Kraften i Ipren





Vad har kvällen att erbjuda? Massor förmodligen, men för just mig?
Jag fick ett återfall av influensan/förkylningen idag och låg därför däckad, men efter att Marcus insisterade på att jag skulle ta en ipren (jag gör inte det i vanliga fall..) så blev det bättre.
Han skjutsade hem mig hit till brorsan där Mikaela var i full gång med att piffa till sig inför kvällen. Hon skulle till (en annan) Markus där Jonathan också var för att äta middag.
Hon skulle ringa sen och se om jag ville hänga med ut. Jag är rätt sugen faktiskt (kors i taket). Frågan är bara vad man ska ha på sig. Det är ju inte tal om att hinna fixa någon utklädnad, men man kan ju piffa till sig lite extra kanske.
Pumps månne? Säger sneakers-tjejen, haha.
Ibland tar faktiskt även jag fram min lite mer feminina sida.

Frågan är bara om det är så smart att ta ut till max på dansgolvet? Risken är ju att jag kommer må skräp i morgon då. Med tanke på att jag går på Iprenkraft nu. Då är det ju bra med pumps. Så jag får ont i fötterna och måste sitta ner. Med min isvatten.
Jag gillar faktiskt att bara sitta och kika på allt folk. Mingla runt och träffa alla man känner. Behöver inte dricka alkohol för det. Nackdelen är ju att alla ANDRA dricker och ska pladdra om ditten och datten och gärna upprepa menigarna 4893 ggr.
"Asså jag älskar dig gumman, du är en sååå bra vän! -snyft-".
Det brukar vara en standrad.

Nähä, om man ska försöka ragga upp någon att leka med nu eller vänta på Mikaela och Jonathan. Då är risken att jag har segat till rejält och skiter i allt.
Time will tell.

Bajsdilemma, som visserligen inte uppstod



Unnade just Enzo lyxen att få sin nattpromenad utan koppel. Det gillade han. Fast han lät bli att bajsa av nån anledning. Lika bra det kanske eftersom jag glömde ta med mig bajspåse. Håller fortfarande på att öva mig i att minnas den lilla detaljen. Bajspåsar. Det är ett begrepp som inte existerar när man bor granne med sjumilasogen.
Nu är vi ju inte granne med den längre, därav mitt försök till att skona folks fötter från en bajshatt på tån.
Visserligen har jag förmånen att kunna plocka upp eventuella ovälkomna kluttar med diverse löv i lämpliga storlekar, men det är liksom smidigare med just en påse för det ändamålet.
Note to self; fortsätt att ha bajspåsarna på elementet vid ytterdörren, alternativt ha en i jackfickan.


Nu hör jag John blund nynna "Säng, säng, säng. Sova, sova, sova". Eller var det "soffa"?



Lately



Okej. I morgon är jag ledig och jag planerar att bli av med killet i näsan tills dess.
Dagen blir nog till att spenderas med Tessan. Eller? Jag har en massa bra idéer om vad vi kan göra, men hon vägrar ju att ha baddräkt.
Mamma kommer hem från jobbet kl 12 ungefär så jag tänkte hänga där även. Kvällen ska jag ju spendera där hur som. Tomas har fyllt år (Grattis i efterskott!!! Vet inte hur jag kunde glömma det, brukar ju ha stenkoll) så vi ska äta middag där allihopa (antar jag?). Jonathan och Mikaela kommer också.
Sen drar jag och M ev. ut och svänger våra lurviga. Det var ett tag sen nu.
Ett mysterium är hur och var H har sett mig dansa? Det tåls att luskas lite i.

I övrigt har jag haft en sjukt dålig uppdatering här. Jag vet. Förlåt.
Motivationen har ju inte varit på topp det senaste halvåret. Inte hälsan heller för den delen.
På tal om det så skickade min läkare på Carema (BORDE ha varit vårdcentralen och inte "psykdoktorn" om ni frågar mig, men det är ju tur att någon har fått tummen ur) iväg en remiss till sös. Så jag lär få en kallelse nu i veckorna.
Frågan är bara vem tusan som vill följa med mig på en SÅDAN undersökning.
Min värld är ju lite halvt upp och ner. Är det inte det ena så är det det andra, sen blir det ju inte bättre av att jag är född pessimist.
Jag längtar bara tills jag kan få sova i en egen säng. Min säng. De senaste månadernas nätter har spenderats på random soffor. Mer eller mindre.


