Livet idag

 
 
Ibland blir jag så less på Kims jobb. Särskilt när han är borta 6-7 veckor i sträck! Visst är jag glad att vi båda HAR jobb och det, men jag är inte mer än människa och saknar honom så enormt mycket.
Lite gnäll blir det alltså.
 
Här om dagen var vår 2,5 års dag! Inte för att vi firade den på något vis. Tror inte ens att han kom ihåg den. Det gjorde för övrigt inte jag heller och det var ingen big deal. Det jag ville säga var att tiden går så fort! Har redan spenderat 2,5 år med min kärlek. Tiden flyger i väg, men när jag tänker efter har vi hunnit med jäkligt mycket.
Kim är ju iväg på jobb utomlands med jämna mellanrum och det "stjäl" ju tid eller vad man ska säga. Tror det är mycket därför det känns som om vi varit tillsammans kortare tid än vi faktiskt har. Vi har hunnit resa till Turkiet, långresa till Peru och "bröllopsresa" till Italien. Inte vår dock, utan hans systers. Själva bröllopet hölls alltså i italien.
Nu i vinter, närmare bestämt 21 december, åker vi dessutom på en två veckors resa till USA med min familj! Vi börjar i Miami där vi firar jul och drar sen vidare till Orlando och firar nyår. Det kommer bli en upplevelse och jag får dela den med Kim!
 
Det vi även ser fram emot är att bilda familj. Vår alldeles egna familj, skapad av oss. Ofattbart, stort och galet läskigt! Det innebär en mängd förändringar i vårt "ungkarlsliv" bl.a flytt till en större lägenhet. I sinom tid. Jag personligen anser anser inte att vi får plats här i vår etta, ens den första tiden. Det är trångt redan som det är med två hushåll i ett (vilket var rätt naturligt då vi hade varsin uppsättning av grejor när vi flyttade ihop) och att sen få plats med alla barnartiklar som är mer (eller mindre) nödvändiga bara det första halvåret kommer aldrig att gå! Kanske kan tänkas vara ett I-landsproblem, men så ser det ut i alla fall.
 
 
För att uppdatera vad som hänt sist:
 
 
... Varit dödssjuk i alla möjliga sorters sjukdomar det senaste året. Bland annat låg jag hemma sjukskriven mer eller mindre hela sommaren. Fast det gjorde kanske inget, för enligt andra var det en skitsommar.
 
...Upplevt Fano i Italien. Helt fantastiskt och vi kommer lätt åka dit igen!
 
...Beslutat att vi är redo att bli tre <3
 
...Gjort fantastiska framsteg på jobbet. Tyvärr kan jag inte skriva om dem i bloggen.
 
...Hittills varit frisk hela höstterminen (peppar, peppar)!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0