24



Har ju glömt berätta vad vi gjorde på min födelsedag!
Bestämde oss vid 12 att vi skulle dra till skansen. Sagt och gjort. Klev av vid slussen och började vandra utåt. Efter mycket skratt och letande efter en lämplig plats att äta lunch på stannade vi vid "Happy" på strandvägen och åt sushi. Sjukt gott och fräscht så det blir det fler turer.
Fortsatte promenaden och började rundturen borta vid det gaml området med alla kulturhusen. Tittade lite på glasblåsning, i gamla bodar och förundrades över allt gammalt. Nästa stopp blev skansenakvariet där vi b.la fick se en babian banna sin busiga lilla bebis, en silkesapa som plockade en fluga och åt, rockor som hoppade upp mot glaset, lemurbebisar som lekte och för att klappa ormar och spindlar såklart! Efter det blev det en fika och sen fortsatte vi upp mot de nordiska djuren och "lilla skansen". Klappade små grisar, en ko och kikade på en kattunge. Såg getter som åt middag, sälar som lekte i vattnet, björnar som slappade på stockar och ett lodjur som fräste åt dem.
Älgarna hade fått tvillingar och låg och dåsade i det varma vädret. Efter typ 6-7 timmar började vi röra oss hemåt och jag bara myste över att få ha Kim alldeles för mig själv en hel dag. Det blev många skratt, pussar, kramar och gos.
Väl hemma började Kim packa och det var mindre roligt att bli påmind om att han faktiskt skulle åka iväg morgonen efter. Beställde mat från Texas Longhorn som vi åkte och hämtade och åt till filmen "flugornas herre". Inte en helt optimal film att se när man äter ska tilläggas, men det var smarrigt ändå!
Mera puss, mys och kram hela natten..


Men det bästa av allt är nog ändå att vi åker till Turkiet på semester när han kommer hem <3!

Kommentarer
Postat av: Anonym

snygg header :)

2010-07-20 @ 13:42:13
URL: http://ellinorjustmeandmyself.blogg.se/
Postat av: Inaa

hejhej, allt bra emd dig? :)

2010-07-20 @ 15:59:54
URL: http://encoore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0