Nu pockar min lilla bäver på min uppmärksamhet. Och det är inte Enzo alltså.
Skitsamma, Sara behöver mig på msn. <3. (bebis?)

-08


Natters..

This is it



Håhåjaja. Hemma efter ett mycket kort arbetspass på jobbet. Endast tre timmar, men det är pengar det med! Danne och Tessan hämtade upp mig. Tack så hemskt mycket! Även om det hade gått snabbare med bussen, haha.
Sjukdomskänslan har komit och gått i vågor under dagen men jag ser mig som frisk ändå.

Igår var jag, Jonathan och Mikaela och såg "This is it" på heron. Sjukt bra! Och jag bara måste börja dansa igen. Eller, så kände jag igår i alla fall. Vi får väl se om känslan håller i sig tills den nya terminen börjar. Slutade ju av en anledning... Och hur rik (läs "fattig") jag är då med tanke på att jag kommer bo i nya lägenheten då.
Blev även lite småkär i MJ:s blonda dansare. Hur grym får man va?!
Jag grät mig genom halva filmen. Hah.
Började tänka på Johanna mitt i allt oxå. Har för mig att hon gillade Michael Jackson rätt mycket.
Se den!



Lär ju tjacka den när den kommer på dvd.

mera sjuk



Det var ju inte riktigt meningen att febern skulle stiga såhär innan jobbet. Trots ipren, som jag inte har tagit någon av under hela tiden. Förutom för en timme sen då.
Hur som helst så ska jag stänga. Det går nog. 3 timmar bara. Får ta med mig ipren i fickan.

I morgon ska jag, Jonathan och Mikaela på bio. "This is it".

Nej, jag har alldeles för mycket snor i huvudet och kill i näsan för att kunna skriva.

ynk




Känns lite som om jag skulle vara flytande.. liquid liksom. och så värker det i käken (?).
Fast det spelar ingen roll. Måste jobba i morgon ändå. Får knapra ipren.
Skulle bara säga det.
-väntar spänt på febedrömmarna-

-Ynk-



Nu är jag jätteliten och ynklig. Känner verkligen hur förkylningen bubblar i mig. Den vill ut! Och ge mig en massa feber och snor i hjärnan och div huvudvärk. Typ som nu, fast minus febern. Men det stiger sakta men säkert.
Aa, men bara om förkylningen har gått över tills i morgon, för då ska jag jobba.


annars har det hänt massor den senaste veckan, men jag är för ynklig för att skriva om det nu.
Yyyyyyynk....








En bild på favorit-Lucas kan jag slänga in i alla fall. Och jag då. Men mig behöver ni inte titta på.

.......



Kontraktsskrivning på lägenhet - check

Tapetval - check


Jästsvamp och fredagsmys



Min stackars prins har fått svamp under tassen. Mellan trampdynorna. Tänkte huskura lite med pevarylpulver och ev. en "sko" så det inte blir blött. Dumma regn.

Fredagsmyset med Jennie och Johan igår var toppen. Vi åt pizza och kommenterade hela Idol. Jag älskar det! Att få KOMMENTERA! Annars ser jag ju alltid på idol ensam.
Min favorit var faktiskt Erika. Tyckte att hon var svingrym.
Dumma juryn som sågade henne helt.
Erika, du var BÄST!


Nähä, nu måste jag till apoteket (igen!) och sen svänga förbi djuraffären. Eller svänga och svänga, det blir en jävla omväg. Allt för min älskling <3

fantasilöst



Ikväll ska jag fredagsmysa med Jennie, sa jag det? Vi har inte umgåtts på tu man hand på säkert ett år!! vi ska i alla fall hem till henne och kika på idol.
Annars är Marcus mamma borta och jag köpte inte den dyra jackan för 700, eftersom jag är för snål.

