vad ska du ha för den? jag kan prata lite med ronnie och höra om vi kanske kan ta den?? den är ju helt underbar! hehe ^^

2009-09-14 @ 07:56:47
URL: http://cathrinesliv.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, så söt!

2009-09-15 @ 15:47:32
URL: http://ettvitthem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0