Bloggdesignen är ÅT HELVETE rent ut sagt, men jag har verkligen ingen ork att kirra biffen. Ingen fantasi heller för den delen. Headern slängde Macze ihop för nån vecka sen och resten är från förra vinter då jag och Marcus mekade lite. Trist.

I morgon ska vi i alla fall ut och käka tydligen. Det blir trevligt!

andnöd



Hej jag har panikångest och det är skitjobbigt. För första gången i mitt liv känns det som om jag inte kan andas under attacken. Vad är nu detta?

Igår träffade jag Angelina en snabbis och det var jättekul! Synd att vi inte hann ses en längre stund, så jag var tvungen att åka till jobbet.
Innan det var jag med Mikaela och Zelda på bvc. Eller först var vi hemma hos dem och bakad kaddkaka, sen gick vi till bvc. Det var information om tänder och tandborstning.

Idag fyller min pappa år! Grattis pappa. Älskar dig!

Nynäsbooooo


Igår ringde en tjej från nynäshamnsbostäder mig och bekräftade att de hade fått mitt anställningsbevis (det vet jag väl!? jag lämnade det ju personligen..) samt att de hade gjort en kreditupplysning på mig. Det gick nog bra för hon sa inget mer om det. Inte för att jag har några anmärkningar eller så, men man vet ju aldrig!
Sen sa hon att jag är välkommen (efter att ha skrivit kontraktet som hon ska skicka med posten) att komma ner till kontoret för att välja ut tapet i vardagsrum och kök. Det blir nog bra! Synd bara att de typ har 3 olika tapeter att välja mellan. Men men, så länge det blir fräscht är jag nöjd. Inte för att det är ofräscht nu, men den nuvarande tapeten har släppt lite och så.
Taket skulle de tydligen åtgärda också. Sen tänkte jag kriga lite för en ny spis. Den som finns är typ från 70-talet. Brun och gul. Jätte...fin.

Annars tänkte jag nog inte göra många knop idag. Kika lite på tv, rasta hunden, äta upp Marcus chips.
Ska jobba kl 17, så HELT onyttig kommer jag inte vara.


Beritar (Berits?)



.. och idag har min mormor Berit namnsdag, såg jag just! Och mamma (fast det är lite hemligt). Grattis på er.

Kräm'n'Cream



Har ni någonsin ätit kräm tllsammans med ovispad grädde istället för mjölk? Om inte så gör det isåfall. Det är himelskt gott och det är vad min frukost består av idag. Och en actimel-shot.

Det ät så mycket jag borde göra idag. Leta efter min vinterjacka i Jonathans förråd t.ex. Färga håret, åka till Rusta samt Haninge c, ducha.. Enzo skulle behöva sig ett bad också.
Kl 17 ska jag ju jobba.

Om tio minuter börjar "Okänd diagnos" på tv4 Fakta. Det får jag inte missa.
Vi får väl se vad det blir av dagen.

Ledig måndag



Dagen har spenderats med Tessan och Mickis samt underbara Lucas och underbara Embla! Fan vad jag vill ha unge.
Hur som helst så beslöt jag mig för att våldgästa Tessan i förmiddags, eftersom hon inte svarade på mobilen.
Hon var hemma som tur var, hehe. Lämnade Enzo där en snabbis för att promenera upp till Nynäsbostäder och lämna anställningsbeviset. När jag kom tillbaka dök Mickis och Embla upp.
Vi satt och snackade och de kikade på utlandsresor.
Efter ett par timmar kom Ricky som hade varit och hömtat Lucas på dagis. Busungen!
Jag har i alla fall fått vara tant-Sarah och röjt runt med de små liven. Jag älskar det!

Imorgon ska jag jobba och på torsdag ska jag träffa Angelina!! Det var fan inte igår. Tror det är... 5 år eller något sen sist. Nej, 6 år..
Sjukt vad tiden går..

Vem är frivillig till att färga mitt hår?

Cuando <3


Idag runt tre är mamma och Tomas snälla och hjälper mig att flytta på sängen och soffbordet från Jessica. Tack!
Mina ägodelar är spridda över Ösmo, Sorunda och Nynäs. Hah. En möbel här, en kartong där. Måste liksom samla ihop allt så det blir smidigt att flytta in sen.
Vill flytta NU!
Trött på detta kringflackande. Det kan inte vara hälsosamt?

Hittills idag har jag surfat runt på nätet, försökt hitta ett par skor, ätit godis till frukost, lånat ut 200 (note to self), varit ute med Enzo och.. ja det var typ allt.
Ska jobba idag kl 17.
Och i morgon ska jag ner till Nynäshamnsbostäder och lämna in arbetsgivarintyget.



Förresten vill jag TACKA DJUJET FÖR ATT HON HITTADE LÅTEN!! Har lyssnat på den säkert 60 ggr sen igårkväll.

Mat. >_<



Någon frivillig till att tvågsmata mig?
Hur i helvete ska det gå när jag flyttar till lägenheten? Jag äter ju inte.
glömmer liksom bort det. Och nu, när jag har kommit på mig själv "kan" jag inte äta. Det är stopp. Känner mig illamående.
Ställde mig glatt på vågen i tron om att jag låg på 50 i alla fall, men tji fick jag när den visade 48,2. Klev av och ställde mig igen och då blev det åtminstonde 48.5, så jag håller fast vid det.

Antingen är man överviktig eller så är man för liten. Aldrig kan man få vara normal.


Två år är lång tid..


Är sjukt kissnödig och inte ett dugg trött, vilket är synd för det betyder att jag istället kommer vara sjukt trött i morgon bitti. Och förmodligen kissnödig.

Idag blev det en 11 timmars arbetsdag. Hade kurs/utbildning i två timmar på morgonen. Därför blev dagen extra lång. Tur att den gick ovanligt fort!







Imorgon är det 2 år sedan Johanna lämnade oss i stor sorg och saknad.
TVÅ ÅR! Förstår ni hur lång tid det är? Och hur FORT den har gått..
Jag förstår det inte.
Saknar dig min lilla solstråle. Saknar våra skratt-attacker, vår spontanitet ihop, våra kvällspromenader, våra deeptalks och våra sena nätter.
Älskar dig Johanna och jag hoppas så innerligt att du visste det.









Nu måste jag kissa.

Sen en tid tillbaka..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Lya!



Äntligen fick jag en lägenhet. Torgvägen here i come... igen.
Inflyttning första december, men först; måla, tapetsera, fixa och dona. Jag ska trivas till TUSEN där har jag bestämt.


Igår lekte jag med världens underbaraste Mikaela och världens söaste lilla Zelda. Jag älskar er! Massor, massor, massor!

Idag ä jag ledig och ska masa mig ner till banken. Hatar när saker och ting inte fungerar.
Trött är jag oxå.
Ska nog ta mig en tupplur först.

Lät du henne komma närmre?


Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?

Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter,
jag orkar inte springa mer.
Jag har försökt visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Opepp



Är äckligt mätt.
Ikväll är det meningen at jag ska gå på storpub, men orka i det här vädret. Är så opepp det bara går att bli.

Idag rensade jag och Marcus avloppet. Det var ju 90% mitt hår i duschen och luktade.. prutt. Äckligt!
Jag slösade med ytdesinfektionen.

Annars har jag tvingat honom att handla eftersom det ekade tomt i kylskåpet, lagat mat åt oss, samt varit på möbelförmedlingen i helgen. Jag köpte tre böcker varav en utav dem är klassikern "borta med vinden". Har faktiskt inte läst den trots att det är en av värlens mest sålda kärleksromaner.

Det var något jag och låg och tänkte på i natt att jag skulle skriva, men nu har jag glömt vad det var. Synd..

skitnynäsbo


Kan tydligen inte lägga intresseanmälan på nynasbo eftersom jag har ett kontrakt som "föreligger"?
Jaha, och var är min lägenhet då kan man ju undra..


RSS 2.0